- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.501
kaç yaşında senin kız yahuuu,,valla bende bitane 5yaşında var hergün başımın etini yiyor kardeş diye.. ben diyorum kii buay termal e gideyim hamamda sıcak taşa oturayım nasıl olur??? böyle doğal yolla falan
ya sen alsana kocanı adam gibi karşına konuş.. senin bir de ilk bebeğin olacak,niye böyle rahat davranıyor ki?? giderim falan diye blöf yap,nasıl tepki verir acaba?bende az buz değilim 35 yaşındayım ama inan ki artık hevesim kalmadı hakkımıda helal etmiyorum...... sebep olanlara
kaç yaşında senin kız yahuuu,,valla bende bitane 5yaşında var hergün başımın etini yiyor kardeş diye.. ben diyorum kii buay termal e gideyim hamamda sıcak taşa oturayım nasıl olur??? böyle doğal yolla falanolmazsa yazsonu tüp tüp
cevabın için çok sağol canım buayda onu deniycem herşeyin hayırlısı çok istiyom dua ederken banide katarmısınız duanıza ALLAH RAZIOLSUNHoşgeldin canım.. Ben laboquick kullanıyorum tekli ve eczaneden almanı önermem çünkü çok pahalı olur. İnternetten sipariş verebilirsin çok uygun siteler var 20-30-50 adet gibi seçeneklerle..
Kaç günde bir adet oluyorsan ona göre adetinin 10 ile 12. günleri başlaman yeterli olur. Sabah idrarınla değil 2. idrarınla sıvı tüketimi yapmadan ve 3-4 saatlik idrarla her gün testi tekrar edeceksin. T çizgisi C çizgisinden koyu olduğunda 24-36 saat içerisinde yumurtlayacaksın demektir. Bu arada ısı takibi de yapmanı öneririm. Hayırlı olsun inşallah
bende az buz değilim 35 yaşındayım ama inan ki artık hevesim kalmadı hakkımıda helal etmiyorum...... sebep olanlara
cevabın için çok sağol canım buayda onu deniycem herşeyin hayırlısı çok istiyom dua ederken banide katarmısınız duanıza ALLAH RAZIOLSUN
Canım idrar testi yaptım negatif cıktı cok morelım bozuldu ıstemeyerekde olsa kan wermeye gttım bır umut dıe bukadar mıdem agzıma gelmesı yumurtam catlamaya baslamasından olabılır mı yaHadi bakalim güzel haberler le gel cnm ins dualarim seninle
Canım idrar testi yaptım negatif cıktı cok morelım bozuldu ıstemeyerekde olsa kan wermeye gttım bır umut dıe bukadar mıdem agzıma gelmesı yumurtam catlamaya baslamasından olabılır mı ya
hey maşşallaah okusun tabi yaa taze kan lazım sektöre :))36 yaşındayım ama 14 yaşında benim büyük kız :) oda hemşirelik okuyor ablası :)
Bnm adetım gcıktı gecıkelıde 10gun oldu bgun bu yaptıgım owulasyon testıydı dun cıft cızgı cıktı
Bnde pko oldugu ıcın duzen oluordum en son doktora gttgmde bnm prolaktn cok yukselmıs dusurdukden snra 4-5ay 24-25-26 gunde bır olmaya baslamıstm bu ay sogan kuru yaptm oyuzden herelde gcıktı ama catlama dun basladı onuda akıntımın yapıskanlıgından anladım we kasıklarım ara ara batıorçok istisnai bi durum bence imkanın varsa doktoruna bi danış canım.. Normalde kaç gün döngün?
Bnde pko oldugu ıcın duzen oluordum en son doktora gttgmde bnm prolaktn cok yukselmıs dusurdukden snra 4-5ay 24-25-26 gunde bır olmaya baslamıstm bu ay sogan kuru yaptm oyuzden herelde gcıktı ama catlama dun basladı onuda akıntımın yapıskanlıgından anladım we kasıklarım ara ara batıor
canım umutlandırmak isteöe ama ben bi yerde okudum eğer gebelik yeni olduğusa bazen test çubuğunda çıkmıyomuş ama ovulasyon çubuğunda iki çizgide çok kırmızılı olabiliyomuş imşallah seninde öyle dir canım Allah biran önce istiyen herkesin kucağını doldurur inşallahBnde pko oldugu ıcın duzen oluordum en son doktora gttgmde bnm prolaktn cok yukselmıs dusurdukden snra 4-5ay 24-25-26 gunde bır olmaya baslamıstm bu ay sogan kuru yaptm oyuzden herelde gcıktı ama catlama dun basladı onuda akıntımın yapıskanlıgından anladım we kasıklarım ara ara batıor
1saat snra kan tahlılım cıkacak 24-36 saat surmuor mu bu owulasyon bu arada owulasyon testıne evzaneden aldm ılk defa yapacagm ıcın 5tanezıne 35werdm smdı senın dedıgıne baktım 50tanesı 44tl ya cok ıımıs ondan alcm bu ay
Ya inşallah öle olur cnku bnde owulasyonda cok kırmızı cıktı C 'den bıle kırmızı bak atıormcanım umutlandırmak isteöe ama ben bi yerde okudum eğer gebelik yeni olduğusa bazen test çubuğunda çıkmıyomuş ama ovulasyon çubuğunda iki çizgide çok kırmızılı olabiliyomuş imşallah seninde öyle dir canım Allah biran önce istiyen herkesin kucağını doldurur inşallah
Ates nasıl yapılcgnı blmıorm bgun ıdrar testını alırken ates olcerde aldım onuda yaprım dıe cok umutluydm yaaOv. testinin pozitifliği yumurtlama habercisi ve dediğin gibi 24-36 saat arası çatlama olacağını bildiriyor fakat ben 3 gün üst üste pozitifi de gördüm sabah pik yapıp akşama silindiğini de.. Ateş takibi de yapıyorsan daha net anlayabiliriz ama sen yinede değerlendir bu günleri