- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 42
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.481
yani dunaksam dedim bizimkine adet oldum aaa falan oldu bu.sonra erken daha yeni ameliyat oldun onumuzdeki ayda bi deneyelim de olmazsa gercekten olmuyodur demekki dedi.yani bu su demek olmazsa artik bi caresine bakariz madem.ee o care de tuo bebek oluyor.asilamayla zaman kaybeymenin anlami yok
Günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız? var mı bir gelişmesi olan :)
Günaydın canım bende yok regl nin son günündeyim Yarın Klomen başlıyorum. Hayırlı bereketli bi ay olsun inşallah
hayırlısı olsun canım benim benimde bitti ama ben artık mevzuyu açmıyorum bile ama her yerden hamile haberi almaktan yoruldum hergün birinin hamile haberini alıyorum yemin ederim sinirden kuduruyorum.....
Canim valla bu testte gore hamile olma olasiligin cok yuksek bence sen git hemen kan testti yaptie ins guzel haberler alirsinAdetım gcıktı 10gun bugun doktorum bana yumurtların caylamıor ıgneyle catlatcm dedı 2ay once yaptrdım ılk defa klomen we catlatma tutmadı bu ay yapmıycm ddm sogan suyu kullandım adet gecıktrıormus sanırım hala olamadm en son salı gunu test yaptm oda negatıfsı dun de owulasyon bakım ddm akıntım degısık geldı cıft cızgı gordum acaba benım yumurtam 2ayda bır catlayabılır mı
Adetım gcıktı 10gun bugun doktorum bana yumurtların caylamıor ıgneyle catlatcm dedı 2ay once yaptrdım ılk defa klomen we catlatma tutmadı bu ay yapmıycm ddm sogan suyu kullandım adet gecıktrıormus sanırım hala olamadm en son salı gunu test yaptm oda negatıfsı dun de owulasyon bakım ddm akıntım degısık geldı cıft cızgı gordum acaba benım yumurtam 2ayda bır catlayabılır mı
Ama oyle cnm ya bu kadar kanama olmasi olur mu yaa Afedersin resmen et parcasi gibi geliyor korktum simdi dr geldim bu kadar olmasi yani beni korkuttu
arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım uvalasyon testi kullammak istiyom bu ay ama nasıl kullanılır ve bunların fiyatı ne kadar çoklumu almam lazım tekli bilgilendirirseniz sevinirimALLAH istiyen herkeze tes zamanda hayırlı şekilde salih be saliha evlatlar nasib etsin inşallabana beraberinde AMİN
Cnm netim yoktu simdi eve geldim cok agrim vardi normal diyor sukur kistim falan yok sol kasigim cok agriyordu hamdolsun her sey yolunda ama hic bu kadar yogun olmamisti adetim mafetti beni resmen yaNe dedi dr?
Hadi bakalim güzel haberler le gel cnm ins dualarim seninleKızlar bn cıkıorm once ıdrar snra kan werıcm nolur dua edın
YENİ BİR EVLİ ÇİFTTEN BİR BEBEK HABERİ DAHA ALDIM VE ŞU AN SİNİRİMDEN ...............................................................................................................................................................................................
Daha evliliklerini yaşamadan bebek mi olur kuzum :) bu ay senin olsun inşallah