Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar sigara içeniniz var mı?

Kullanmıyorum ama testler yüzünden başk
C

canım bata daha var testte çıkmaz ama ben genede yapıp duruyorum inşsllah bu rüya bebişe işarettir uyandığımda çok ağladım şimdide işteyim ama hala o bebiş gözümün önünde

Böyle bişey okudum ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar işe geldiğimden beri hala elimde telefon araştırma yapıyorum bilgimiz olsun diye ovulasyon testinin battan 5 gün önceden koyuysa ve sonrada devam ediyosa bu koyuluk genelinde gebelik belirtisi oluyo yani erken gebelik testi yapmaya gerek yok bence erken dönemde ovulasyon yapmak daha iyi ben öyle yapıcam herkeste ayrı olmakla beraber ilk belirti gögüsucu hassasiyetiymiş ve kasık agrısı tabiki herkeste olmaya bilir ama genelde yaşadıklarını yazarlarken hepside bunlardan bahsediyo genelde biz çok istediğimizden kendimizi çok dinlemekten bazen bu brlirtileri hissediyoruz ama sonra adet oluyoruz genede bilmekte fayda var bu belirtiler en erken belirti diye hamile olanlar yazmış bilgilerinize

Buraya geldiğiniz sayfadaydım , ilk ay ovu testi denemesiyle kızların da yorumları ve yardımlarıyla hamile kaldım , darısı hepinizin başına inşallah.. Öncelikle devrelerim olan S sssn , gbbc ve @doloresoriordan ' a sonra sayfanın tüm diğer takipçilerine dua ediyorum.. Rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun..

hayirli olsun canim. Hangi gunler calismistiniz. Bize de fikir olur paylasirsan

Canım benimkide seninki gibi oldu . Ovu.dan önceki gun ovulasyon Ginu sonraki gun yani 5-6-7-8 Mart oldu calışma 6 Mart çift cizgi gördüğüm Gündü canım . Adetime 6 gun var canım. Sen kac gun önceden anladın hamile oldugunu . Ay ne cok soru sordum yaaaa :)

Gayet güzel olmuş günler. Yanlış hatırlamıyorsam 3 gün önce idi , idrar testinden öğrenmiştim. :)

Guzel bir calisma tesekkur ederim canim.

Rica ederim :)

Kızlar ya benim ov.testim bi gün iki çizgi koyu bigün silik çıkıyo ya ben yanlış mı yapıyorum nasıl yapıyorsunuz siz her gün aynı saatte mi gece mi gündüz mü ben de labaoquik yapıyorum yardım lütfen (

Beni duyan yokmu (
Canim bende hergun mesai cikisi 5 gibi flan yaptim ama 4 saat idrari bekleyip fazla sıvı almadan yapacakmissn ben sivi ve idrar durumuna pek dikkat etmedim oyuzden bende iki cizgiyi tam koyu yakalayamadm ama ilk çizgiye en yakin koyulugu dikkate aldim hayrlisi bakalm neolcak umudum yok ama

Ben garantiye almak ıcın oglen bide aksam 6-7 gibi Yaptım oglen yaptığımda çift çizgiyi yakaladım canım.

O zaman sabah niye yapmayın diyolar sabah daha iyi olmaz mı o zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…