10. Günden sonra yumurtlama olabiliyomuş o yüzden pas geçme senYapmayayım bu ay dedim sadece ısı takıbi yaptım akıntıma baktım 11.gün vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Günden sonra yumurtlama olabiliyomuş o yüzden pas geçme senYapmayayım bu ay dedim sadece ısı takıbi yaptım akıntıma baktım 11.gün vardı
Ben ovu testini iki ay kullandım. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İkincisi de bu aydı.şu an hamileyim. Adetimden sonra 3-4.günlerde yakaladım.kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim.kızlar merhaba
geçtiğimiz ocak ayında hamile kalıp malesef kalp durması sonucu martta bebeğimi kaybettim. Şimdi 2 aydır korunmuyorum. Ovülasyon testi sipariş ettim kullanan var mı ? Faydasını gördünüz mü ? Merak ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Yok tatlım 11.gün 14 ekimdi durmak yok yola devam dedim10. Günden sonra yumurtlama olabiliyomuş o yüzden pas geçme sen
Anaaa nasıl yani hemen adet sonrası mı yakaladın biz hep 9. 10. Günde başlıyoruz bide :/Ben ovu testini iki ay kullandım. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İkincisi de bu aydı.şu an hamileyim. Adetimden sonra 3-4.günlerde yakaladım.kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim.
Adetimden sonra derken adet bittikten sonraki 3. Günmü?Ben ovu testini iki ay kullandım. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İkincisi de bu aydı.şu an hamileyim. Adetimden sonra 3-4.günlerde yakaladım.kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim.
Evet ben de bu kadar erken yakalamayı beklemiyordum.her ay yumurtlama tarihi değişebiliyor.Anaaa nasıl yani hemen adet sonrası mı yakaladın biz hep 9. 10. Günde başlıyoruz bide :/
He o zaman tamam kaçırmamışsın bende adetimi bekliyorum 7 günüm kaldıYok tatlım 11.gün 14 ekimdi durmak yok yola devam dedim
bu benım soruma cevap gbi ozaman ben dogrh yoldayımAnaaa nasıl yani hemen adet sonrası mı yakaladın biz hep 9. 10. Günde başlıyoruz bide :/
Evet bittikten sonraki 3. GünAdetimden sonra derken adet bittikten sonraki 3. Günmü?
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al Bebişini bu ay yakaladım gerçi de eğer adet olursam öyle yapayımEvet ben de bu kadar erken yakalamayı beklemiyordum.her ay yumurtlama tarihi değişebiliyor.
Test yaptınmı?
He o zaman tamam kaçırmamışsın bende adetimi bekliyorum 7 günüm kaldı
Sagolun Rabbim saglık versın ıns :)Evet bittikten sonraki 3. Gün
Çok teşekkür ederim daha önce de bir düşüğüm olduğu için biraz tedirgin geçiyor ilk zamanlar ama umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeÇok tebrik ederim sağlıkla kucağına al Bebişini bu ay yakaladım gerçi de eğer adet olursam öyle yapayım
Sipariş ettim pazar günü yapıcam canımTest yaptınmı?
Peki kimyasal sonrası yumurtlama degiştimi?Evet bittikten sonraki 3. Gün
Benimde kaybım var çok korkuyorum Rabbime emanet olsun hepsiÇok teşekkür ederim daha önce de bir düşüğüm olduğu için biraz tedirgin geçiyor ilk zamanlar ama umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Evet değişti. Kimyasalda 14. Gün yakalamıştım. Bir ay ara verdim.Bu ay 3.4. Günler yakaladımPeki kimyasal sonrası yumurtlama degiştimi?
Kaç gün adet görüyorsun ?Evet değişti. Kimyasalda 14. Gün yakalamıştım. Bir ay ara verdim.Bu ay 3.4. Günler yakaladım
Amin. İnsan ister istemez aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorBenimde kaybım var çok korkuyorum Rabbime emanet olsun hepsi
28-29 gündeKaç gün adet görüyorsun ?