Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Gittim canım yumurtlamıssın dedı bana duwarının arkasında sıwı gorunuor dedı artık dollenırse tutarsa tutck yoksa bu ayda kalck cnm sen naptın

Doğru tahmin etmişiz demek ki sevindim canım çalışmalara devam et :KK66: Benim daha 8-9 günüm var ovülasyona bekliyorum :)

Kızlar sizce yumurtlamam yakın mı ? C çizgisi de hafiften silik. c ile kıyaslayınca ucundan t de belli olmaya başlamış sanki ne dersiniz. Bugün kasıklarımda ağrı var . Testte çıkmadan yumurtlama olur mu :KK17:
IMG_20170209_154550.jpg

Kızlar sizce yumurtlamam yakın mı ? C çizgisi de hafiften silik. c ile kıyaslayınca ucundan t de belli olmaya başlamış sanki ne dersiniz. Bugün kasıklarımda ağrı var . Testte çıkmadan yumurtlama olur mu :KK17:Eki Görüntüle 1950979
canım bence yarın tekrarla dahada koyu laşır inşallah Allah istiyen herkese biran önce bebişlerini verir inşallah banada bera berinde bende adetten yeni teemizlendim bu ay ilk defa butesle yumurtamın olduğu ğünü hesablıycam sen nezaman yaptın ben hep ayın 1 rinden 1 rine adet oluypm

Kızlar sizce yumurtlamam yakın mı ? C çizgisi de hafiften silik. c ile kıyaslayınca ucundan t de belli olmaya başlamış sanki ne dersiniz. Bugün kasıklarımda ağrı var . Testte çıkmadan yumurtlama olur mu :KK17:Eki Görüntüle 1950979

C çizgisi de normal çıkmamış sıvı alımına dikkat ederek sabah ilk değil 2. idrarınla tekrarla testlerini. Hep aynı saatte yapmaya dikkat edersen kaçırmamış olursun yumurtlamayı

arkadaşlar ovalosyon testi alcam gittigidiyor dan bana önereceğiniz iyi bir marka varmı lütfen acil cevap bekliyom yardımcı olurmusunuz

canım bence yarın tekrarla dahada koyu laşır inşallah Allah istiyen herkese biran önce bebişlerini verir inşallah banada bera berinde bende adetten yeni teemizlendim bu ay ilk defa butesle yumurtamın olduğu ğünü hesablıycam sen nezaman yaptın ben hep ayın 1 rinden 1 rine adet oluypm

Amin canım inşallah en kısa sürede sonuç alırız hepimiz
Ben de bu ay ilk defa testi deniyorum. Bugün adetimin 13. günü. Bir iki güne yumurtlamam olur diye tahmin ediyorum.
Senin de adetin düzenli anladığım kadarıyla. 30 günde bir oluyorsan 10. günden sonra test yapmaya başla bence. Ben 8 den beri 3 kere yaptım ama silik çıktı hep. Ne olur ne olmaz belki erken yumurtlama olur.

C çizgisi de normal çıkmamış sıvı alımına dikkat ederek sabah ilk değil 2. idrarınla tekrarla testlerini. Hep aynı saatte yapmaya dikkat edersen kaçırmamış olursun yumurtlamayı

Aslında dediğin gibi yaptım. Testi 2. idrarımla yaptım. İdrarımı 3,5 saat tuttum hatta. hiç su içmedim sabahtan 2 çay içmiştim sadece. O da o kadar etkiler mi bilemedim. Yarın onu da içmicem bir de öyle denicem bakalım. Bir de testlerimiz aynı ben de toplu almıştım loboquick ten.

X