- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
- 53
İnşAllah bir daha gerek kalmaz ya inşAllah olur bu ay güzel haberi alırız Rabbim bizede tüm isteyenlerede daha fazla bekletmeden daraltmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versinRegli gununde olmazsan test yaparsin benim daha bat 26 ocak insAllah sende pozitifi goruruz
Banada haber ver olmazsa sonraki ay denemeye devam
Ben bidaha ovulasyon testi kullanmam artik anladim yumurtlama gunumu agridan akintidan
InsAllah canim aminn ikimizde bu ay mutlu oluruzz bugunki testimi yaptim cizgi siliklesmis bugun dune goreİnşAllah bir daha gerek kalmaz ya inşAllah olur bu ay güzel haberi alırız Rabbim bizede tüm isteyenlerede daha fazla bekletmeden daraltmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versinGüzel haberlerini bekliyorum canım dualarımdasın benim 19 ocak bakalım
Bende daha yapmadım hep aynı saatte yapıyorum 3 te yapacağım Allah izin verirse. İnşAllah dahada koyu olmuştur duanı eksik etmeInsAllah canim aminn ikimizde bu ay mutlu oluruzz bugunki testimi yaptim cizgi siliklesmis bugun dune gore
Galiba yumurtam catladi bugunude degerlendiremiycem ama esim yok
Instagramda birgebeningunluguyle konustum 13 u catlamis 13.14.15 inde birliktelik olsun artik test yapmana gerek yok bu gunleri degerlendir yeter dediBende daha yapmadım hep aynı saatte yapıyorum 3 te yapacağım Allah izin verirse. İnşAllah dahada koyu olmuştur duanı eksik etme
InsAllah canim duam seninle ❤Bende daha yapmadım hep aynı saatte yapıyorum 3 te yapacağım Allah izin verirse. İnşAllah dahada koyu olmuştur duanı eksik etme
Ya çok güzel o zaman bende 5 gün boyunca değerlendirdim inşAllah ama bakalım dün tekrar koyu çıkınca inşAllah dahada koyulaşmaya devam eder şimdiInstagramda birgebeningunluguyle konustum 13 u catlamis 13.14.15 inde birliktelik olsun artik test yapmana gerek yok bu gunleri degerlendir yeter dedi
Canımm bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence anlama geliyor ya . Testleri ekliyorumInsAllah canim duam seninle ❤
Ayy hamile.olabilirsin bi erken gebelik testi yapsanaCanımm bugünde test yaptım dündende koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı sence anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum
Canımm daha 5 gün olduğu için korkuyorum yapmaya sence gebelikten dolayı mı böyle çıkıyorAyy hamile.olabilirsin bi erken gebelik testi yapsana
Vallahi bilmiyorumki gebelikden dolayida koyulasiyor ama umitlendirmek istemiyorumda bosuna en iyisi bekleyip gorucez.Canımm daha 5 gün olduğu için korkuyorum yapmaya sence gebelikten dolayı mı böyle çıkıyor
Bende öyle okuduğum için bir umur bekliyorum işte inşAllah hayırlısıyla olsun duanı eksik etme olur muVallahi bilmiyorumki gebelikden dolayida koyulasiyor ama umitlendirmek istemiyorumda bosuna en iyisi bekleyip gorucez.
Bu sekilde hamile oldugunu ogrenen cok kisi okudum burda
Dualarim seninle canimBende öyle okuduğum için bir umur bekliyorum işte inşAllah hayırlısıyla olsun duanı eksik etme olur mu
Canıkm koyu çıktığı günün bir öncesi koyu çıkan gün ertesi gün yine koyu çıktı o gün ondan sonraki gün öyle öyle 5 gün boyuncaDualarim seninle canim5 gunu ust uste mi degerlendirdin
Koyu ciktigi gunden itibarenmi basladin
Ayyyy hamilessiiiinnn kendimmis gibi heyecanlandimm hadi gozun aydinn canimm rabbm tamamini erdirsin yarin bi kan verCanıkm koyu çıktığı günün bir öncesi koyu çıkan gün ertesi gün yine koyu çıktı o gün ondan sonraki gün öyle öyle 5 gün boyunca
Ama ben az önce dayanamayıp test yaptım inanamıyorum bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Ben hala inanamıyorumAyyyy hamilessiiiinnn kendimmis gibi heyecanlandimm hadi gozun aydinn canimm rabbm tamamini erdirsin yarin bi kan ver
Inanamiyicak bisey yok bak ben burdayim diyorrBen hala inanamıyorum
Canım hamilesinCanıkm koyu çıktığı günün bir öncesi koyu çıkan gün ertesi gün yine koyu çıktı o gün ondan sonraki gün öyle öyle 5 gün boyunca
Ama ben az önce dayanamayıp test yaptım inanamıyorum bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Adetten 4 gün önce kan verdim. Beta hcg <1.20 çıktı.Cuma günü doktora gittim muayene için. O gün kan geldi adet oldum sandım ama iki gündür hiç bir şey yok. Stresli olsam da hiç adetim gecikmezdi. 4 gün gecikti adetim. Bugün evde test yaptım negatif. 7-10gün gecikme normal değil mi? Bir hafta adet olmazsam evde testi tekrarlamayı düşünüyorum.hamile olma ihtimalim var mı? Siz ne zaman öğrenmiştiniz.bazı kişiler adetin 14.gün öğrendiği de olmuşAy insAllah kafaya cok takmamak gerekiyo gecen ay butun belirtileri yasadim resmen ama olmadi fazla dusununce olmuyor gercekden
Hayırlı olsun. Adetin kaçıncı günü öğrendiniz pekiBen hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?