-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.521
Negatif cikar diye korkuyorum okadar erkenden. Akintim var suan beyaz akinti cok hafif ama rahatsiz etmicek derecede kasigima kramp cikiyo agri oluyo hemen gidiyo valla emin degilim sanirim bakicam duruma gore ama umudum yok yine galibaBiraz daha sabır 12. günü bi test yap bakalım
Ates nasıl yapılcgnı blmıorm bgun ıdrar testını alırken ates olcerde aldım onuda yaprım dıe cok umutluydm yaa
Negatif cikar diye korkuyorum okadar erkenden. Akintim var suan beyaz akinti cok hafif ama rahatsiz etmicek derecede kasigima kramp cikiyo agri oluyo hemen gidiyo valla emin degilim sanirim bakicam duruma gore ama umudum yok yine galiba
ay daha cok var 1 hafta var psikolojik belirtileri saymiyorum artik gogus agrisi vsBat ne zaman?
Ewet aynen öle en azından buna sewınıorm kı doktor yumurtan catlamaz demıstı ama demekkı catlayabılıomusDur bakalım şu test sonucun bi çıksın.. ya hamilesin ya yumurtluyosun canım bunun başka açıklaması yok :)
ay daha cok var 1 hafta var psikolojik belirtileri saymiyorum artik gogus agrisi vs
Ewet aynen öle en azından buna sewınıorm kı doktor yumurtan catlamaz demıstı ama demekkı catlayabılıomus
Hayir bi ilac kullanmadim. Ilk kez ov. Testi kullandim. Psikolojik ozaman hepsi bel agrisi kasik agrisi gogus agrisi akintiyi hesaba katmam flnDaha çok erken döllenme gerçekleşmiş olsa bile henüz rahme düşmemiştir.. klomen falan kullandın mı? Hormon ilaçları da göğüs ağrısı yapıyor çünkü
Hayir bi ilac kullanmadim. Ilk kez ov. Testi kullandim. Psikolojik ozaman hepsi bel agrisi kasik agrisi gogus agrisi akintiyi hesaba katmam fln
Ben ov testi yaptim yumurta catlayali 1 hafta oldu yani catlamadan once kasik agrim akintm fln yumurtlamaya goreydi zamaninda catladi o gunleri degerlendirdik. Adet gecikmesini beklicem ozaman hayirlisi bakalim olmicakmis gibi dusunmeye calisiyorum bugun oyle devam ediyim kendiliginden olur ozamanYani vücudunun nasıl tepki vereceğini bilemeyiz tabii ki ama saydığın belirtiler ya yumurtlamada yada hamileysen adet gecikmesi ile yaşanıyor benim bildiğim.. Biraz rahatla ve kendini dinleme bakalım hafifleyecek mi?
Cnm ne zaman cikiyor sonuc?Canım idrar testi yaptım negatif cıktı cok morelım bozuldu ıstemeyerekde olsa kan wermeye gttım bır umut dıe bukadar mıdem agzıma gelmesı yumurtam catlamaya baslamasından olabılır mı ya
Negatif kan testımde demekkı yumurtam catlıorEğer yumurtlamaysa bayaa geç döllenme yaşayacaksın 35-36. güne denk geliyor hesabına göre..
Smdı cıktı baktım negatıf ya morelmen coktum gene demekkı yumurtam catlamaya basladıgı ıcın böle oldumCnm ne zaman cikiyor sonuc?
Negatif kan testımde demekkı yumurtam catlıor
O zaman hemen degerlendir cnm bu gunleri haydi bismillah diyip ins olacak merak etme ah ahh nedir bu yaramaz cocuklarin bize cektirdikleriNegatif kan testımde demekkı yumurtam catlıor
2daha yukselseymıs belkı olurmus dmı anlamadm
O zaman nıe 10 gundur olamıorm ve uzerıne smdı yumurtam catlıor gene olamıycm herlde anlamadm