ovülasyon / yumurtlama testi

İnş tekrar olmaz.dıs gebelıkte tekrar tekrar yasanabılıyo ama kimyasalda o sekıldemı bılmıyorum .8gğn oncesinden test yapıp gören var

kimyasal daha basit bişey evet çoğu kadın yaşıyomuş ve farkında varmadığı zamanlar oluyomuş o yüzden erken öğrenip üzülmek istemiyorum sonradan çünkü test yaptığımda kan değerim adetten 2 gün önce 55 çıkmıştı

Anladım canım bekleyelım bakalım bizimleler mi görelim :)

Anladım canım bekleyelım bakalım bizimleler mi görelim :)

kasıklarımda kadar doluluk hissediyorum ki anlatamam sanki içinde taş var adet olucam da olamıyorum gibi o yüzden yicem kırmızı kartı sanırım pek umudum kalmadı ama hayırlısı canım inş bizimledirler :)

Aynen kasıklarım sert ama alt karın daha sert taş gibi belim agrıyo hafif göğüsler dolgun baska bişey yok .adet geliyo gibi

benım adet sancım girdi 1saat kadar önce 10dk sonra gectı . Bebek tutunurken agrılar nasıl olur .benım adet zamanım degıl hemde adet sancım girdimmi aksama kadar kıvrandırırdı hiç bu kadar kısa olmazdı

benim ilkinde kasıkta ki sağ tarafta özellik iğne batması gibi cimcikleme hissi vardı canım ağrı gibi değildi bu ara sat ne zamandı ?

Oldu 4gün falan negatifti .test bozuktu sanırım kontrol cizgiside bi farklıydı

demek ki 4 eylülde adet olmuşsun az gelmiş ama olmuşsun tahminen döllenmenin 9. yada 10. günündesin bebek 6 gün sonra yerleşmeye başlıyo ve 12. gün yerleşme bitiyo yani hissettiğin şey bebek yerleşmesi olabilir ama regl sancısı da olabilir. en güzeli durabiliyosan adetine kadar bekle duramıyosan da cumartesi kan ver canım kesin çıkar.

Durmaya calısıyorum .c.tesiyi bekleyeyim bari

kızlar merhaba fsh değerim çıkmıştı doktor AMH çıksın öyle konuşalım demişti.Randevum p.tsi ama şu an çok tedirginim bu kötü bi sonuç mu
fsh:11.46
amh:0.97

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…