Valla dediniz çıktı çok sağol canımOhh maşallah canım ne demiştik biz sana
Geç yumurtlama olabiliyor canım ona hiç takılma evet evlendikten sonra gerçekten adet dengesi şaşıyor onu bende yaşadım sen koyu ,silikleştiği günü bide ertesi günü mutlaka değerlendir düzene girecektir merak etme inşallah en yakın zamanda kavuştursun RabbimKızlar merhaba. Ben 2.5 aylık evliyim. Adet döngüm bekarken hep 30 gündü. Hiç şaşmazdı. Ama evlendiğimden beri gecikme yaşıyorum. Evlendiğim ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Genel bi kontrol için doktora gittim ultrasonla baktı adetimin 3. Günüydü gittiğimde. Rahmin tertemiz yumurtalıklarında bir sorun yok dedi. Gebe kalmakta istiyorsan folikasit kullan dedi. Foldoce yazdı. Gecikmelerde normal vücudun evliliğe rahmin gebeliğe hazırlıyor kendini dedi.
Bende düzensizliklerden dolayı yumurtlama günümü kestiremediğimden ovülasyon testine başladım. Koyulaşmayı 24. Günde gördüm 26. Günde de silikleşmeyi gördüm. Neden bu kadar geç oldu anlamadım. 14 gün daha eklersem Üstüne döngüm 40 küsür güne çıkıyor. Tüm önemli günleri de değerlendirdik ama ben şimdi gecikme olarak hangi günü bekleyeceğim ? En son 12.10.2018 de adet oldum 16.10.2018 de bitti. 4-5 Kasım yumurtladım koyu çizgiyi gördüm. 6 kasım silikleşti. Normal döngüme göre 11 kasım adet olmam lazım ama yumurtlamaya göre daha 12-13 gün var kafam karıştı. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Testlerimi görsele ekliyorum.
İnşallah canım. Öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için. Değerlendirdik tüm önemli günleri şimdi artık beklemedeyim ama ne zaman test yapmam gerektiğini bilmiyorum işte kafam ona takıldı.Geç yumurtlama olabiliyor canım ona hiç takılma evet evlendikten sonra gerçekten adet dengesi şaşıyor onu bende yaşadım sen koyu ,silikleştiği günü bide ertesi günü mutlaka değerlendir düzene girecektir merak etme inşallah en yakın zamanda kavuştursun Rabbim
İnşallah canım. Öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için. Değerlendirdik tüm önemli günleri şimdi artık beklemedeyim ama ne zaman test yapmam gerektiğini bilmiyorum işte kafam ona takıldı.
Tamam çok teşekkür ederim canımşimdi geç yumurtlama demek geç döllenme demek adetine yakın pik olduğu için adetinin en aşağı 1 hafta 10 gün geçmesi lazım zaten döllenmeydi yuvalanmaydı 10-12 gün sürüyor şüpheli ilişkinin üzerinden 15 gün geçsin testini yaparsın inşallah
Şöyle düşünelim benim şüpheli ilişkim 12 ekim 22 ekimde kan testinde çıktı olsa çıkardı sanki 13 gün geçmiş oluyo tabiki her ihtimali değerlendirmek lazım vücut hamileliğe hazırlanırken de gecikmeler erken adet olmalar olabiliyor benim 11 gün gecikmişti 2 ay sonra hamile kaldımArkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 23 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 8 kasım ve ben hala ader olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyru
Şöyle düşünelim benim şüpheli ilişkim 12 ekim 22 ekimde kan testinde çıktı olsa çıkardı sanki 13 gün geçmiş oluyo tabiki her ihtimali değerlendirmek lazım vücut hamileliğe hazırlanırken de gecikmeler erken adet olmalar olabiliyor benim 11 gün gecikmişti 2 ay sonra hamile kaldım
Valla canım benim bi kaybım var martta kürtaj oldum ve adetler alt üst oldu ovülasyona başladım Rabbimin izniyle hamile kaldım 2. Ayda koyu gördüğüm gün ertesi günü ve bi sonraki günü değerlendirdim o kadar şuna 5+5teyim çok şükür :)Bi umut işte umutlanmıştımçok teşekkür ederim cevabın için hamilelik için nasıl yol izlediniz acaba o kdr çok şey okuyorum ki kafam karıştı inanın:)
Valla canım benim bi kaybım var martta kürtaj oldum ve adetler alt üst oldu ovülasyona başladım Rabbimin izniyle hamile kaldım 2. Ayda koyu gördüğüm gün ertesi günü ve bi sonraki günü değerlendirdim o kadar şuna 5+5teyim çok şükür :)
Yok canım bi kere yaptım 4 saat idrar tutup sıvı almadım hergün aynı saatte 4 gibi yaptım ve aynı damla sayısıyla yaptım Rabbim hepinize nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm ne güzel yaa inşallah bizlere de nasip eder bendede obülasyon testi var bu ay başlıcam bi adet göreblsemovülasyonun günde 2 kere mi yaptın
Valla canım benim bi kaybım var martta kürtaj oldum ve adetler alt üst oldu ovülasyona başladım Rabbimin izniyle hamile kaldım 2. Ayda koyu gördüğüm gün ertesi günü ve bi sonraki günü değerlendirdim o kadar şuna 5+5teyim çok şükür :)
O belli olmaz canım zaten koyuyu yakaladıktan 24 48 saat arası vaktin var kaçırmazsın merak etmeCanım ovulasyon testime bakarmisin yumurtlamam yakın mı acaba
Şimdiye kadar yaptıklarımın hepsini yaptım son yaptığım yani bugün ki biraz daha koyu ama tam köyü değil demi yoksaa tam koyu da ben mi daha fazla bekliyorumO belli olmaz canım zaten koyuyu yakaladıktan 24 48 saat arası vaktin var kaçırmazsın merak etme
Yok yok canım koyulaşma başlamış ama t çizgisi c çizgisine yakın veya daha koyu olmalı silik olmaması gerekŞimdiye kadar yaptıklarımın hepsini yaptım son yaptığım yani bugün ki biraz daha koyu ama tam köyü değil demi yoksaa tam koyu da ben mi daha fazla bekliyorum
Şimdiye kadar yaptıklarımın hepsini yaptım son yaptığım yani bugün ki biraz daha koyu ama tam köyü değil demi yoksaa tam koyu da ben mi daha fazla bekliyorumO belli olmaz canım zaten koyuyu yakaladıktan 24 48 saat arası vaktin var kaçırmazsın merak etme
Yok yok canım koyulaşma başlamış ama t çizgisi c çizgisine yakın veya daha koyu olmalı silik olmaması gerek
Aayy hadi insallah bide yarin yapayim ozamn belli olur heralde :)Yok yok canım koyulaşma başlamış ama t çizgisi c çizgisine yakın veya daha koyu olmalı silik olmaması gerek
Yarın öbür gün olur inşallah yakalarsın canımŞimdiye kadar yaptıklarımın hepsini yaptım son yaptığım yani bugün ki biraz daha koyu ama tam köyü değil demi yoksaa tam koyu da ben mi daha fazla bekliyorum
Aayy hadi insallah bide yarin yapayim ozamn belli olur heralde :)
Inşallah canım çok sagol :)Yarın öbür gün olur inşallah yakalarsın canım
Canım bugün tekrar yaptım düzenli çektim bakarmisin koyulasmis mi sonuncusuYarın öbür gün olur inşallah yakalarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?