Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canm cok geçmiş olsun ya sen bi an önce saglıgına kavus da bebişin de ardından gelir inşallah

Benm eşimde de varikosel var spernm sayısı az ama yetrli dio normal yoldan bebek sahibi olmak için doktor bizdr dua edip beklıorz canm elden baska bişey gelmıo
benim eşimin sperm sayısı 1 ml de 71 milyon tamamı da 355 milyon sayıda sıkıntı yok da hareketlerde var hızlı ileri hareketli %10, yavaş ileri hareketli %25, yerinde hareketli %35, hareketsiz %30 of of of ....bize direk aşılama dedi de biz aşılamaya kadar yapılacak olanları yapalım dedik napalım

Gecmis olsun canim. Acele etme daha yenitoparlaniyosun. Onumuzdeki ay olacak bence

Bebek için çalışmalara başladık
*kasık ağrım oldu bebek yerlesmesidir dedim apandisit çıktı ameliyat oldum
*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah

çook geçmiş olsun üzüldüm , inşallah hepimiz şifa buluruz

Bugün oğluşum efe oldu teyzeleri
En kısa zamanda evlat sahibi olun inş. Yarın kandil inş. hepimizin duaları kabul olur, ben sizlere de hep dua ediyorum. Rabbim çok aratmadan tattırsın sizlere de

Eklentiler

• 10915258_10153232468674719_2435728131941555821_n.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 105
Maraba arkadaşlar bende 1.5 senelik evliyim vajinusdum ÇOK ŞÜKÜR YENDİM BU AY DENEME YAPTİK AMA OLMADİ BEN BIDE 40 KILOYUM ZAYIFIM DİYE Mİ OLMUYOR ANLAMADİM DOKTORADA GİDEMİYORUM bu illeti yendim derken bu ayda bebeğim olmadi ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN INŞAALLAH BU AY HERKES HAMILE OLUR AMİN AMIN

Cok zayifsin gercekten. Asiri zayiflik ve sismanlik engel olabilir diye solentiler duydum hep ama ne kadar dogru bilmiyorum insallah hayirlisiyla olur canim. Sen yinede kan tsh vs kan tahlili yaptir bakim zayifsin ya vitamin ya da baska bisey eksik fazla.olmasin. yaptirmadiysan tabi.

Canım geçmiş olsun yaa üzülme inşAllah önümüzdeki aya hayırlısı

En kısa zamanda evlat sahibi olun inş. Yarın kandil inş. hepimizin duaları kabul olur, ben sizlere de hep dua ediyorum. Rabbim çok aratmadan tattırsın sizlere de

Maşallah size guzel anne
Amiiiinnn mübarek gunde Rabbim tez zamanda versin bebislerimizi inşallah

Aminnnn canım,bu arada Maşallah size canm ne mutlu sana
Rabbim oğluşunun daha nice başarılarını mutluluklarını görmeyi nasip etsn sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…