- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.541
Kötü değil koyuBence devam et ben 25 günde bir adet oluyorum ve 13. Günde yumurtluyorum. 11. Günde bende çizgi bile yokken 13 veya 14. Günde çok kötü oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü değil koyuBence devam et ben 25 günde bir adet oluyorum ve 13. Günde yumurtluyorum. 11. Günde bende çizgi bile yokken 13 veya 14. Günde çok kötü oluyor.
Aryacım çok sağol zaten yapışkan sıvı gelmeye başladı 2 gündür bu yumurtlama yakın belirtisi benceKötü değil koyu
Ovulasyonda koyu cift cizgiyi yakaladiginda akşam ve ertesi gün cok onemli sonra gün aşırı devam et canimKızlar yumurta catladiktan ne kadar sonra iliski olmali
canım naber nasıl gıdıyor :) keske kalsakta gelsekkMerhaba kizlar beni taniyanlar bilir nspiyosunuz nasilsiniz dun itibariyle yeni bi sayfa actik carcabuk hamile kalinda lutfen oraya gelinn.hamile kalmis olanlari hemen bekliyoruz.. prensinin_prensesi @edahazalözer S sssn gbbc mutluuuuu @somurtkannaz Siyetem daha unuttugumu warsa affola beklioruz hemen gelin lutfen
Iyiyim canim cok sukur yani simdilik bi problem yok ayy boyle baska hamile gruplariyla takilmak olmuyo burda azdik ozduk sizi bekliyoruz walla niye boyle gec kaldiniz ya hadi gelin aramiza senin nasil gidiyo doktora felan gittinmi bidahacanım naber nasıl gıdıyor :) keske kalsakta gelsekk
dün gittim canım. yine her şey yolunda dedi. rahim filmi istedim. çekelim aklımızda kalmasın dedi. bugün randevum var. bakalım inş. onda da sorun çıkmazda. zamanını bekliyordur.Iyiyim canim cok sukur yani simdilik bi problem yok ayy boyle baska hamile gruplariyla takilmak olmuyo burda azdik ozduk sizi bekliyoruz walla niye boyle gec kaldiniz ya hadi gelin aramiza senin nasil gidiyo doktora felan gittinmi bidaha
Merhaba kizlar beni taniyanlar bilir nspiyosunuz nasilsiniz dun itibariyle yeni bi sayfa actik carcabuk hamile kalinda lutfen oraya gelinn.hamile kalmis olanlari hemen bekliyoruz.. prensinin_prensesi @edahazalözer S sssn gbbc mutluuuuu @somurtkannaz Siyetem daha unuttugumu warsa affola beklioruz hemen gelin lutfen
Iyiyim canim cok sukur iyi gidiyo bi sikintimiz yok elh. Aa cok uzuldum canim ama uzulme saglikli olsaydi tutunurdu sagliksiz bi bekmis oyuzden dusmus kimyasalda oyle oluyo cunku dikkat et kendine dusukten sonra bidahaE="prensinin_prensesi, post: 42047449, member: 655665"]merhaba canım nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık ?
ben dün kimyasal gebelik yaşadım düştü bebeğim. inşallah önümüzde ki ay gelir bebegımm saglıklıca :)
ınsallah canım Rabbim buyuk tez zmaanda nasıp eder :) cinsiyet belli oldu mu ?[/QUOTE]Iyiyim canim cok sukur iyi gidiyo bi sikintimiz yok elh. Aa cok uzuldum canim ama uzulme saglikli olsaydi tutunurdu sagliksiz bi bekmis oyuzden dusmus kimyasalda oyle oluyo cunku dikkat et kendine dusukten sonra bidaha
hemen kalirsin ins bu saglikli olur da seni hic birakmaz bekliyoruz diger sayfaya canim edaya da soylefim bidahaki aya aramizda olun insallah
Aminn canim insallah hemencecik gelirsiniz ins yanimiza :) gecen hafta gittigimde doktor erkek dedi ama bakalim bi kizim war bu da erkek olsa guzel olur sma bakalim bidahaki hafta 4 boyutluda tam belli olur insallah darsi ins tez zamanda basiniza canim:)[/QUOTE]ınsallah canım Rabbim buyuk tez zmaanda nasıp eder :) cinsiyet belli oldu mu ?
Allah gönlüne göre versin canım. =)[/QUOTE]Aminn canim insallah hemencecik gelirsiniz ins yanimiza :) gecen hafta gittigimde doktor erkek dedi ama bakalim bi kizim war bu da erkek olsa guzel olur sma bakalim bidahaki hafta 4 boyutluda tam belli olur insallah darsi ins tez zamanda basiniza canim:)
Ah ah canım benim bizd e çok isteriz ama nasip işte ...bizim sınavımız da bu işteMerhaba kizlar beni taniyanlar bilir nspiyosunuz nasilsiniz dun itibariyle yeni bi sayfa actik carcabuk hamile kalinda lutfen oraya gelinn.hamile kalmis olanlari hemen bekliyoruz.. prensinin_prensesi @edahazalözer S sssn gbbc mutluuuuu @somurtkannaz Siyetem daha unuttugumu warsa affola beklioruz hemen gelin lutfen