• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon / yumurtlama testi

kızlar merhaba

geçtiğimiz ocak ayında hamile kalıp malesef kalp durması sonucu martta bebeğimi kaybettim. Şimdi 2 aydır korunmuyorum. Ovülasyon testi sipariş ettim kullanan var mı ? Faydasını gördünüz mü ? Merak ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Ben ovu testini iki ay kullandım. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İkincisi de bu aydı.şu an hamileyim. Adetimden sonra 3-4.günlerde yakaladım.kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim.

Ben ovu testini iki ay kullandım. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İkincisi de bu aydı.şu an hamileyim. Adetimden sonra 3-4.günlerde yakaladım.kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim.
Anaaa nasıl yani hemen adet sonrası mı yakaladın biz hep 9. 10. Günde başlıyoruz bide :/

Adetimden sonra derken adet bittikten sonraki 3. Günmü?

Back