- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.041
canım bi cesaret hadi yap...bat a kaç kaldı senin?Kızlar gece 5 kere tuvalete kalktım hiç uyuyamadım sabah bişeyler dürttü gittim test aldım ama yapmaya elim varmıyor korkudan az cesaret verin ne olurnegatifi görürsem çok ağlarım idrarı da tutamıyorum fazla en son 10 da yaptım 11:30 u bekliyorum
3 gün kaldı canım Cuma bat günümcanım bi cesaret hadi yap...bat a kaç kaldı senin?
tamam dur sakin :) evet bat a 5-4-3 kala test yapıp görenleri biliyoruz....ama bat geçip 1 hafta sonrasında görenleri de biliyoruz...o yüzden önce şu sorumu cevapla....test yaptın..pozitif çıktı, amenna, kan testine koşarsın....ama negatif çıkarsa cumaya kadar bekleyeceğini ve moralini en az düzeyde bozacağını garantilersen kendine :) test yap...3 gün kaldı canım Cuma bat günümşu an ki ruh halimm
Ya kizlar dun adet olmadim gunumdu adet sancisi wardi ogelnden beri hafif hafif aksama kadar wardi durmadan kontrol ediyodum yok gelen giden ya umutlanmak istemiyorum ama bu ay 20-30 dkda bir tuvalete kosuyorum idrar tutamiyorum sadece sag gogsum agriyor 2-3 gundur yumurta aki kivaminda akinti war ama belirti aramak istemedigim icin duymazliktan geliyorum testmi alsamki acaba ama cift cizgiyi 19 da gormustum sadece ay icinde 19 20 21 i degerlendirdim ne dersiniz??
Sağol canım desteğin için :) birazdan yapıp haberdar ederim annemde aradı yaptın mı diye :) tamam negatif çıkarsa Cuma'ya kadar üzülmeyeceğim inşallah :) kendimle anlaşmaya çalışıyorum şu antamam dur sakin :) evet bat a 5-4-3 kala test yapıp görenleri biliyoruz....ama bat geçip 1 hafta sonrasında görenleri de biliyoruz...o yüzden önce şu sorumu cevapla....test yaptın..pozitif çıktı, amenna, kan testine koşarsın....ama negatif çıkarsa cumaya kadar bekleyeceğini ve moralini en az düzeyde bozacağını garantilersen kendine :) test yap...
ben kendimle böyle anlaşma yaparak yapıyorum genelde...üzülüyorum evet ama dayanamadın yaptın naz testi, o zmn mecbur 2 gün bekleyeceksin diyorum :)
bekliyorum haberiniSa
Sağol canım desteğin için :) birazdan yapıp haberdar ederim annemde aradı yaptın mı diye :) tamam negatif çıkarsa Cuma'ya kadar üzülmeyeceğim inşallah :) kendimle anlaşmaya çalışıyorum şu anbeklemeye niyetliydim ama yok dayanamadım
3 aydır deme dr lar guluyor :) canım moralını bozma. gayet normal bısey. stres yapma bosuna. 3 ay cok uzun bır sure degıl. bıze uzun gelıyor amaYine bembeyazben hamile kalamıyorum herhalde ya bişey var 3 aydır deniyorum her yolu olmuyor işte
3 gün :'( Bana 3 yıl gibi geldi yaa çok üzgünüm üzülmeyeceğim belirti aramayacağım diyorum ama elimde değil doktorlarda bizi anlamıyor ben çok istiyorum ya gerçekten çok istiyorum ve çok üzgünüm3 aydır deme dr lar guluyor :) canım moralını bozma. gayet normal bısey. stres yapma bosuna. 3 ay cok uzun bır sure degıl. bıze uzun gelıyor ama
kac gunun var bata ?
Yok silinmiyo canım yaaheeeeeeeeeee :))) sılınme dımı pekı. unutuyorum ya dun konusmustuk dımı.
valla ılgınc o zaman yahuuu
anlıyorum canım. benımde 3. ayım 2 ay olmayınca gıttım ıste son adetımde. dr dedı cok erken. baktı bısı gormedı. esımede test yaptık onda da sorun yok. demekkı zamanı var. stres cok etkılıyor dıyorlar ya. gercı ben cok streslı bırı de degılım. ama yıne de henuz tutmadı3 gün :'( Bana 3 yıl gibi geldi yaa çok üzgünüm üzülmeyeceğim belirti aramayacağım diyorum ama elimde değil doktorlarda bizi anlamıyor ben çok istiyorum ya gerçekten çok istiyorum ve çok üzgünüm
hamıle olma ıhtımalın yuksek o canım . kac gnde 1 adet oluyorsun yakın mı ? 9 mu var demıstın dunYok silinmiyo canım yaa
bende 5. deneme oldu olmuyor :) ama her ay bir şeyler daha öğrenip daha da bilinçleniyorum..ovü testini mesela 4. deneme için yapmıştım...snra soğan kürü oldu..bu ay da hormon testlerini öğrendim vs vs vs :) Allha bize de nasip edecek inşallah bir günYine bembeyazben hamile kalamıyorum herhalde ya bişey var 3 aydır deniyorum her yolu olmuyor işte
Ben ilk ay gitmiştim doktora olmayınca koşa koşa bir sorun gözükmüyor demişti olur sen takma demiştianlıyorum canım. benımde 3. ayım 2 ay olmayınca gıttım ıste son adetımde. dr dedı cok erken. baktı bısı gormedı. esımede test yaptık onda da sorun yok. demekkı zamanı var. stres cok etkılıyor dıyorlar ya. gercı ben cok streslı bırı de degılım. ama yıne de henuz tutmadısankı herseyı tam yapıyoruz hemen olması gıbı gerekıyor dımı
Evet canım bugünle 8 günüm var adetlerim normal di aslında 30 da bi olurdum ama 2 ay önce 15 gün soğan kürü içtim o mahfetti adetlerimi ya erken oluyo yada geç canımhamıle olma ıhtımalın yuksek o canım . kac gnde 1 adet oluyorsun yakın mı ? 9 mu var demıstın dun
İnşallah canım inşallahbende 5. deneme oldu olmuyor :) ama her ay bir şeyler daha öğrenip daha da bilinçleniyorum..ovü testini mesela 4. deneme için yapmıştım...snra soğan kürü oldu..bu ay da hormon testlerini öğrendim vs vs vs :) Allha bize de nasip edecek inşallah bir gün
Canım üzülme ben 1.5 yıldır deniyorum sorunda yok diyolar ama zamanı değil demekki daha canımBen ilk ay gitmiştim doktora olmayınca koşa koşa bir sorun gözükmüyor demişti olur sen takma demiştiertesi ay da hep yumurtlama olduktan sonra değerlendirdik ondan tutmadı diye düşünüyordum yakalayamadık herhalde diye bu ay erken yumurtladım hiç beklemiyordum testimde yoktu ilişkinin ertesi günü kasığım çok ağrıdı bugün yumurtladım dedim 12. gün yani beklemediğimden hiç yatmamıştım 5 dkda kalkmıştım ama olsaydı olurdu işte hiç biri bahane değil ki ben ovulasyona kadar stres yapmıyorum ovulasyondan 1 hafta sonra başlıyor stresim
Canım üzülme ben 1.5 yıldır deniyorum sorunda yok diyolar ama zamanı değil demekki daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?