- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ben 13. Günü pik sanmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 13. Günü pik sanmıştım.
40yas ve ustu ewet yaa.Ama arkadasim 35 yasinda, dr ona ,Senin icin yapabilecegim bisey kalmadi yumurtlama olmuyo son 3aydir tup bebek asilama da olamaz dedi gecen ay.Yaşımdan dolayı galiba yumurtlama geç oluyor.
Bunu atan Arkadas bana yazdiginiz yorumu alintilamis.sanirim karisiklik oldu .sizinkileri tekrar atarmisiniz ,en sonu karanlik onuda buldum.
Ben mi tekrar atayım
Mavra321 ewet kuzum
13.pik kuzu.E EbrarAsell ekledim canım
Evet o günü ve ondan 2 gün öncesini değerlendirebildim. İnş. Tutmuştur. Çok tşk ederim ederim.13.pik kuzu.sen kendinde anlamissin zaten .Hayirlisi ile tutunmustur insaallah melegin.
![]()
Dun ve bugun test yaptim sanki daha koyu catlamis olabilirmiCok teşekkür ederim İnşAllah tutmuştur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin![]()
Banada bi bakarmisiniz dunde pik gibiydi bugunde hicbsey anlamadim benBugünü değerlendirin. Yarın daha da koyu olursa yarın yumurtlama demek. İki üç gün değerlendirin T silikleşene kadar
Daha tam pik değil gibi siz bugunü de değerlendirin iki üç gün teste devam edinBanada bi bakarmisiniz dunde pik gibiydi bugunde hicbsey anlamadim ben
Birkac gun boyunca yine koyu devam ederse siliklesebe kadar bu surede hep degerlendirmelimiyim pekiDaha tam pik değil gibi siz bugunü de değerlendirin iki üç gün teste devam edin
Evet. birgebeningünlügü instagram sayfası var orada mesaj atarsan yardımcı olur. Siliklesene kadar değerlendirmelisin. Ben bu şekilde biliyorumBirkac gun boyunca yine koyu devam ederse siliklesebe kadar bu surede hep degerlendirmelimiyim peki
2 gune pik olur bu. Eminim.
Ayda Iki kez yumurtluyor olabilirsin veya gebelikte olabilirMerhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım 12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Biri daha onerdi bgun takip ettim ulasmaya calisayimEvet. birgebeningünlügü instagram sayfası var orada mesaj atarsan yardımcı olur. Siliklesene kadar değerlendirmelisin. Ben bu şekilde biliyorum