- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.021
aynen daha o döneme gelebileydik :) neyse aklımızda olsunananas ıle ılgılı sole bısey okumustum. yumurtlamadan sonra. 4-5 gun 1 dılım yenıyormus. ama fazla yemek zararlı dıye duymustum. uygulamadım canım. daha o döneme gelmedım gercı :)
oo süper daha ne olsun
Darısı hepinizin başına kızlar en kısa zamandao zaman şu aşamada bana faydası olmayacaktır :) teşekkürler....sen de bizi bolca haberdar et canım keseden kalp atışından doktor amca/teyze görüşmelerinden :)
Günaydın kızlar hepinize
14 nisanda 47,79 çıkan betahcg 16 sında 107 olmuş =) 5 gün gecikmeli de olsa öğrendim şükür sonucumu
İkiz olmasın seninMasaAllah 2 ye katlanmis ne guzeLseninki gayet normalde benimki neden cok yukseLdi ki aceeba 16 niSaN 71,6 19 niSan 347,9
Rica ederim canim ne demek :) aminnnn canim aminn insaAllah.Saol canim benim tavsiyelerin icin.. Zaten illa o gün yapcam die bi kural yok öncesi ve sonrasini degerlendirmeye caliscam tabi ama yinede icim rahat olsun die tavsiyelerine uycam. Allah biliyo niyetimi korkumu.. Cok tesekkür ederim ilgin icinde. Umarim bu mübarek günlerde hepimizin dualari kabul olurda bebislerimize kavusuruz.:)
Maşallah canım ne güzel ideal bi artışGünaydın kızlar hepinize
14 nisanda 47,79 çıkan betahcg 16 sında 107 olmuş =) 5 gün gecikmeli de olsa öğrendim şükür sonucumu
canim nanad bebegin rahme tutunmasina yardimci oluyomus ama suyunu iciyolarmis:)) hadi inşallahhh :) ananasın da bu şekilde bir etkisi var sanırım bir bilgin var mı bu konuda? bolca ananas yemeyi planlıyorum da :) bugün sat sonrası 6. günüm..yeni umutlar yeni hayaller...
bende zaten kuru incir olarak yedim günlük 2-3 tane iri olanlardan yedimMerhaba bu inciri kuru olarak yesek de olur herhalde değil mi? :) bir de anca günde 2-3 tane yiyebiliyorum
Sabahları pek bişey yiyemiyorum ama gün içinde yiyorum =) Sabahları miğdem kaynıyor, yakındır bulantıların başlaması. Borada 6. haftadan 16. haftaya kadar mahfolmuştum bulantıdan. Uyku hali ise hiç sorma şu an bunları yazarken bile gözüm kayıyorblueflower cnm benim istah falan kalmadi normalde guzeL yeriim sende durumLar nasiL bi de surekli uyku modundayim
Pozitif canımKızçeler azönce yaptığım ovulasyon testimEki Görüntüle 1502885
Teşekkürler canım darısı sizlereMaşallah canım ne güzel ideal bi artış
ne duruyorsun haydı alsanaaaaa haydı alsanaaYa kizlar dun adet olmadim gunumdu adet sancisi wardi ogelnden beri hafif hafif aksama kadar wardi durmadan kontrol ediyodum yok gelen giden ya umutlanmak istemiyorum ama bu ay 20-30 dkda bir tuvalete kosuyorum idrar tutamiyorum sadece sag gogsum agriyor 2-3 gundur yumurta aki kivaminda akinti war ama belirti aramak istemedigim icin duymazliktan geliyorum testmi alsamki acaba ama cift cizgiyi 19 da gormustum sadece ay icinde 19 20 21 i degerlendirdim ne dersiniz??
Bencede test al canım ben olsam ohoo 10 kere almıştım valla:)Ya kizlar dun adet olmadim gunumdu adet sancisi wardi ogelnden beri hafif hafif aksama kadar wardi durmadan kontrol ediyodum yok gelen giden ya umutlanmak istemiyorum ama bu ay 20-30 dkda bir tuvalete kosuyorum idrar tutamiyorum sadece sag gogsum agriyor 2-3 gundur yumurta aki kivaminda akinti war ama belirti aramak istemedigim icin duymazliktan geliyorum testmi alsamki acaba ama cift cizgiyi 19 da gormustum sadece ay icinde 19 20 21 i degerlendirdim ne dersiniz??
kacıncı gunun. bıde normalde nasıl oluyor. cden koyu oluyor mu. ?Kızçeler azönce yaptığım ovulasyon testimEki Görüntüle 1502885
Bugün 22. Günüm canım ayın 15. inde yumurtlamam oldukacıncı gunun. bıde normalde nasıl oluyor. cden koyu oluyor mu. ?
Ayy yapsana canım test, ben sık idrara çıkmayla anladım hamile olduğumuYa kizlar dun adet olmadim gunumdu adet sancisi wardi ogelnden beri hafif hafif aksama kadar wardi durmadan kontrol ediyodum yok gelen giden ya umutlanmak istemiyorum ama bu ay 20-30 dkda bir tuvalete kosuyorum idrar tutamiyorum sadece sag gogsum agriyor 2-3 gundur yumurta aki kivaminda akinti war ama belirti aramak istemedigim icin duymazliktan geliyorum testmi alsamki acaba ama cift cizgiyi 19 da gormustum sadece ay icinde 19 20 21 i degerlendirdim ne dersiniz??
heeeeeeeeeee :))) sılınme dımı pekı. unutuyorum ya dun konusmustuk dımı.Bugün 22. Günüm canım ayın 15. inde yumurtlamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?