Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesiyi saymalısınkızlar bişey sorucam şimdi cumartesi gecesi adet oldum ben saat 12 12.30 civarı reglin ilk gününü cumartesi mi pazar mı saymalıyım
Cumartesiyi saymalısın
Değil canım c çizgisi kadar koyu olmaliEki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
SağolasınDeğil canım c çizgisi kadar koyu olmali
Benimde geçen ay çok koyulasmadi bu ay kopkoyu oldu acaba çok mu sıvı aldın birikemedi dün yapmismiydnSağolasın
Ben düzenli regl oluyorum da
4 ünde oldum ekimin
Dün yumurtlamam lazımdı
24 günde bir oluyorum
(Yumurtlama sorun yok doktor bakmıştı )
YapmıştımBenimde geçen ay çok koyulasmadi bu ay kopkoyu oldu acaba çok mu sıvı aldın birikemedi dün yapmismiydn
Dün nasil çıktı peki ben bu ay öğlen 2 gibi tuvalete geçip sıvı almayıp 6 7 gibi yaptım canımYapmıştım
Gün içinde çok içtim ama bi gün önce
Gece yattım
Sabah oldu az içtim
Son iki saat de içmedim ki
Öğlen aynı saatte yaptım
Dün gölge gibiydiDün nasil çıktı peki ben bu ay öğlen 2 gibi tuvalete geçip sıvı almayıp 6 7 gibi yaptım canım
Yok günde 1 kere yaptım 6 7 gibi ama en az 4 saat sıvı almayıp idrar tuttum canım beli geç yumurtlarsin takibi bırakma yarın yine yap ama en az 4 saat idrar tutup sıvı alma öyle yakaladım bu ayDün gölge gibiydi
6 7 gibi bi kere daha mı yaptın
Akşam zar gibi ince kan geldi ama kesin zorlamadan olmuştur
Aaa tamam öyle deneyeyimYok günde 1 kere yaptım 6 7 gibi ama en az 4 saat sıvı almayıp idrar tuttum canım beli geç yumurtlarsin takibi bırakma yarın yine yap ama en az 4 saat idrar tutup sıvı alma öyle yakaladım bu ay
Canm belki erken yumurtlamıssındr veya belki gec yumurtlarsn bazen yumurtlama gunleri değişebilir. Mesela ben adet bittikten hemen snra yumurtlayıp ama 28 gunde adet olan kişiler biliyorm. Bazen değişebilir. Mevsim değişimi vs vs .Dün gölge gibiydi
6 7 gibi bi kere daha mı yaptın
Akşam zar gibi ince kan geldi ama kesin zorlamadan olmuştur
Teşekkür ederim ama yumurtlamam hep aynı gün olurCanm belki erken yumurtlamıssındr veya belki gec yumurtlarsn bazen yumurtlama gunleri değişebilir. Mesela ben adet bittikten hemen snra yumurtlayıp ama 28 gunde adet olan kişiler biliyorm. Bazen değişebilir. Mevsim değişimi vs vs .
Mevsim değişkliklerinde olabilir böyle seyler.Teşekkür ederim ama yumurtlamam hep aynı gün olur
En fazla 3 gün sapar
Aylardır böyle
24 günde bir adet oluyorum saat gibi
Teşekkür ederimMevsim değişkliklerinde olabilir böyle seyler.
Ben o aylarda ovülasyon bakmadığım için bilmiyorum canım İnan testin kalmadı mıSelam . benim gecen ay degerim 3.20 ydi sonra 2.70 oldu sonra bıda baktırmadım doktorum müsvette dir dedi sanırım kimyasalı kastetti sonra adet oldum fazlasıyla hemde ondan önceki ayda az olmustum artık oda mı birikti patladı yoksa kimyasalmıydı gercekten bılmem .sımdı benım adetin 11.günü yumurtlamam olmus olabılırmı fena akıntım vardı bıde atesim 38.5di .kimyasal sonrası yumurtlamam değişirmi????
Yapmayayım bu ay dedim sadece ısı takıbi yaptım akıntıma baktım 11.gün vardıBen o aylarda ovülasyon bakmadığım için bilmiyorum canım İnan testin kalmadı mı