Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

benım yumurtlama belırsız canım cızgıler hep cıft cıkıyodu bır turlu sılınmemıstı bu ay dengeler sastı benım testlerde
tamam da canim sen normalde adetinin kacinci gununde yumurtluyosun tahmini yumurtlama baz al canim ona gore bugun yapacam test de.diger turlu durmadan test yapinca yipratiyo insani. InsaAllah hayirlisiyla wardir canim

tamam da canim sen normalde adetinin kacinci gununde yumurtluyosun tahmini yumurtlama baz al canim ona gore bugun yapacam test de.diger turlu durmadan test yapinca yipratiyo insani. InsaAllah hayirlisiyla wardir canim
16-17 si falan olmustu gecen ay zaten 2 aydır testı kulanıyorum yapmıcam ya zaten yok bısey

Yok canim benim adetim cok düzenli. bu ay komtrolumde de kistlerin nerdeyse bitmiş dedi. ben iki defa düşük yaşadım o temizleme esnasında bitti herhalde. birde ilaç kullanmıştım uzun arastirmalar sonucu kendi kendime

Kızlar ya sağ göğsümde geceden beri kaşıntı var ucu kaşınıyor ara ara geçiyor yine başlıyor korkuyorum

Merhaba arkadaslar kk ne bende yeni katildim beni araniza alirmsiniz:) benim adetlerim cok duzensizdir bazen 30 35 gunde bazen 40 gunde bazende bir ay sonra olur 4 aydr bebek istiyoruz birturlu tutturamadk..artik buay ovulasyon testiyle deneyeyim dedim ama elimde suan 8 ovulasyon testi var nezsman baslamam gerekio napmaliyim bilmiyorum..buarada batim 19 nisan yarin muhtemelen reglim bitecek..lutfen yardmci olur musunuz

hosgeldın canım. adetlerın duzensızse en erken 30 gunde oluyorsan mesela 11. ya da 12. gunde basla yapmaya. ama testın yetmez gitti g.dan alabilirsin uygun fiyata. her gun aynı saatte yaparsın. 3 saat wc ye cıkmadan tutcaksın bıraz :) poz. oldugunda testin çalışmalara başlarsın

klomen verdi doktor bu ay da bunu deneyelim hsg cekildim büyük ihtimalle olur demişti şimdi buna öyle dedi doktorda beni kandırıyo

Çağırmadımı canım benim ilacın bittiği ertesi gün çağırdı daha sonra da 3 yada 4 defa yumurta takibine gittim canım
ara dedi halini hatrını soracam galiba bu arada benim eşimde sperm hareketsizliği var ben cok gereksiz gördüm klomeni ama yine de doktor dur sözünden çıkmim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…