• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Merhabalar arkadaşlar biz de 13 aydır uğraşıyoruz tık yok gerçekten bu ilk seferde 2. De hamile kalanlar nasıl oluyor bu dizilerde filmlerde tek ilişki de gebelik falan hep yalan yani:KK12: enim bat da yarın ya da pazartesi diye tahmin ediyorum beklemedeyim hadi Hayırlısı:KK51:
Gercekten benim etrafimda o kdr cok ko 2.de 3.de hatta hic denememisken hamile kalan...ben de diyorum sinavim buymus demek. Insallah bu ay minigin gelir sana arkadasim :)

Canım yaa bu kadar stres yapma lütfen biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış bu Düşünceleri . Benim eltimin 7 sene sonra oldu hersey denediler olmadı Rabbim hic ummadıkları bir anda verdi. Sende ümidini kaybetme olumlu düşünmeye çalış tip simdi cok ilerledi biliyosun Herşeyin çaresi var dermansız dert vermesin Allah.
Sen bu ay yumurta takibi yaptır bak ben faydası olacağına inanıyorum. :KK66:
Ben insanlarda da cok cekiniyorum..eltini insallah kimse uzmemistir o surecte..cnku insanlar cok kotu :( kalp kirmaya uzmeye meyilli..ve biz de cok alinganiz....masallah eltine darisi basimiza..evet bu ay takip yaptircam allahin izni ile 22 mayis cumaya de randevum var..8. Gun olacak sonrasina bakalm..

Merhabalar arkadaşlar biz de 13 aydır uğraşıyoruz tık yok gerçekten bu ilk seferde 2. De hamile kalanlar nasıl oluyor bu dizilerde filmlerde tek ilişki de gebelik falan hep yalan yani:KK12: enim bat da yarın ya da pazartesi diye tahmin ediyorum beklemedeyim hadi Hayırlısı:KK51:
Yalan degildir herhalde ya . Benim ablamda 2 kere ilk ay hamile kaldi. Ben ona benzememisim ne yazikki ;) tez vakitte bizde kaliriz insallahhh.

kızlar bişi sormak istiyorum dün ovu testim pozitifti bugünde pozitif ne zaman silikleşir böyle olunca daha çatlamamış demekmi oluyo

Kızlar çok kötüydüm insan 2 saniye Sonrasını bilmiyor gerçekten :KK43: merdivenlerden düştüm ayağımın üstüne çok Şiş ve ağrım var özele acile gittik Ortopedi yok yarın gelin dedi İstanbul'dadevlet hastanesinde muayene olmak mümkün değil :KK43: daha yeni iyileştim derken Başıma gelene bakın :KK43: film çektirmem bile sıkıntı inşallah kırık çatlak yoktur yatıyorum öyle ağrılarımda
Canım çook geçmiş olsun Rabbim şifanı versin

Edacım seninki çatlamış bence hadi gözün aydın benim bugünkü ovu testime bakarmısın bi sanki var daha 1-2 gün 1431767234239-969535439.jpg

çok sağol canım yok zaten teste güvenipte çalışmayı bırakmadık ne olur ne olmaz die:))
Ben bu ay yumurta takibi yaptiriyorum dra. Dktor cuma sabah cts oglen demisti. Dun testim cift cizgiydi sabah bugunde daha silinmemis. bana kalsa silinene kdr beklerdim :) ama dr dedi diye calistik.

Ben bu ay yumurta takibi yaptiriyorum dra. Dktor cuma sabah cts oglen demisti. Dun testim cift cizgiydi sabah bugunde daha silinmemis. bana kalsa silinene kdr beklerdim :) ama dr dedi diye calistik.
aynen ne olur ne olmaz devam etmek lazım bizimde aramız bozuktu koyu çıkınca barıştım mecburen:) benim adetlerim düzensizleşti yumurta takibi yaptırcaktm bidahaki aya ama bu ay havuç incir kürü yaptım tam zamannda yumurtlama gerçekleşti inş güzel haberlerimizi alırız

aynen ne olur ne olmaz devam etmek lazım bizimde aramız bozuktu koyu çıkınca barıştım mecburen:) benim adetlerim düzensizleşti yumurta takibi yaptırcaktm bidahaki aya ama bu ay havuç incir kürü yaptım tam zamannda yumurtlama gerçekleşti inş güzel haberlerimizi alırız
Arayi sicak tut :KK48: insallah canim. Yakin zamanlarda 3 4 kisi variz. Pespese hamile haberleri veririz insallah

Back