ovülasyon / yumurtlama testi

evet koyulaşmış :) bugünü değerlendir yarın silikleşirse anlarız ki yumurtan çatlamış yarında değerlendirirsin :)
Aayy peki yarın da böyle köyü çıkarsa ne anlama geliyor büyüdü ama bir türlü çağlaamıyor mu test yanlış değildir inşallah internetten sipariş vermiştim labuquik hala inanamıyorum:)

Aayy peki yarın da böyle köyü çıkarsa ne anlama geliyor büyüdü ama bir türlü çağlaamıyor mu test yanlış değildir inşallah internetten sipariş vermiştim labuquik hala inanamıyorum:)
hayır mesela bundan daha koyu çıkarsa yumurtladın anlamına gelir silikleşirse çatlamış anlamına gelir :)

Merhaba kızlar bnde bugünden itibaren başladım bakalım , herkese allah hayırlısını nasip etsin

hadi inşallah sanada vesile olur Rabbim bekletmesin
amin inşallah bakalım , kan testi falan yaptırmadım yumurtalarım çatlıyo mu bilmiyorum ama , reglim düzenli , geçmişimde çikolata kisti ameliyatı geçirdim bakalım ne olucak işten güçten doktorada gidemiyorum izin alıp ovulasyon testi çok iyi olucak benim için

çikolata kisti ameliyatı etkilemiyor bildiğim kadarıyla görümcemde oldu çünkü baya araştırmıştık aynen en azından hangi günler yumurtluyosun onları bilirsin canım

bende aynı markayı kullandım canım bu arada
Sen hamile kaldin mi testi kullanarak bende birde pko var canim o yüzden ne zaman yumurtlayacagimiz hiç belli olmuyor bide bi kaç yorum okudum pko olup çift çizgiyi bir türlü yakalayamadık diyen o yüzden acaba test yanlış olabilirmi dedim de sanki hepsimi yanlış çıkacak demi yani içimi rahatlattin :)

kız evet hamileyim ben şuan 7+2 deyim ovülasyonun 2. ayında kaldım

kız evet hamileyim ben şuan 7+2 deyim ovülasyonun 2. ayında kaldım
Aaayyy inanmıyorum çok sevindim Allahım darısı başımıza insallah tutturmussun valla helal olsun kiz benimkide siliklesmeye baslar insallah da bende sabirsizlaniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…