- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
prensinin_prensesi canım topiğin hayırlı olsun duydum geldim topiğine:) beni de ekler misin bat 23 mart.
Kızlar sigara içeniniz var mı?
C
canım bata daha var testte çıkmaz ama ben genede yapıp duruyorum inşsllah bu rüya bebişe işarettir uyandığımda çok ağladım şimdide işteyim ama hala o bebiş gözümün önünde
Canım bende yapıp duruyorum biliyosun resminide paylaşmıstım yarın sabah işk idrarla yapayım tekrar resminide atayım bariKullanmıyorum ama testler yüzünden başk
Böyle bişey okudum ne kadar doğrudur bilemiyorum.
hayirli olsun canim. Hangi gunler calismistiniz. Bize de fikir olur paylasirsanBuraya geldiğiniz sayfadaydım , ilk ay ovu testi denemesiyle kızların da yorumları ve yardımlarıyla hamile kaldım , darısı hepinizin başına inşallah.. Öncelikle devrelerim olan S sssn ,gbbc ve @doloresoriordan ' a sonra sayfanın tüm diğer takipçilerine dua ediyorum.. Rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun..
hayirli olsun canim. Hangi gunler calismistiniz. Bize de fikir olur paylasirsan
Şöyle yapabilirim , kullandığım program vardı , o ay bütün ilişkilerin notunu tutmuştum.
Kalpli günler ilişki günü , 22 ocakta ovu. testinde ikisi de aynı koyuluktaydı.
Eki Görüntüle 1454886
Şöyle yapabilirim , kullandığım program vardı , o ay bütün ilişkilerin notunu tutmuştum.
Kalpli günler ilişki günü , 22 ocakta ovu. testinde ikisi de aynı koyuluktaydı.
Eki Görüntüle 1454886
Canım benimkide seninki gibi oldu . Ovu.dan önceki gun ovulasyon Ginu sonraki gun yani 5-6-7-8 Mart oldu calışma 6 Mart çift cizgi gördüğüm Gündü canım . Adetime 6 gun var canım. Sen kac gun önceden anladın hamile oldugunu . Ay ne cok soru sordum yaaaa :)
Guzel bir calismatesekkur ederim canim.
Gayet güzel olmuş günler. Yanlış hatırlamıyorsam 3 gün önce idi , idrar testinden öğrenmiştim. :)
Rica ederim :)
Benim takvimim böyleydi cNim 6 Mart ovu. Inşallah olmuştur biseyler senin kadar sansliyimdirrr :)
Canim bende hergun mesai cikisi 5 gibi flan yaptim ama 4 saat idrari bekleyip fazla sıvı almadan yapacakmissn ben sivi ve idrar durumuna pek dikkat etmedim oyuzden bende iki cizgiyi tam koyu yakalayamadm ama ilk çizgiye en yakin koyulugu dikkate aldim hayrlisi bakalm neolcak umudum yok amaBeni duyan yokmu(
Canim senin belirtiler nelerdi soyleyebilir misinOlur gibime geldi , inşallah tutmuştur :)
Kızlar ya benim ov.testim bi gün iki çizgi koyu bigün silik çıkıyo ya ben yanlış mı yapıyorum nasıl yapıyorsunuz siz her gün aynı saatte mi gece mi gündüz mü ben de labaoquik yapıyorum yardım lütfen(
O zaman sabah niye yapmayın diyolar sabah daha iyi olmaz mı o zaman??Canim bende hergun mesai cikisi 5 gibi flan yaptim ama 4 saat idrari bekleyip fazla sıvı almadan yapacakmissn ben sivi ve idrar durumuna pek dikkat etmedim oyuzden bende iki cizgiyi tam koyu yakalayamadm ama ilk çizgiye en yakin koyulugu dikkate aldim hayrlisi bakalm neolcak umudum yok ama
4 saat hiç mi su içmiyosun canımBen garantiye almak ıcın oglen bide aksam 6-7 gibi Yaptım oglen yaptığımda çift çizgiyi yakaladım canım.
Bi de ben işe aksam 4 te gidiyorum gece 12 de geliyorum sizce hangi saatlerde yapmam gerekiyoBen garantiye almak ıcın oglen bide aksam 6-7 gibi Yaptım oglen yaptığımda çift çizgiyi yakaladım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?