• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten 4 gün önce kan verdim. Beta hcg <1.20 çıktı.Cuma günü doktora gittim muayene için. O gün kan geldi adet oldum sandım ama iki gündür hiç bir şey yok. Stresli olsam da hiç adetim gecikmezdi. 4 gün gecikti adetim. Bugün evde test yaptım negatif. 7-10gün gecikme normal değil mi? Bir hafta adet olmazsam evde testi tekrarlamayı düşünüyorum.hamile olma ihtimalim var mı? Siz ne zaman öğrenmiştiniz.bazı kişiler adetin 14.gün öğrendiği de olmuş
Ilk hamileligimde adet dongum cok duzensizdi 40 50 gunu bile buluyordu o yuzden kesin birsey soyleyemiyorum
Mevsimsel gecikmeler veya strese bagli gecikmeler yasanabilir
Ama vucudunu en iyi sen tanirsin ne olursa olsun gecikmezdi diyorsan acaba gec dollenme olabilir mi diye geldi aklima

Ilk hamileligimde adet dongum cok duzensizdi 40 50 gunu bile buluyordu o yuzden kesin birsey soyleyemiyorum
Mevsimsel gecikmeler veya strese bagli gecikmeler yasanabilir
Ama vucudunu en iyi sen tanirsin ne olursa olsun gecikmezdi diyorsan acaba gec dollenme olabilir mi diye geldi aklima
İnşallah öyledir. Cumaya kadar bekleyip test yapacağım. Adet olacaksam o zamana kadar olurum zaten.

Back
X