- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.801
Canım benim bildim bileli 28-29 günde olur. 11 yaşından beri, sadece geçen ay 30 gün sürmüştü.blueflower canim senin suan dongun kac gunde birdi ? bide ogluna hamile kalmadan kac gunde birdi?
Dikkat et kendine bugünler önemli anne aday adayısın sen:)
Ahh canım yaa, çok geçmiş olsun. Ihlamur içebilirsin ballı olarak bir sakıncası olmaz. Portakal suyu sık bol bol iç
Hmm dedim belki dogumdan sonra degismistir genelde degisiyo ya benimkide 28 di simdi 30 gunde bir:) buarada 11Canım benim bildim bileli 28-29 günde olur. 11 yaşından beri, sadece geçen ay 30 gün sürmüştü.
Geçmiş olsun canım Allah şifanı versinGünaydın kızlar hastayım cok fenaateş icinde yatıyorum dun usuttum sanırım iç ateşim var Bogazlarim fena of cok mutsuz hissediyorum kendimi
Geçmiş olsun canım iş falanmı yaptınMerhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Aslnda oyle agr bir is yapmadm sadece bu hafta okul cok yogundu seminerlerimiz flan vardi.. BilmiyorumGeçmiş olsun canım iş falanmı yaptın
Geçmiş olsun canım Allah şifanı versin
Merhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Canım seni çok iyi anlıyorum bir ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım Kendini yipratma çok canın yanıyor İçin acıyor benim de ilk gebeligimdiMerhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Sağlık olsun canım üzülme dicem ama elde değil biliyorum rabbim tez zamanda sana bebis verir inşAllahAslnda oyle agr bir is yapmadm sadece bu hafta okul cok yogundu seminerlerimiz flan vardi.. Bilmiyorumnapacagmi bilem3z haldeyim suan
Insallah canm yaa iki aydr yasamadgim kalmadi ha ovulasyon oldu olmadi adet oldum olmadm derken supriz olmustu dr da riskli demisti zaten gec dollenmeydi..cok yiprandm su iki ayda inanirmsn suan bile morelim cok bozuk hala kask agrim varAy canım ya üzüldüm ama düşükten sonra hamile kalmak kolay diyorlar
Yasadklarimi anlayan birilerinin olmasi umut serpti yuregime cok sagol canm..oyle dusunmek istiyorum bende vardr herseyde bi hayr demi... Aglamicam diorum esimde cok kotu oldu benden cok hevesliydi gormen lazm smdi oda ccok uzulduCanım seni çok iyi anlıyorum bir ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım Kendini yipratma çok canın yanıyor İçin acıyor benim de ilk gebeligimdi
ben şu şekilde ayakta kaldım
bu gebelik sağlıksız olduğu için vücudun attı Sen bir şey yapmadın yani yaptığın ani bir hareketten ya da birine sinirlendirmek ya da herhalde bir şey Vicdan meselesi yapma yani bu düşüğe sen neden olmadın
Kalp atışlarını daha duymadin çok şükür
En azından tercih yapmak zorunda kalmadin Onu aldırman söylenmedi 3 , 5 ay sonra bunu deseler ne yapardın onu görmüş hissetmis ve kalp atışlarını duymusken
Hadi doğdu diyelim sağlıksız bir bebek Allah korusun Gözleri görmeseydi Sen tabii ki bakarsın senin canın ama onun açısından düşünsene onun yasayabileceklerini
ve hamile kalabiliyorsun çok şükür
Bunlari düşünüp sadece sukret Rabbim e asla isyan etme sadece sukret Ona Sığın O nun mutlaka bir bildiği vardır sabri veriyor Bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır Belki de sınavın böyledir
Ben de çok aglamıstım şimdi aklıma gelince yeniden ağladım ama yapabilecek bir şey yok
bir kere adet görüp yeniden çalışmalara başlayabilirsin Yeni ay yeni umut yeni heyecan başlar
Insallah canim tum iiseyenlere rabbim bebis nasip etsin.. Ve hic kimseye de yasatmasn bu yasadgimiSağlık olsun canım üzülme dicem ama elde değil biliyorum rabbim tez zamanda sana bebis verir inşAllah
Canım aslında bunu pek çok kadın yaşıyor adet gecikmesi zannediyorlar Biz adet gununden bile önce öğrendiğimiz için farkında oluyoruz Kimyasal gebelikte kese olusmadan vücuttan atılıyorYasadklarimi anlayan birilerinin olmasi umut serpti yuregime cok sagol canm..oyle dusunmek istiyorum bende vardr herseyde bi hayr demi... Aglamicam diorum esimde cok kotu oldu benden cok hevesliydi gormen lazm smdi oda ccok uzuldukendimi gectim onu uzulurken gormekte beni yikiyor hayrlisi herseyin insallah ilerisindedr guzel haberler...canm acaba bbidaki calsmalar ne zaman olsa saglikli olur..inanirmsn doktoru bile dinlemedim o gün..
Ya listeye baktım da ne kadar çok olumsuz var sen olumsuzlari silsen de hamişler görünse daha iyi olmaz mı bakınca söyle hamis hamis diye okusak gerçi sayısı az ama olsunSağol canım benim
haklısın tatlım. bu ay ovu testlerim erken koyulaşmaya başladı.Cnm yumurtlama gununu beklme derim akintin yogunlasabiliyo adet sonrasi o gunleride degerlendirr cunku adet bitimide yumurta olusabiliyo unutmayiin
Ya listeye baktım da ne kadar çok olumsuz var sen olumsuzlari silsen de hamişler görünse daha iyi olmaz mı bakınca söyle hamis hamis diye okusak gerçi sayısı az ama olsun
Teşekkürler canim hamişlerimiz varmış bizimOlur canım oyle yapım
Teşekkürler canim hamişlerimiz varmış bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?