Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yardımcı olacaktır bu sayfaya

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-28-15-56-00-016_com.instagram.android.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 50
Banada yardımcı olun lütfen ilk dwfa yapıyorum hiçbir şey anlmadım

Eklentiler

• IMG_20210101_170153.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 50
Banada yardımcı olun lütfen ilk dwfa yapıyorum hiçbir şey anlmadım
Bugünü değerlendirin. Yarın daha da koyu olursa yarın yumurtlama demek. İki üç gün değerlendirin T silikleşene kadar

Bugünü değerlendirin. Yarın daha da koyu olursa yarın yumurtlama demek. İki üç gün değerlendirin T silikleşene kadar
14. Gün silikleşince çatlama zannedip değerlendirmiştim sonra koyulaştı yine anlamadım saol canım ben yarın bir daha bakayım silikleşme varmı

14. Gün silikleşince çatlama zannedip değerlendirmiştim sonra koyulaştı yine anlamadım saol canım ben yarın bir daha bakayım silikleşme varmı
Bazı aylar iki yumurtlama oluyormuş öyle de olabilir. Ama 16.gün 13.günden daha koyu.

14aralik tan emin olamadim ama, sanki bu resimde ortdakinde pik olmus gibi
Kızlar benimde ovulasyonuma bakarmisiniz hormonlarimi duzene koyup bu ay klomen kullandim sizce catlamişmi adet baslangicindan dogru kacinci gun oldugu yaziyor ve iliski olan gunde kalp var sizce tutma ihtimali varmi yoksa çatlamamısmı yardimci olursaniz cok sevinirim

Hani testler goremedim

14pik , 15 catlamis bunlarda .14de war.super olmus. Insaallahda tutar.gerisi ni Allah cc Bilir.sen yine de teste dewam et. Hormon ilaci kullandigimiz icin tekrar da koyulasiyo ilerleyen gunlerde. Kendimden ornek vererek soyluyorum bende oyle oluyo.
Cok teşekkür ederim İnşAllah tutmuştur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20210101_134953.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…