evet koyulaşmış :) bugünü değerlendir yarın silikleşirse anlarız ki yumurtan çatlamış yarında değerlendirirsin :)Canım bugün tekrar yaptım düzenli çektim bakarmisin koyulasmis mi sonuncusu
Aayy peki yarın da böyle köyü çıkarsa ne anlama geliyor büyüdü ama bir türlü çağlaamıyor mu test yanlış değildir inşallah internetten sipariş vermiştim labuquik hala inanamıyorum:)evet koyulaşmış :) bugünü değerlendir yarın silikleşirse anlarız ki yumurtan çatlamış yarında değerlendirirsin :)
hayır mesela bundan daha koyu çıkarsa yumurtladın anlamına gelir silikleşirse çatlamış anlamına gelir :)Aayy peki yarın da böyle köyü çıkarsa ne anlama geliyor büyüdü ama bir türlü çağlaamıyor mu test yanlış değildir inşallah internetten sipariş vermiştim labuquik hala inanamıyorum:)
bende aynı markayı kullandım canım bu aradaAayy peki yarın da böyle köyü çıkarsa ne anlama geliyor büyüdü ama bir türlü çağlaamıyor mu test yanlış değildir inşallah internetten sipariş vermiştim labuquik hala inanamıyorum:)
hadi inşallah sanada vesile olur Rabbim bekletmesinMerhaba kızlar bnde bugünden itibaren başladım bakalım , herkese allah hayırlısını nasip etsin
amin inşallah bakalım , kan testi falan yaptırmadım yumurtalarım çatlıyo mu bilmiyorum ama , reglim düzenli , geçmişimde çikolata kisti ameliyatı geçirdim bakalım ne olucak işten güçten doktorada gidemiyorum izin alıp ovulasyon testi çok iyi olucak benim içinhadi inşallah sanada vesile olur Rabbim bekletmesin
çikolata kisti ameliyatı etkilemiyor bildiğim kadarıyla görümcemde oldu çünkü baya araştırmıştık aynen en azından hangi günler yumurtluyosun onları bilirsin canımamin inşallah bakalım , kan testi falan yaptırmadım yumurtalarım çatlıyo mu bilmiyorum ama , reglim düzenli , geçmişimde çikolata kisti ameliyatı geçirdim bakalım ne olucak işten güçten doktorada gidemiyorum izin alıp ovulasyon testi çok iyi olucak benim için
çikolata kisti ameliyatı etkilemiyor bildiğim kadarıyla görümcemde oldu çünkü baya araştırmıştık aynen en azından hangi günler yumurtluyosun onları bilirsin canım
Sen hamile kaldin mi testi kullanarak bende birde pko var canim o yüzden ne zaman yumurtlayacagimiz hiç belli olmuyor bide bi kaç yorum okudum pko olup çift çizgiyi bir türlü yakalayamadık diyen o yüzden acaba test yanlış olabilirmi dedim de sanki hepsimi yanlış çıkacak demi yani içimi rahatlattin :)bende aynı markayı kullandım canım bu arada
Hadi insallah canim benim hayirlisiyla yakalayalim koyu cift cizgileri :)Merhaba kızlar bnde bugünden itibaren başladım bakalım , herkese allah hayırlısını nasip etsin
kız evet hamileyim ben şuan 7+2 deyimSen hamile kaldin mi testi kullanarak bende birde pko var canim o yüzden ne zaman yumurtlayacagimiz hiç belli olmuyor bide bi kaç yorum okudum pko olup çift çizgiyi bir türlü yakalayamadık diyen o yüzden acaba test yanlış olabilirmi dedim de sanki hepsimi yanlış çıkacak demi yani içimi rahatlattin :)
Aaayyy inanmıyorum çok sevindim Allahım darısı başımıza insallah tutturmussun valla helal olsun kiz benimkide siliklesmeye baslar insallah da bende sabirsizlaniyorum :)kız evet hamileyim ben şuan 7+2 deyimovülasyonun 2. ayında kaldım
inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsunAaayyy inanmıyorum çok sevindim Allahım darısı başımıza insallah tutturmussun valla helal olsun kiz benimkide siliklesmeye baslar insallah da bende sabirsizlaniyorum :)
Amin inşallah:)inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsun
amin inşallah yakalayalım , sen başladın mı teste ?Hadi insallah canim benim hayirlisiyla yakalayalim koyu cift cizgileri :)
Başladım tabisi bak :)amin inşallah yakalayalım , sen başladın mı teste ?
e canım sen yakalamışsın sankim değerlendir hemen bugünüBaşladım tabisi bak :)
Aynen kız yakaladım galiba hadi insallah canm dua et darısı sana sende paylaş burdan bakalım:)e canım sen yakalamışsın sankim değerlendir hemen bugünüaa çok heyecanlı dıım dımmmm
Canım çatlamış mi sonuncusunu 15 dk önce yaptım bakarmisin :) dünü degerlendirdimkız evet hamileyim ben şuan 7+2 deyimovülasyonun 2. ayında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?