Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Arkadşlar bugün gülen yüzü gördüm 17.gün umarm rabbm hayırlı evlat verr dua edin ne olur....

Eklentiler

• IMG_20150722_131328.jpg
    IMG_20150722_131328.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar meraba:KK54: bu testi bugün yaptim ovulasyona daha varmi yorumlayabilir misiniz :KK14: simdiden teşekkürler kizlar

Eklentiler

• 20150728_182044.jpg
    20150728_182044.jpg
    201,2 KB · Görüntüleme: 87
Iyiyim canim cok sukur yani simdilik bi problem yok ayy boyle baska hamile gruplariyla takilmak olmuyo burda azdik ozduk sizi bekliyoruz walla niye boyle gec kaldiniz ya hadi gelin aramiza senin nasil gidiyo doktora felan gittinmi bidaha
dün gittim canım. yine her şey yolunda dedi. rahim filmi istedim. çekelim aklımızda kalmasın dedi. bugün randevum var. bakalım inş. onda da sorun çıkmazda. zamanını bekliyordur. :KK66:

Merhaba kizlar beni taniyanlar bilir nspiyosunuz nasilsiniz dun itibariyle yeni bi sayfa actik carcabuk hamile kalinda lutfen oraya gelinn.hamile kalmis olanlari hemen bekliyoruz.. prensinin_prensesi prensinin_prensesi @edahazalözer S sssn gbbc gbbc mutluuuuu mutluuuuu @somurtkannaz Siyetem Siyetem daha unuttugumu warsa affola beklioruz hemen gelin lutfen

merhaba canım nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık ?
ben dün kimyasal gebelik yaşadım düştü bebeğim. inşallah önümüzde ki ay gelir bebegımm saglıklıca :)

[QUOTEko, post: 42047397, member: 651224"]dün gittim canım. yine her şey yolunda dedi. rahim filmi istedim. çekelim aklımızda kalmasın dedi. bugün randevum var. bakalım inş. onda da sorun çıkmazda. zamanını bekliyordur. :KK66:[/QUOTE]
Ya cok sukur bi sorununuz da yok bekletiyo sma bu nazli bebekler sizi ewet canim zamanini bekliyo ins daha fazla bekletmez de bu ay bizim hamile grubuna gelirsiniz canim dort gozle ayni grubu orda toplamayi bekliyoruz walla

E="prensinin_prensesi, post: 42047449, member: 655665"]merhaba canım nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık ?
ben dün kimyasal gebelik yaşadım düştü bebeğim. inşallah önümüzde ki ay gelir bebegımm saglıklıca :)[/QUOTE]
Iyiyim canim cok sukur iyi gidiyo bi sikintimiz yok elh. Aa cok uzuldum canim ama uzulme saglikli olsaydi tutunurdu sagliksiz bi bekmis oyuzden dusmus kimyasalda oyle oluyo cunku dikkat et kendine dusukten sonra bidaha
hemen kalirsin ins bu saglikli olur da seni hic birakmaz bekliyoruz diger sayfaya canim edaya da soylefim bidahaki aya aramizda olun insallah

E="prensinin_prensesi, post: 42047449, member: 655665"]merhaba canım nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık ?
ben dün kimyasal gebelik yaşadım düştü bebeğim. inşallah önümüzde ki ay gelir bebegımm saglıklıca :)
Iyiyim canim cok sukur iyi gidiyo bi sikintimiz yok elh. Aa cok uzuldum canim ama uzulme saglikli olsaydi tutunurdu sagliksiz bi bekmis oyuzden dusmus kimyasalda oyle oluyo cunku dikkat et kendine dusukten sonra bidaha
hemen kalirsin ins bu saglikli olur da seni hic birakmaz bekliyoruz diger sayfaya canim edaya da soylefim bidahaki aya aramizda olun insallah[/QUOTE]
ınsallah canım Rabbim buyuk tez zmaanda nasıp eder :) cinsiyet belli oldu mu ?

hemen kalirsin ins bu saglikli olur da seni hic birakmaz bekliyoruz diger sayfaya canim edaya da soylefim bidahaki aya aramizda olun insallah
ınsallah canım Rabbim buyuk tez zmaanda nasıp eder :) cinsiyet belli oldu mu ?[/QUOTE]
Aminn canim insallah hemencecik gelirsiniz ins yanimiza :) gecen hafta gittigimde doktor erkek dedi ama bakalim bi kizim war bu da erkek olsa guzel olur sma bakalim bidahaki hafta 4 boyutluda tam belli olur insallah darsi ins tez zamanda basiniza canim:)

ınsallah canım Rabbim buyuk tez zmaanda nasıp eder :) cinsiyet belli oldu mu ?
Aminn canim insallah hemencecik gelirsiniz ins yanimiza :) gecen hafta gittigimde doktor erkek dedi ama bakalim bi kizim war bu da erkek olsa guzel olur sma bakalim bidahaki hafta 4 boyutluda tam belli olur insallah darsi ins tez zamanda basiniza canim:)[/QUOTE]
Allah gönlüne göre versin canım. =)

Aminn canim insallah hemencecik gelirsiniz ins yanimiza :) gecen hafta gittigimde doktor erkek dedi ama bakalim bi kizim war bu da erkek olsa guzel olur sma bakalim bidahaki hafta 4 boyutluda tam belli olur insallah darsi ins tez zamanda basiniza canim:)
Allah gönlüne göre versin canım. =)[/QUOTE]
Amin canim cok sagol:) senin de gonlune gore wersin ins tez zamanda canim kendinize iyi bakin gorusmek uzere canim:)

X