Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

valla en azından yaklaşımı olumlu olmuş benimkinde ses seda yok konuşmuyor bile......

Günaydın canım bende yok regl nin son günündeyim Yarın Klomen başlıyorum. Hayırlı bereketli bi ay olsun inşallah

hayırlısı olsun canım benim benimde bitti ama ben artık mevzuyu açmıyorum bile ama her yerden hamile haberi almaktan yoruldum hergün birinin hamile haberini alıyorum yemin ederim sinirden kuduruyorum.....

hayırlısı olsun canım benim benimde bitti ama ben artık mevzuyu açmıyorum bile ama her yerden hamile haberi almaktan yoruldum hergün birinin hamile haberini alıyorum yemin ederim sinirden kuduruyorum.....

Oyy kuzum deme öyle her şey yoluna girer bu günler unutulur geçer gider inşallah :)
N Neva su sen ne alemdesin canım?

Adetım gcıktı 10gun bugun doktorum bana yumurtların caylamıor ıgneyle catlatcm dedı 2ay once yaptrdım ılk defa klomen we catlatma tutmadı bu ay yapmıycm ddm sogan suyu kullandım adet gecıktrıormus sanırım hala olamadm en son salı gunu test yaptm oda negatıfsı dun de owulasyon bakım ddm akıntım degısık geldı cıft cızgı gordum acaba benım yumurtam 2ayda bır catlayabılır mı

Eklentiler

• IMG_4121.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 39
Canim valla bu testte gore hamile olma olasiligin cok yuksek bence sen git hemen kan testti yaptie ins guzel haberler alirsin

Bu eğer yumurtlama değilse hamile olabilirsin canım. Geçmişi bilmediğim için yorum yapamıyorum.

arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım uvalasyon testi kullammak istiyom bu ay ama nasıl kullanılır ve bunların fiyatı ne kadar çoklumu almam lazım tekli bilgilendirirseniz sevinirimALLAH istiyen herkeze tes zamanda hayırlı şekilde salih be saliha evlatlar nasib etsin inşallabana beraberinde AMİN

Hoşgeldin canım.. Ben laboquick kullanıyorum tekli ve eczaneden almanı önermem çünkü çok pahalı olur. İnternetten sipariş verebilirsin çok uygun siteler var 20-30-50 adet gibi seçeneklerle..

Kaç günde bir adet oluyorsan ona göre adetinin 10 ile 12. günleri başlaman yeterli olur. Sabah idrarınla değil 2. idrarınla sıvı tüketimi yapmadan ve 3-4 saatlik idrarla her gün testi tekrar edeceksin. T çizgisi C çizgisinden koyu olduğunda 24-36 saat içerisinde yumurtlayacaksın demektir. Bu arada ısı takibi de yapmanı öneririm. Hayırlı olsun inşallah

YENİ BİR EVLİ ÇİFTTEN BİR BEBEK HABERİ DAHA ALDIM VE ŞU AN SİNİRİMDEN ...............................................................................................................................................................................................

Daha evliliklerini yaşamadan bebek mi olur kuzum :) bu ay senin olsun inşallah

amaaaan kızlar yaa hiiiiç kafaya takmayın bence.olursa olur.. ben artık bıraktım buay bişey kullanmayı da düşünmüyorum hatta bundan sonra da bişey kullanmayı düşünmüyorum. yaza kadar sen sağ ben selamet valla kendiliğinden olursa oluuuurr.. olmadı yaz sonu hala çok istiyorsam tutarım adamı kolundan doğruuuuu tüp bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…