Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayir bi ilac kullanmadim. Ilk kez ov. Testi kullandim. Psikolojik ozaman hepsi bel agrisi kasik agrisi gogus agrisi akintiyi hesaba katmam fln

Yani vücudunun nasıl tepki vereceğini bilemeyiz tabii ki ama saydığın belirtiler ya yumurtlamada yada hamileysen adet gecikmesi ile yaşanıyor benim bildiğim.. Biraz rahatla ve kendini dinleme bakalım hafifleyecek mi?

Yani vücudunun nasıl tepki vereceğini bilemeyiz tabii ki ama saydığın belirtiler ya yumurtlamada yada hamileysen adet gecikmesi ile yaşanıyor benim bildiğim.. Biraz rahatla ve kendini dinleme bakalım hafifleyecek mi?
Ben ov testi yaptim yumurta catlayali 1 hafta oldu yani catlamadan once kasik agrim akintm fln yumurtlamaya goreydi zamaninda catladi o gunleri degerlendirdik. Adet gecikmesini beklicem ozaman hayirlisi bakalim olmicakmis gibi dusunmeye calisiyorum bugun oyle devam ediyim kendiliginden olur ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…