- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.021
Bu ay yap. Bidahaki ay hic yapmak istemiceksin. Kendimden biliyorum
Daha var canim ama umudunu kaybetme. Ama napiyoruz.testlere de umut baglamiyoruz
Dimi . Yok ben aldimda. Siliklestikten sonra yapmam.Valla olmassa bu ay önümüzde ki ay ovu testi bile almak gelmiyo içimden
Başka topikte buldum bunu daha vardı hatta ismi vişneli turta olan bir arkadaş var oda bata 5 gün kala ovulasyondan ögrenmiş gebeliğini ama resmini kaydetmemiştim onun bulursam yollarımTamam canım aticam yaptıkça :) bi resmin sahibi istisna galba nerdeeee benim oyle cikicak hic sanmıyorum
Bende her ay almam diyorum sabretcem diyorum ama yumurtlamadan sonra nedense hemen harekete geçip başlıyorum test yapmaya ben çok sabırsızım biraz sabrım olsa hiç yapmam aslında ama ne yapayım çok heyecanlanıyorımValla olmassa bu ay önümüzde ki ay ovu testi bile almak gelmiyo içimden
Başka topikte buldum bunu daha vardı hatta ismi vişneli turta olan bir arkadaş var oda bata 5 gün kala ovulasyondan ögrenmiş gebeliğini ama resmini kaydetmemiştim onun bulursam yollarım
Olsun yarında yap umudumuzu kaybetmeden azimle devam edeceğizAma benim 5 gun kala cok silik olmassada silik cikti . Hayırlısı bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmis :)
Çoook geçmiş olsun canımKizlar çok sagolun oncelikle benim 6 yasinda bir oğlum var çok şükür ikinciye ugrasiyodum 10 aydir gecen sene apandisit ameliyatı geçirdim Dr sağ tüpü onun tikamis olacagini söyledi birde sağdan yumurtlayip sol tüpten hamile kalina bilmiyormuş ama süreç uzuyor tabi asilama dene dedi Dr olmazsa laparoskopik ameliyat ondada acilma sansi düşük bakalim ben Rabbimden umudunu kesmiyorum o ol der oluverir inşallah
gunaydın canım. naptın var mı degısıklık ?kızlarrrrrr günaydınnnnnnn
gunaydın canım. naptın var mı degısıklık ?
kaç gun kaldı şimdi. hadı ınsallah ya beklemek heyecanlı valla.yok canım yaaa birde şu ateş ölçme işinni yaptım bu sabahdil altından ölçtüm 36,9 cıktı , sag koltuk altımdan ölçtüm 36,7 cıktı,sol koltuk altımdan ölçtim 36,4 cıktı hangisini baz alıcam bilemedim bu arada gögüslerim aynı ucları cok fena dimdikler hala
Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.herkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.
kaç gun kaldı şimdi. hadı ınsallah ya beklemek heyecanlı valla.
yani fazla stres yapıyosun. dur daha yeni başladık yahuuuya ben normalde 33-34 gunde bi adet oluyorum evldıgımden beri 7 aydır falan. ama bu ay iki gün önce yumurtlama oldu eger onu baz alırsam yumurtlamadan sonraki 14. gun cuma gününe denk gelıyo. ama diger ihtimali düşünürsemde pazartesi gününe denk geliyo 33. gün. bilemedim yaa amaaaan sıkıldım he olmıcak gıbı ama hevesım kacıyo vallahı
ayy canım inşallah hamiş haberi alırsın mutlu oluruz hep beraberrrrGunaydin arkadaslar kardeslerbenimde bugun 39.gun adet gecikeli 4.gune girmis bulunmaktayım ogleden sonra izin aldim umudum olmasada kan tahlili yaptracagm en azndan kask agrilarimin ve adet gecikmesinin sebebini ogrenirim insallah sknti yoktur
yani fazla stres yapıyosun. dur daha yeni başladık yahuuu
Insallah prenses canim agzindan bal damliyorayy canım inşallah hamiş haberi alırsın mutlu oluruz hep beraberrrr
ayyy canım hadi inşallah merakla bekliyorum haberlerini hayırlı olurrrr umarımmmInsallah prenses canim agzindan bal damliyoracikcasi benm buay okadar aksakliklarla gectiki oyuzden gercekten umudum yok..ovulasyon testlerimde tam koyu cizgiyi yakalayamadm adete 10 gun kala gebelik testlerimde cczgimsi birseyler gordum kan testim negatif ckti tabi acayip kasik agrilari gecirdim yani bu ay olursa mucize olur umitlenmekte istemiyorum pek sadece skldm artik varmi yok mu neoluyor ogrenip yoluma devam etmek istiyorum buay stresten duzenim alt ustte oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?