- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
- 53
Ayda Iki kez yumurtluyor olabilirsin veya gebelikte olabilir
Yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik cikabiliyor yanilmiyosam senin testinde 14.gun yumurtlama gerceklestigini dusunursek 9 gun olmus daha gebelik olmasi zorİşte hangi ihtimal daha ağır basıyor bilemiyorum ilk kez ovülasyon denediğim için diğer aylardada acaba bu durum oldu mu diye karşılaştıracağım hiç bir veri yok elimde. Ama gebelik varsa bu kadar erken koyu çıkar mı yani regle 6 gün varken
Öyle mi dersin hayırlısı artık yinede işte bir yandan insan bir umut işte bekliyorYumurtlamadan 12 gun sonra gebelik cikabiliyor yanilmiyosam senin testinde 14.gun yumurtlama gerceklestigini dusunursek 9 gun olmus daha gebelik olmasi zor
Tekrar yumurtluyor olabilirsin bence degerlendir yinede
Bellide olmaz ama umudunu kaybetme degerlendirmeye devam et bata az kalms zaten varsa 3.4 gun icinde belli olur rabbim gonlune gore versin insallah hamilesindirÖyle mi dersin hayırlısı artık yinede işte bir yandan insan bir umut işte bekliyor
Bellide olmaz ama umudunu kaybetme degerlendirmeye devam et batvaz kalms zaten varsa 3.4 gun icinde belli olur rabbim gonlune gore versin insallah hamilesindir
Umarim o bekledigimiz ay bu ay olurr bende ilk defa kullaniyorum ovulssyon testini insallah ise yararAy inşAllah dualarımızı eksik etmeyelim inşAllah bu ay olsun artık
Umarim o bekledigimiz ay bu ay olurr bende ilk defa kullaniyorum ovulssyon testini insallah ise yarar
Bir kizim var 3 yasinda 2.cocugu 5 aydir istiyorum adetlermde duzenlidir ama olmadi hala nedenseAh inşAllah Rabbim duysun sesimizi. Ne zamandır istiyordun peki
Bir kizim var 3 yasinda 2.cocugu 5 aydir istiyorum adetlermde duzenlidir ama olmadi hala nedense
Aminn cok saol canim. 5 ay sonra olmustu oda tam bu ayda oldu sat 29 araliktiOo maşallah Allah bağışlasın ilkinde ne kadar zamanda olmuştu
Aminn cok saol canim. 5 ay sonra olmustu oda tam bu ayda oldu sat 29 aralikti
Bu ay gebelik tutturursam buda sat 27 aralik olucak ne guzel olur diyorum
6 ay denenmeli olmazsa kontrole gidilmeli demisti benim drAa ne güzel tesadüf olurBende 7 aydır deniyorum olmaması normal mi yani 7 aydır
6 ay denenmeli olmazsa kontrole gidilmeli demisti benim dr
Kontrole gittinmi hic tahlil ultrason falan baktrdinmi
Hamileligi engellleyen cok sebep var en basiti d vitamini eksikligi veya tiroid bile engelliyor
Sorun yok o zamn mutlaka hamile kalirsin icini ferah tut burda yillarca bekleyenler var belkide hamilesin cikar yakinda :)Bu ay gittim yani 6.ayımda hormon testleri yapıldı herşey temiz yumurtalıklarda falanda bir sorun saptanmadı çok şükür. Tüplerimde açık Allaha şükür. Bu ay ilk kez folik asite ve demir vitaminine başladım ve ilk kez ovülasyon deniyorum işte bakalım
Sorun yok o zamn mutlaka hamile kalirsin icini ferah tut burda yillarca bekleyenler var belkide hamilesin cikar yakinda :)
12pik ,13-14de catlamis.pik ve sonrasindaki 2gun degerllendirilir.Normalde 1ayda 2kez yumurtlama olmaz. Oluyorsada bu hormonlarla ilgili durumdur.bir gebenin gunlugu de aynen bunlari soyluyor.Bu durum icin. Zaten de farkindaysan , 23de koyu cikmis olmasina ragmen 12pik olandaki kadar koyu degil.Merhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım 12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
12pik ,13-14de catlamis.pik ve sonrasindaki 2gun degerllendirilir.Normalde 1ayda 2kez yumurtlama olmaz. Oluyorsada bu hormonlarla ilgili durumdur.bir gebenin gunlugu de aynen bunlari soyluyor.Bu durum icin. Zaten de farkindaysan , 23de koyu cikmis olmasina ragmen 12pik olandaki kadar koyu degil.
Ay insAllah kafaya cok takmamak gerekiyo gecen ay butun belirtileri yasadim resmen ama olmadi fazla dusununce olmuyor gercekdenAllahım inşAllah Rabbim nasip etsin artık çünkü korkuyorum hiç mi olmayacak acaba diye devamlı dua ediyorum Rabbim sanada en kısa zamanda ikinci kez anneliği tattırsın meleğin rahmine düşmüş olsun bu ay inşAllahh
Hakikaten öyle bendede ne belirtiler oldu her seferinde dedim ki aa böyle oluyormuş demekki ama sonuç yine olmadı. Bu ayda hiç bişey olmadı şu an tek belirti 5 gün önce başlayan göğüs ağrısı ve regle 5 kaldıAy insAllah kafaya cok takmamak gerekiyo gecen ay butun belirtileri yasadim resmen ama olmadi fazla dusununce olmuyor gercekden
Regli gununde olmazsan test yaparsin benim daha bat 26 ocak insAllah sende pozitifi goruruzHakikaten öyle bendede ne belirtiler oldu her seferinde dedim ki aa böyle oluyormuş demekki ama sonuç yine olmadı. Bu ayda hiç bişey olmadı şu an tek belirti 5 gün önce başlayan göğüs ağrısı ve regle 5 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?