ovülasyon / yumurtlama testi

kızlar merhaba fsh değerim çıkmıştı doktor AMH çıksın öyle konuşalım demişti.Randevum p.tsi ama şu an çok tedirginim bu kötü bi sonuç mu
fsh:11.46
amh:0.97

yumurta rezerviyle alakalı sanırım dimi ? fsh yapmıştı banada bütün hormonlara bakılmıştı daha doğrusu 10un üzeri imkansız değil ama biraz zor gebe kalabilir olarak biliyorum korkma bence aşılaması var tüp bebeği var ki 15in üstünü tehlike olarak görülüyor internetten de baktım şimdi Rabbim yumurtaya can veriyo 1 tane yumurtan kalsa bile nasip edecekse eder sıkma canını

doğru diyosun. Allahım ne mucizeler veriyo ama işte kadınsal içgüdülere dur demek imkansız.

yumurta rezervi azaldıkça değer ve şans düşermiş. Doktoruma gösterene kadar içim içimi yer artık.

doğru diyosun. Allahım ne mucizeler veriyo ama işte kadınsal içgüdülere dur demek imkansız.

Tabiki biliyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum 1 kaybım var 1 kere hamile kaldım diye bi daha kalacağımın garantisi yok. Arkadaşım var 27 yaşında 3.5 senelik evli ve 2.5 senedir korunmuyor ve sorun yok ne kocasında nede kendisinde spermler iyi yumurtalıklar iyi ama olmuyor çocukları tıpbi hiç bi açıklaması yok ancak bu nasiple açıklanabilir. İnşallah kucağın boş kalmasın canım Rabbim nasip etsin

amin canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.

kızlar dayanamadım ben bi çılgınlık yapıp test yaptırdım

sonuç hüsran 0,100

kızlar dayanamadım ben bi çılgınlık yapıp test yaptırdım

sonuç hüsran 0,100
Erken bakalım artar belki .bende yaptım erkengebelık ama ekran pembe oldu hafiften beyaz cızgi belirdı ekran beyazlastı cızgı görünmyo

Benimkine ne diyorsun belirgin beyaz şerit vardı ekran beyazlasınca kayboldu ((
Canım erken gebelik testlerine ben güvenmiyorum adetimden 1 gün önce negatif verdi miratec erken gebelik testi ve kaset testte silik çizgi gördüm ona hiiiç aldanma

evet ben kızıma gebe kaldıgım dönemde cok faydası oldu yumurtladıgım dönemi tespit etmiştim zırt bırt doktora gitmektense bu daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…