- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.141
Agladiysan da hormonlardan olabilirHiç göremeyecekmişim gibi geliyor canım negatif görüncebu adet döneminden sonra pozitif enerjiyle dolmaya çalışacağım bakalım ama bugün fazlasıyla üzgünüm canım çok ağladım ev işine verince kendimi deşarj oldum azıcık bu ay sizden güzel güzel haberleri bekliyoruz İNŞALLAHHH
Ben yemedim canım ne olur ne olmaz hersey yumurtlayana kadar bendekızlar yumurtlamadan sonra tutunması içinde bişeyler yediniz mi ananas gibi mesela?
ben kaçırdım o fırsatıİnşallah canim benim almazmiyiz hiç arka arkaya müthiş haberlerimizden alırız Ohhh anneler gününe anne olarak gireriz
Hayirlisi olsun üzülme olsun da ondan sonra olsun ama belki kan tahlili yaptirirsin bakarsın sana bu güzel günde süpriz yaparben kaçırdım o fırsatı10 mayısta daha bat a 6 gün kalmış olcak öğrenemem bile varsa da
Benim anneler gününe hamile girmem zorİnşallah canim benim almazmiyiz hiç arka arkaya müthiş haberlerimizden alırız Ohhh anneler gününe anne olarak gireriz
Olsun olsun uzak olsuuuunnnn...hayırlısı...babalar gününde eşime hediye olsun :) yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsun da gelsinHayirlisi olsun üzülme olsun da ondan sonra olsun ama belki kan tahlili yaptirirsin bakarsın sana bu güzel günde süpriz yapar
gerçi bizim olacak mı belli değil ama negatif düşünceler bizden uzak olsunnnnnn
persembe veya cuma yapmayı dusunuyorum canım yoksa test elımde delı gıbı gezıyorum
Cnm umudunu kaybetme sakin bizim komsunun gelini ozelde kan testi yaptiriyo deger 0 cikmis bakiyolarki hala adet olmamis devlete giitmisLer hamiLedu bakaLim batin gecer inSaAllahda seninde test degerin yukeLirr :)
Hiç göremeyecekmişim gibi geliyor canım negatif görüncebu adet döneminden sonra pozitif enerjiyle dolmaya çalışacağım bakalım ama bugün fazlasıyla üzgünüm canım çok ağladım ev işine verince kendimi deşarj oldum azıcık bu ay sizden güzel güzel haberleri bekliyoruz İNŞALLAHHH
Ay canım benim inşallah Dediğin gibi olur yükselir değerim benimde sizin gibi :)
Tamam canım seve seve hatırlarımBenim anneler gününe hamile girmem zorhamile olsam bile sanırım daha haberim olmaz ama önümüzde ki ay için çok olumlu düşünüyorum :) yakalayacağım gibi geliyor hayırlısı bakalım canım bak buraya yazdım bana hatırlat olumlu düşün diye :)
Kesinlikle canım sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun da babalar günü de güzel süpriz olurOlsun olsun uzak olsuuuunnnn...hayırlısı...babalar gününde eşime hediye olsun :) yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsun da gelsin
Ben yemedim canım ne olur ne olmaz hersey yumurtlayana kadar bende
Kacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik.Sabah 7 gibiydiİnşallah sonumuzda aynı olur canım
Yok canım ya bence o ayki hormonla alakalı, benim gecen ay birgün sadece 2 si aynı koyuluktaydı başka da olmadı öyle.
Kacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik.sabah yaptigiM testten silik cikti. Smdi yaptigim
bu aksam kesinlikle calisma olsun canim sizin sperm sorununuz yoktu galiba oyuzden ins 10. Gun yaptigin icin yasarlar spermler bi sikinti olmaz insKacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik.sabah yaptigiM testten silik cikti. Smdi yaptigim
Kacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik.sabah yaptigiM testten silik cikti. Smdi yaptigim
Bu aksam çalışın mutlaka canımKacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik.sabah yaptigiM testten silik cikti. Smdi yaptigim
Yok canım daha yeni çatlamış ya da çatlıyor yumurtan. Bu akşam yapın, yarım saat belinin altına yastık koy mutlaka.Kacirmam dimi 12.gun bugun. 10.gun calismistik.sabah yaptigiM testten silik cikti. Smdi yaptigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?