Daha var gibi ama yinede değerlendirinMerhaba testlerime bakabilir misiniz? 9.gün pik mi olmuş? 8. ve 10.gün değerlendirdik. Yazısı olmayan 11.gün. Hamilelik ihtimali var mı? Bugünü değil de yarını değerlendirebiliriz.
9. gün pik olmuş. ama bnce ıdrarı fazla damlatıyorsunuz 3 damla yeterlıMerhaba testlerime bakabilir misiniz? 9.gün pik mi olmuş? 8. ve 10.gün değerlendirdik. Yazısı olmayan 11.gün. Hamilelik ihtimali var mı? Bugünü değil de yarını değerlendirebiliriz.
İlk yapışımdı şimdi dikkat ediyorum. Sanki yeniden pik olacak gibi9. gün pik olmuş. ama bnce ıdrarı fazla damlatıyorsunuz 3 damla yeterlı
Bugünü değerlendirin. Yarın daha da koyu olursa yarın yumurtlama demek. İki üç gün değerlendirin T silikleşene kadarBanada yardımcı olun lütfenilk dwfa yapıyorum hiçbir şey anlmadım
14. Gün silikleşince çatlama zannedip değerlendirmiştim sonra koyulaştı yine anlamadım saol canım ben yarın bir daha bakayım silikleşme varmıBugünü değerlendirin. Yarın daha da koyu olursa yarın yumurtlama demek. İki üç gün değerlendirin T silikleşene kadar
Bazı aylar iki yumurtlama oluyormuş öyle de olabilir. Ama 16.gün 13.günden daha koyu.14. Gün silikleşince çatlama zannedip değerlendirmiştim sonra koyulaştı yine anlamadım saol canım ben yarın bir daha bakayım silikleşme varmı
Durunca rengi biraz gidiyor canım en son yaptım hemen çektim belki ondandırBazı aylar iki yumurtlama oluyormuş öyle de olabilir. Ama 16.gün 13.günden daha koyu.
Anladım canımDurunca rengi biraz gidiyor canım en son yaptım hemen çektim belki ondandır
Kızlar benimde ovulasyonuma bakarmisiniz hormonlarimi duzene koyup bu ay klomen kullandim sizce catlamişmi adet baslangicindan dogru kacinci gun oldugu yaziyor ve iliski olan gunde kalp var sizce tutma ihtimali varmi yoksa çatlamamısmı yardimci olursaniz cok sevinirim14aralik tan emin olamadim ama, sanki bu resimde ortdakinde pik olmus gibi
Hani testler goremedimKızlar benimde ovulasyonuma bakarmisiniz hormonlarimi duzene koyup bu ay klomen kullandim sizce catlamişmi adet baslangicindan dogru kacinci gun oldugu yaziyor ve iliski olan gunde kalp var sizce tutma ihtimali varmi yoksa çatlamamısmı yardimci olursaniz cok sevinirim
Hani testler goremedim
14pik , 15 catlamis bunlarda .14de
Cok teşekkür ederim İnşAllah tutmuştur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin14pik , 15 catlamis bunlarda .14dewar.super olmus. Insaallahda tutar.gerisi ni Allah cc Bilir.sen yine de teste dewam et. Hormon ilaci kullandigimiz icin tekrar da koyulasiyo ilerleyen gunlerde. Kendimden ornek vererek soyluyorum bende oyle oluyo.
Canım bak benimkiler böyle 13 16 da çatladı zannettim hatta saolsun bir kaç arkadaş yardım etti burda onlarda öyle söyledi birebeningünlüğü var instagramda Oraya sordum hala yumurtanın oluşmadığını söyledi düşün
Merhaba, daha dewam edin ,pik olmamislar daha. Instagram da bir gebenin gunlugunu takip edelim , orasi daha bilgili ovulation testlerde.
Ben 13. Günü pik sanmıştım.Merhaba, daha dewam edin ,pik olmamislar daha. Instagram da bir gebenin gunlugunu takip edelim , orasi daha bilgili ovulation testlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?