Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regli gununde olmazsan test yaparsin benim daha bat 26 ocak insAllah sende pozitifi goruruz
Banada haber ver olmazsa sonraki ay denemeye devam
Ben bidaha ovulasyon testi kullanmam artik anladim yumurtlama gunumu agridan akintidan
İnşAllah bir daha gerek kalmaz ya inşAllah olur bu ay güzel haberi alırız Rabbim bizede tüm isteyenlerede daha fazla bekletmeden daraltmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versin Güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımdasın benim 19 ocak bakalım

InsAllah canim aminn ikimizde bu ay mutlu oluruzz bugunki testimi yaptim cizgi siliklesmis bugun dune gore
Galiba yumurtam catladi bugunude degerlendiremiycem ama esim yok

InsAllah canim aminn ikimizde bu ay mutlu oluruzz bugunki testimi yaptim cizgi siliklesmis bugun dune gore
Galiba yumurtam catladi bugunude degerlendiremiycem ama esim yok
Bende daha yapmadım hep aynı saatte yapıyorum 3 te yapacağım Allah izin verirse. İnşAllah dahada koyu olmuştur duanı eksik etme

Bende daha yapmadım hep aynı saatte yapıyorum 3 te yapacağım Allah izin verirse. İnşAllah dahada koyu olmuştur duanı eksik etme
Instagramda birgebeningunluguyle konustum 13 u catlamis 13.14.15 inde birliktelik olsun artik test yapmana gerek yok bu gunleri degerlendir yeter dedi

Instagramda birgebeningunluguyle konustum 13 u catlamis 13.14.15 inde birliktelik olsun artik test yapmana gerek yok bu gunleri degerlendir yeter dedi
Ya çok güzel o zaman bende 5 gün boyunca değerlendirdim inşAllah ama bakalım dün tekrar koyu çıkınca inşAllah dahada koyulaşmaya devam eder şimdi

InsAllah canim duam seninle ❤
Canımm bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum

Eklentiler

• 70F622F7-9F15-4D37-BB01-E2146BB4EF1B.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 7EAE0779-3844-434A-AC90-60BB4BCC3661.webp
    100 KB · Görüntüleme: 18
  • 5EF54466-6355-4BEF-A950-9789CDEC0FCC.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 19
Canımm daha 5 gün olduğu için korkuyorum yapmaya sence gebelikten dolayı mı böyle çıkıyor
Vallahi bilmiyorumki gebelikden dolayida koyulasiyor ama umitlendirmek istemiyorumda bosuna en iyisi bekleyip gorucez.
Bu sekilde hamile oldugunu ogrenen cok kisi okudum burda

Vallahi bilmiyorumki gebelikden dolayida koyulasiyor ama umitlendirmek istemiyorumda bosuna en iyisi bekleyip gorucez.
Bu sekilde hamile oldugunu ogrenen cok kisi okudum burda
Bende öyle okuduğum için bir umur bekliyorum işte inşAllah hayırlısıyla olsun duanı eksik etme olur mu

Dualarim seninle canim 5 gunu ust uste mi degerlendirdin
Koyu ciktigi gunden itibarenmi basladin
Canıkm koyu çıktığı günün bir öncesi koyu çıkan gün ertesi gün yine koyu çıktı o gün ondan sonraki gün öyle öyle 5 gün boyunca
Ama ben az önce dayanamayıp test yaptım inanamıyorum bakar mısın ben mi yanlış görüyorum

Eklentiler

• 3C4B5E00-BB60-4B1D-AC52-80F575B7DD10.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 5F9EBCF6-0623-4DE5-A080-CBB4725794D9.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 32
Ayyyy hamilessiiiinnn kendimmis gibi heyecanlandimm hadi gozun aydinn canimm rabbm tamamini erdirsin yarin bi kan ver

Canım hamilesin

Ay insAllah kafaya cok takmamak gerekiyo gecen ay butun belirtileri yasadim resmen ama olmadi fazla dusununce olmuyor gercekden
Adetten 4 gün önce kan verdim. Beta hcg <1.20 çıktı.Cuma günü doktora gittim muayene için. O gün kan geldi adet oldum sandım ama iki gündür hiç bir şey yok. Stresli olsam da hiç adetim gecikmezdi. 4 gün gecikti adetim. Bugün evde test yaptım negatif. 7-10gün gecikme normal değil mi? Bir hafta adet olmazsam evde testi tekrarlamayı düşünüyorum.hamile olma ihtimalim var mı? Siz ne zaman öğrenmiştiniz.bazı kişiler adetin 14.gün öğrendiği de olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…