Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım benim bildim bileli 28-29 günde olur. 11 yaşından beri, sadece geçen ay 30 gün sürmüştü.
Hmm dedim belki dogumdan sonra degismistir genelde degisiyo ya benimkide 28 di simdi 30 gunde bir:) buarada 11
yasindami adet gormussun erken
gormussun ben 13 mu 14 muneydi:) tamam canim cok tesekkur ederim yumurtlamayi bulmaya calosiyom da ama ozaman seninki ogluna hamile kaldigin zamanla ayni gibi olmus yine :/ ama yinede hic belli etmez bi bakmissin kizin olmus:)

Merhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışım ilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan

Merhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışım ilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Canım seni çok iyi anlıyorum bir ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım Kendini yipratma çok canın yanıyor İçin acıyor benim de ilk gebeligimdi
ben şu şekilde ayakta kaldım
bu gebelik sağlıksız olduğu için vücudun attı Sen bir şey yapmadın yani yaptığın ani bir hareketten ya da birine sinirlendirmek ya da herhalde bir şey Vicdan meselesi yapma yani bu düşüğe sen neden olmadın
Kalp atışlarını daha duymadin çok şükür
En azından tercih yapmak zorunda kalmadin Onu aldırman söylenmedi 3 , 5 ay sonra bunu deseler ne yapardın onu görmüş hissetmis ve kalp atışlarını duymusken
Hadi doğdu diyelim sağlıksız bir bebek Allah korusun Gözleri görmeseydi Sen tabii ki bakarsın senin canın ama onun açısından düşünsene onun yasayabileceklerini
ve hamile kalabiliyorsun çok şükür
Bunlari düşünüp sadece sukret Rabbim e asla isyan etme sadece sukret Ona Sığın O nun mutlaka bir bildiği vardır sabri veriyor Bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır Belki de sınavın böyledir
Ben de çok aglamıstım şimdi aklıma gelince yeniden ağladım ama yapabilecek bir şey yok
bir kere adet görüp yeniden çalışmalara başlayabilirsin Yeni ay yeni umut yeni heyecan başlar

Ay canım ya üzüldüm ama düşükten sonra hamile kalmak kolay diyorlar
Insallah canm yaa iki aydr yasamadgim kalmadi ha ovulasyon oldu olmadi adet oldum olmadm derken supriz olmustu dr da riskli demisti zaten gec dollenmeydi..cok yiprandm su iki ayda inanirmsn suan bile morelim cok bozuk hala kask agrim var insallah dedigin gbidr melegim cok bekletmez...

Yasadklarimi anlayan birilerinin olmasi umut serpti yuregime cok sagol canm..oyle dusunmek istiyorum bende vardr herseyde bi hayr demi... Aglamicam diorum esimde cok kotu oldu benden cok hevesliydi gormen lazm smdi oda ccok uzuldu kendimi gectim onu uzulurken gormekte beni yikiyor hayrlisi herseyin insallah ilerisindedr guzel haberler...canm acaba bbidaki calsmalar ne zaman olsa saglikli olur..inanirmsn doktoru bile dinlemedim o gün..

Canım aslında bunu pek çok kadın yaşıyor adet gecikmesi zannediyorlar Biz adet gununden bile önce öğrendiğimiz için farkında oluyoruz Kimyasal gebelikte kese olusmadan vücuttan atılıyor
benim eşimde çok heyecanliydi hiç beklemiyorduk Bir ay önce apandisit ameliyatı olmustum sonraki ay devlete gitmiştim oradaki doktor yumurta göremedim demişti Demek ki ameliyattan dolayi yumurta olusmadi demistik ovulasyon testi pozitif olunca 2 gün degerlendirmistik ama bir taraftan da olmaz bu ay kesinlikle diyordum Ama olmustu Mucizeydi Devletteki ultrason çok eskiydi demekki ondan gorememis esim havalara ucmustu kaybedince çok kötü oldu ama beni o teselli etmişti biraz daha dik durabilmisti bende koyuvermiştim kendimi ama sen yapma Dik dur
kimyasal da beklemeye gerek yok diyen de var 3 ay bekle diyende var Çoğunluk bir adet bekleyip yeniden denemeye başlıyor ben de öyle yaptım
bence de en az bir adet bekle çok zor gelir farkındayım Burada bir arkadaş hiç beklememisti tekrar düşük yaptı Vücudun biraz toparlansın hormonların duzelsin En onemlisi ruhen de toparlan Ondan sonra yaparsın
bu arada beta ni sifirlanincaya kadar takip et kan ver tahlil yaptir Benim bir ayda ancak düşmüştü Yeniden adet görmenin zamanı değişebilir Genellikle geç oluyorlarmis ama ben erken olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…