Maalesef hemde çok Allahım yaşatmasın ne diyelim canım kaderimizi yaşayıp görücezAmin. İnsan ister istemez aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef hemde çok Allahım yaşatmasın ne diyelim canım kaderimizi yaşayıp görücezAmin. İnsan ister istemez aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor
Uzunluğu ne kadar sürdü ki hani 5 gün mü 6 gün mü28-29 günde
Sizinle aynı durumdayım gerci benım kımyasal mı oda bellı degılde28-29 günde
Adetimin uzunluğu mu? 4-5 gün sürüyorUzunluğu ne kadar sürdü ki hani 5 gün mü 6 gün mü
Yani 8. Yada 9. Günde yakalamışsın o zaman evet erken gerçekten o yüzden sordum canım sağol sorgu gibi olmadı inşallahAdetimin uzunluğu mu? 4-5 gün sürüyor
Benim kimyasal olduğunda sürekli silik çizgi çıkıyordu idrar testinde hiç koyulaşmadıSizinle aynı durumdayım gerci benım kımyasal mı oda bellı degılde
Yok ne demek. Yardımcı olabilirsem mutlu olurumYani 8. Yada 9. Günde yakalamışsın o zaman evet erken gerçekten o yüzden sordum canım sağol sorgu gibi olmadı inşallah
Çok sağol canım gün sayıyorum adete son 7 bakalım hayırlısı Rabbimden umarım gelmiştir meleğimYok ne demek. Yardımcı olabilirsem mutlu olurum
Evet benımde 3Test pozitifti .peki adet gecincemi öğrendiniz hamileliği?Benim kimyasal olduğunda sürekli silik çizgi çıkıyordu idrar testinde hiç koyulaşmadı
Hayır. Bunda adetimden 4 gün önce gördüm iki kopkoyu çizgi olarak. Sanırım erken yumurtlama olduğu için erken öğrenebildimEvet benımde 3Test pozitifti .peki adet gecincemi öğrendiniz hamileliği?
İnşallah seninledir sıkı sıkı tutunur annesineÇok sağol canım gün sayıyorum adete son 7 bakalım hayırlısı Rabbimden umarım gelmiştir meleğim
Aynen aynı fıkırdeyız.insallah benımde buay tutarHayır. Bunda adetimden 4 gün önce gördüm iki kopkoyu çizgi olarak. Sanırım erken yumurtlama olduğu için erken öğrenebildim
Aminnnnnİnşallah seninledir sıkı sıkı tutunur annesine
İnşallah . Ama bu ay olmasa bile umutsuzluğa kapılmayın ovu testlerine devam edin. Benim amh ım düşük olmasına rağmen onlar sayesinde hamile kalabildimAynen aynı fıkırdeyız.insallah benımde buay tutar
İnsallahİnşallah . Ama bu ay olmasa bile umutsuzluğa kapılmayın ovu testlerine devam edin. Benim amh ım düşük olmasına rağmen onlar sayesinde hamile kalabildim
Bugün yeni yaptım tam pik olmamış ama koyu oldukça eşit olacak olacak gibi acaba akşama daha da koyulaşır mı yoksa yarın mı pik yapacak dünü değerlendirmiştik cumartesi sabah mı değerlendirsek bu akşam misafirler de var geç giderler
Eki Görüntüle 2199185
Bende dün yaptığım için vücudu yormayayım diyorum geçen ay tam net olmadan yaptık net olduğunda da yapıldı ama hiç hal kalmamıştı silikleştiğinde yapamadık mesela geçen ay bu sefer vücutta güç kalmadışuan pik olmuş gibi daha koyulaşmasına gerek yok eşitler sanki sen yine yap yarın bugünde önemli silikleştiği gün daha önemli canımm
Bende dün yaptığım için vücudu yormayayım diyorum geçen ay tam net olmadan yaptık net olduğunda da yapıldı ama hiç hal kalmamıştı silikleştiğinde yapamadık mesela geçen ay bu sefer vücutta güç kalmadı
İnşallah denk gelmiştir canım bakma olacağı varsa tek ilişkide de denk geliyor da biz şansı yükseltmeye çalışıyoruz önemli olan koyu olduktan sonra 1 gün içinde çatlama başlıyormuş mesela o zaman ilişki olması önceden de tabi spermler vücutta kaldıysa o zamanda olabilir yani içeride ne olduğunu tam kestiremiyoruzben bu ay geçen hafta çarşamba koyu perşembe daha koyuyu yakaladım cuma günü de silikleşti peşpeşe denedim geçen ay bi gün dolu bi gün boş işe yaramadı bakalım ay nolcak