ovülasyon / yumurtlama testi

kavga ediyolar heralde barışıp kaynaşsalar artık mesela aşık olamadılar bi

Daha olmamış canım ama yakın devam et yapmaya

Pik olmuş canım değerlendirin

Hanımlar benim niye böyle çıkıyor ki ?

Eklentiler

• 7D6ABAAC-15F4-4783-939B-E5C45687A768.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 24
Biliyorum kuzum da hep böyle çıktı acaba testler mi bozuk dedim .
Sanmıyorum canım bozuk olsun ya saatinden sıvı alımından vücut algılamıyor lh hormonunu ya da henüz yumurtlama olmadı her kadın her ay yumurtlamıyormuş sorun olmasa bile

Sanmıyorum canım bozuk olsun ya saatinden sıvı alımından vücut algılamıyor lh hormonunu ya da henüz yumurtlama olmadı her kadın her ay yumurtlamıyormuş sorun olmasa bile
Combi kullandım bu ay ben :) bekliyorum İnşaAllah yumurtlama olur . Zaten pko olduğu için geç yumurtlama oluyor ben de

Combi kullandım bu ay ben :) bekliyorum İnşaAllah yumurtlama olur . Zaten pko olduğu için geç yumurtlama oluyor ben de
Bende de öyle 20-21 gibi oluyor 35 günde hemen hemen oluyorum bazen gecikme oluyor 2-3 kerede 30 günde oldum mesela 1 sene içerisinde 2 aydır düzenli inofolic kullanıyorum çok şükür etkisi var gerçekten memnunum

Bende de öyle 20-21 gibi oluyor 35 günde hemen hemen oluyorum bazen gecikme oluyor 2-3 kerede 30 günde oldum mesela 1 sene içerisinde 2 aydır düzenli inofolic kullanıyorum çok şükür etkisi var gerçekten memnunum
Yumurtlama da faydası oluyor deme bir de adet düzenleme de . İnşaAllah hep düzenli olur da bebeklerimiz gelir

Yumurtlama da faydası oluyor deme bir de adet düzenleme de . İnşaAllah hep düzenli olur da bebeklerimiz gelir
Aynen düzenliyor gerçekten 35 günde şaşmadan olsam bu bile yeter bana yumurtlamada testlerde görüyorum ama genelde henüz gelen yok nasip artık yumurtlasak bile hamile kalma şansı sıkıntısız insanda bile %30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…