İnşallah denk gelmiştir canım bakma olacağı varsa tek ilişkide de denk geliyor da biz şansı yükseltmeye çalışıyoruzönemli olan koyu olduktan sonra 1 gün içinde çatlama başlıyormuş mesela o zaman ilişki olması önceden de tabi spermler vücutta kaldıysa o zamanda olabilir yani içeride ne olduğunu tam kestiremiyoruz
Kavuşturmaya çalışıyoruz ancakavga ediyolar heralde barışıp kaynaşsalar artık mesela aşık olamadılar bi
Daha olmamış canım ama yakın devam et yapmayaBugün yeni yaptım tam pik olmamış ama koyu oldukça eşit olacak olacak gibi acaba akşama daha da koyulaşır mı yoksa yarın mı pik yapacakdünü değerlendirmiştik cumartesi sabah mı değerlendirsek bu akşam misafirler de var geç giderler
Eki Görüntüle 2199185
Sağol canım banada öyle geldi yarın ya da sonraki gün olacak inşallah takvimde de öyle gösteriyordu bakalım pcoyum o yüzden yumurtlama sıkıntı heyecan yapıyorum böyle görünceDaha olmamış canım ama yakın devam et yapmaya
Pik olmuş canım değerlendirinBugün yeni yaptım tam pik olmamış ama koyu oldukça eşit olacak olacak gibi acaba akşama daha da koyulaşır mı yoksa yarın mı pik yapacakdünü değerlendirmiştik cumartesi sabah mı değerlendirsek bu akşam misafirler de var geç giderler
Eki Görüntüle 2199185
Resimden mi öyle görünüyor bilmiyorum canım :) yakınlaştırıncaPik olmuş canım değerlendirin
Silik hafif diye değerlendirmedik canım yorgunduk bir de perşembe değerlendirmiştik bugün yarın değerlendireceğim 12 gibi tekrardan yapacağım bakalım ovülasyonuPik olmuş canım değerlendirin
Ben de daha pik yapmadı bakalım :) değerlendir canım İnşaAllah gelir bebeğinSilik hafif diye değerlendirmedik canım yorgunduk bir de perşembe değerlendirmiştik bugün yarın değerlendireceğim 12 gibi tekrardan yapacağım bakalım ovülasyonu
Amin canım inşallah seninde gelir bekletmezBen de daha pik yapmadı bakalım :) değerlendir canım İnşaAllah gelir bebeğin
Amin İnşaAllahAmin canım inşallah seninde gelir bekletmez
Canım vücutta bir miktar lh hormonu muhakkak bulunur normal böyle çıkması diğer cizgiyle eşit ya da daha koyu çıktığında yumurtlama oluyorHanımlar benim niye böyle çıkıyor ki ?
Biliyorum kuzum da hep böyle çıktı acaba testler mi bozuk dedim .Canım vücutta bir miktar lh hormonu muhakkak bulunur normal böyle çıkması diğer cizgiyle eşit ya da daha koyu çıktığında yumurtlama oluyor
Sanmıyorum canım bozuk olsun ya saatinden sıvı alımından vücut algılamıyor lh hormonunu ya da henüz yumurtlama olmadı her kadın her ay yumurtlamıyormuş sorun olmasa bileBiliyorum kuzum da hep böyle çıktı acaba testler mi bozuk dedim .
Combi kullandım bu ay ben :) bekliyorum İnşaAllah yumurtlama olur . Zaten pko olduğu için geç yumurtlama oluyor ben deSanmıyorum canım bozuk olsun ya saatinden sıvı alımından vücut algılamıyor lh hormonunu ya da henüz yumurtlama olmadı her kadın her ay yumurtlamıyormuş sorun olmasa bile
Bende de öyle 20-21 gibi oluyor 35 günde hemen hemen oluyorum bazen gecikme oluyor 2-3 kerede 30 günde oldum mesela 1 sene içerisindeCombi kullandım bu ay ben :) bekliyorum İnşaAllah yumurtlama olur . Zaten pko olduğu için geç yumurtlama oluyor ben de
Yumurtlama da faydası oluyor deme bir de adet düzenleme de . İnşaAllah hep düzenli olur da bebeklerimiz gelirBende de öyle 20-21 gibi oluyor 35 günde hemen hemen oluyorum bazen gecikme oluyor 2-3 kerede 30 günde oldum mesela 1 sene içerisinde2 aydır düzenli inofolic kullanıyorum çok şükür etkisi var gerçekten memnunum
Aynen düzenliyor gerçekten 35 günde şaşmadan olsam bu bile yeter bana yumurtlamada testlerde görüyorum ama genelde henüz gelen yok nasip artık yumurtlasak bile hamile kalma şansı sıkıntısız insanda bile %30Yumurtlama da faydası oluyor deme bir de adet düzenleme de . İnşaAllah hep düzenli olur da bebeklerimiz gelir
Kızlar hamileyimmmmmmmm çok şükür pazartesi kan baktırdım 22,48 bugün tekrarladım 65 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?