- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.541
Haklısın nse en azından yumurtamın catladıgını ogrenmıs oldum er yada gec
Yok canm doktora gdıorum bakalım gercekten yumurta catlamısmı randewum war 2.30 da umarım catlamıstr ınsallahda kıstler gtmıstrTestini tekrarladın mı?
Yok canm doktora gdıorum bakalım gercekten yumurta catlamısmı randewum war 2.30 da umarım catlamıstr ınsallahda kıstler gtmıstr
Iyi cnm bu gun daha iyiyim sukur tsk ederim ilgin icin cnm artik umudum yok umut etmek istiyorum ama sonu hep husran
Iyi cnm bu gun daha iyiyim sukur tsk ederim ilgin icin cnm artik umudum yok umut etmek istiyorum ama sonu hep husran
Gittim canım yumurtlamıssın dedı bana duwarının arkasında sıwı gorunuor dedı artık dollenırse tutarsa tutck yoksa bu ayda kalck cnm sen naptınParislim ne yaptin? Gittin mi doktora?
Gittim canım yumurtlamıssın dedı bana duwarının arkasında sıwı gorunuor dedı artık dollenırse tutarsa tutck yoksa bu ayda kalck cnm sen naptın
Hadi inşallah bu ay Rabbımın ıznıyle tutar DualrımızlaDoğru tahmin etmişiz demek ki sevindim canım çalışmalara devam etBenim daha 8-9 günüm var ovülasyona bekliyorum :)
canım bence yarın tekrarla dahada koyu laşır inşallah Allah istiyen herkese biran önce bebişlerini verir inşallah banada bera berinde bende adetten yeni teemizlendim bu ay ilk defa butesle yumurtamın olduğu ğünü hesablıycam sen nezaman yaptın ben hep ayın 1 rinden 1 rine adet oluypmKızlar sizce yumurtlamam yakın mı ? C çizgisi de hafiften silik. c ile kıyaslayınca ucundan t de belli olmaya başlamış sanki ne dersiniz. Bugün kasıklarımda ağrı var . Testte çıkmadan yumurtlama olur muEki Görüntüle 1950979
Kızlar sizce yumurtlamam yakın mı ? C çizgisi de hafiften silik. c ile kıyaslayınca ucundan t de belli olmaya başlamış sanki ne dersiniz. Bugün kasıklarımda ağrı var . Testte çıkmadan yumurtlama olur muEki Görüntüle 1950979
kimse yokmu
Laboquick alabilirsin
canım bence yarın tekrarla dahada koyu laşır inşallah Allah istiyen herkese biran önce bebişlerini verir inşallah banada bera berinde bende adetten yeni teemizlendim bu ay ilk defa butesle yumurtamın olduğu ğünü hesablıycam sen nezaman yaptın ben hep ayın 1 rinden 1 rine adet oluypm
C çizgisi de normal çıkmamış sıvı alımına dikkat ederek sabah ilk değil 2. idrarınla tekrarla testlerini. Hep aynı saatte yapmaya dikkat edersen kaçırmamış olursun yumurtlamayı