Canım çatlamış mi sonuncusunu 15 dk önce yaptım bakarmisin :) dünü degerlendirdimCanım çatlamış mi sonuncusunu 15 dk önce yaptım bakarmisin :) dünü degerlendirdim
inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çatlamış mi sonuncusunu 15 dk önce yaptım bakarmisin :) dünü degerlendirdimCanım çatlamış mi sonuncusunu 15 dk önce yaptım bakarmisin :) dünü degerlendirdim
inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsun
Evet canım koyudan direk silinmiş bu gün ve yarını da değerlendir inşallah Rabbim emeğinin karşılığını verirCanım çatlamış mi sonuncusunu 15 dk önce yaptım bakarmisin :) dünü degerlendirdim
Inşallah canım benim aynen dün ve önce gün baya köyüydü bugün siliklesti ve az önce test yaparken de kırmızı azıcık kanama oldu yumurtlama kanaması olabiliyormuş sanırım biliyormusun onuEvet canım koyudan direk silinmiş bu gün ve yarını da değerlendir inşallah Rabbim emeğinin karşılığını verir
Evet lekelenme olanlar oluyo bana hiç olmadı olabilir canımInşallah canım benim aynen dün ve önce gün baya köyüydü bugün siliklesti ve az önce test yaparken de kırmızı azıcık kanama oldu yumurtlama kanaması olabiliyormuş sanırım biliyormusun onu
Aynen herkese olmuyormuş kanama olduğu günü değerlendirin diyormuş doktorlar bazı paylaşımları okudum da çok sagol canm benmEvet lekelenme olanlar oluyo bana hiç olmadı olabilir canım
İnşallah güzel haberlerini alırız canımAynen herkese olmuyormuş kanama olduğu günü değerlendirin diyormuş doktorlar bazı paylaşımları okudum da çok sagol canm benm
Inşallah canım Allah razı olsun :)İnşallah güzel haberlerini alırız canım
Canım bugün de yaptım sence yapmaya devam edeyim mi yoksa yeter mi acabaİnşallah güzel haberlerini alırız canım
Canım bugün de yaptım sence yapmaya devam edeyim mi yoksa yeter mi acabaİnşallah güzel haberlerini alırız canım
yeter canım devam etmene gerek yok artıkCanım bugün de yaptım sence yapmaya devam edeyim mi yoksa yeter mi acaba
Tamam canım çok saol 15 gün sonra mi yapayım gebelik testini :)yeter canım devam etmene gerek yok artık
aynen en azından bi 12 gün sonra 15 gün sonra yap canım bat ne zamanTamam canım çok saol 15 gün sonra mi yapayım gebelik testini :)
Şuan adetimin 20. Günündeyim kuzum ama bende polikistik over var o yüzden âdetlerim düzensiz ne zamn olurum bilmiyorumaynen en azından bi 12 gün sonra 15 gün sonra yap canım bat ne zaman
o zaman 15 gün sonra yapman en sağlıklısı inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya inşallahhhhŞuan adetimin 20. Günündeyim kuzum ama bende polikistik over var o yüzden âdetlerim düzensiz ne zamn olurum bilmiyorum
Insallah canim insallaho zaman 15 gün sonra yapman en sağlıklısı inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya inşallahhhh
Canım ben hani ovulasyon testimi paylaşmıştım ya 18. Ve 19. Günümde çift çizgiyi yakalamıştım bugün kanamam oldu ama baya kanama oldu yani pembe leke felan değil sonra ben doktor sitesine msj attım doktorlardan biri eğer ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir yazmış 5 gün surermi yerleşme çok heyecanlandımo zaman 15 gün sonra yapman en sağlıklısı inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya inşallahhhh
Olabilir canım 3 7 gün sürdüğünü biliyorum inşallah yerleşmedir adet olmamışsındır canımCanım ben hani ovulasyon testimi paylaşmıştım ya 18. Ve 19. Günümde çift çizgiyi yakalamıştım bugün kanamam oldu ama baya kanama oldu yani pembe leke felan değil sonra ben doktor sitesine msj attım doktorlardan biri eğer ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir yazmış 5 gün surermi yerleşme çok heyecanlandım
Aayy inşallah canım günlük ped koymuştum nohut büyüklüğünde bi kan vardı sadece inşallah yerlerledir adet gibi değildiOlabilir canım 3 7 gün sürdüğünü biliyorum inşallah yerleşmedir adet olmamışsındır canım
Canım benim lekelemem devam ediyor ya günde 1 en fazla 2 kez geliyor leke şeklinde kanama yerleşme kanaması olsa bu kadar sürmezdi diye düşünüyorum bugün ovulasyon testi yaptım bakarmisin tekrar belirmeye başlıyor ovulasyon testiyle gebelik tespiti nasi çıkıyor acaba çok mu köyü çizgi çıkıyor eğer gebelik varsada kanama 4 gündür var 4 gündede testte çıkmaz heralde ay kafam çok karışık moralim çok bozuk bu kanama neyin nesi çalışıyorum doktorada gidemiyorumo zaman 15 gün sonra yapman en sağlıklısı inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya inşallahhhh
hayır yerleşme kanaması 3 ila 10 gün sürmesi normalmiş tatlım moralini bozma bence bi gebelik testi yap bakalım varsa elinde ne çıkıcak eğer silikte olsa çıkarsa doktora gidersin hemenCanım benim lekelemem devam ediyor ya günde 1 en fazla 2 kez geliyor leke şeklinde kanama yerleşme kanaması olsa bu kadar sürmezdi diye düşünüyorum bugün ovulasyon testi yaptım bakarmisin tekrar belirmeye başlıyor ovulasyon testiyle gebelik tespiti nasi çıkıyor acaba çok mu köyü çizgi çıkıyor eğer gebelik varsada kanama 4 gündür var 4 gündede testte çıkmaz heralde ay kafam çok karışık moralim çok bozuk bu kanama neyin nesi çalışıyorum doktorada gidemiyorum