Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayda Iki kez yumurtluyor olabilirsin veya gebelikte olabilir

İşte hangi ihtimal daha ağır basıyor bilemiyorum ilk kez ovülasyon denediğim için diğer aylardada acaba bu durum oldu mu diye karşılaştıracağım hiç bir veri yok elimde. Ama gebelik varsa bu kadar erken koyu çıkar mı yani regle 6 gün varken

Yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik cikabiliyor yanilmiyosam senin testinde 14.gun yumurtlama gerceklestigini dusunursek 9 gun olmus daha gebelik olmasi zor
Tekrar yumurtluyor olabilirsin bence degerlendir yinede

Yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik cikabiliyor yanilmiyosam senin testinde 14.gun yumurtlama gerceklestigini dusunursek 9 gun olmus daha gebelik olmasi zor
Tekrar yumurtluyor olabilirsin bence degerlendir yinede
Öyle mi dersin hayırlısı artık yinede işte bir yandan insan bir umut işte bekliyor

6 ay denenmeli olmazsa kontrole gidilmeli demisti benim dr
Kontrole gittinmi hic tahlil ultrason falan baktrdinmi
Hamileligi engellleyen cok sebep var en basiti d vitamini eksikligi veya tiroid bile engelliyor

Bu ay gittim yani 6.ayımda hormon testleri yapıldı herşey temiz yumurtalıklarda falanda bir sorun saptanmadı çok şükür. Tüplerimde açık Allaha şükür. Bu ay ilk kez folik asite ve demir vitaminine başladım ve ilk kez ovülasyon deniyorum işte bakalım

Sorun yok o zamn mutlaka hamile kalirsin icini ferah tut burda yillarca bekleyenler var belkide hamilesin cikar yakinda :)

Sorun yok o zamn mutlaka hamile kalirsin icini ferah tut burda yillarca bekleyenler var belkide hamilesin cikar yakinda :)

Allahım inşAllah Rabbim nasip etsin artık çünkü korkuyorum hiç mi olmayacak acaba diye devamlı dua ediyorum Rabbim sanada en kısa zamanda ikinci kez anneliği tattırsın meleğin rahmine düşmüş olsun bu ay inşAllahh

12pik ,13-14de catlamis.pik ve sonrasindaki 2gun degerllendirilir.Normalde 1ayda 2kez yumurtlama olmaz. Oluyorsada bu hormonlarla ilgili durumdur.bir gebenin gunlugu de aynen bunlari soyluyor.Bu durum icin. Zaten de farkindaysan , 23de koyu cikmis olmasina ragmen 12pik olandaki kadar koyu degil.

Evet zaten pik ve çatlama olduğu günleri değerlendirdim. Bu ay hormon testleri yaptım herşey temiz çıktı yumurtalıklardada bir sorun saptanmadı çok şükür. Tüplerimde açık Allaha şükür. Dediğiniz sayfanında videolarını falan izledim zaten.
Bir grup ayda iki kere yumurtlama olabileceğini söylüyor tekrar koyu çıkınca acaba mı dedim yada ovülasyonla hamileliğini öğrenenler var ama daha erken değil mi gebeliğin ovülasyonda belli olması için

Ay insAllah kafaya cok takmamak gerekiyo gecen ay butun belirtileri yasadim resmen ama olmadi fazla dusununce olmuyor gercekden

Ay insAllah kafaya cok takmamak gerekiyo gecen ay butun belirtileri yasadim resmen ama olmadi fazla dusununce olmuyor gercekden
Hakikaten öyle bendede ne belirtiler oldu her seferinde dedim ki aa böyle oluyormuş demekki ama sonuç yine olmadı. Bu ayda hiç bişey olmadı şu an tek belirti 5 gün önce başlayan göğüs ağrısı ve regle 5 kaldı

Regli gununde olmazsan test yaparsin benim daha bat 26 ocak insAllah sende pozitifi goruruz
Banada haber ver olmazsa sonraki ay denemeye devam
Ben bidaha ovulasyon testi kullanmam artik anladim yumurtlama gunumu agridan akintidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…