- 7 Kasım 2019
- 5.372
- 5.086
14 unde olan yumurtlamanın kasık agrısı yapması muhtemel. 7 gunluk gebelıgın testte cıkma olasılıgı yok canım 10. gun yapmak en mantıklısı :))kızlar merhaba. ben bu ayda pas geçiyorum galiba ortalama 24 gün 2 periyot arası. şubatın 5inde regle oldum 14 subat cuma günü ayin ovulasyon pozitifti. atın 12 14 ve 17 sinde birliktelik oldu. 13 u akşamı başlayan ve sabaha kadar devam eden kasik agrım ve şişkinliğin oldu. 13 u gece 14 u gece ve dün gece uyandığımda sağ kasigimda ama baya altta bacağa bağlanan yerde yürürken sanci oldu. başkada bi belittim yokbirde saman nezlesi gibi bişeyim hafif burun akıntısı ve hapşırık var ama geçen üşüttüm ondan herhalde.
busey sorucam erken gebelik testi yapsam olurmu acaba yoksa daha erken mi
14 subat ise ovalüasyon bence testler ve karar vermek için erken olabilir diye düşünüyorumkızlar merhaba. ben bu ayda pas geçiyorum galiba ortalama 24 gün 2 periyot arası. şubatın 5inde regle oldum 14 subat cuma günü ayin ovulasyon pozitifti. atın 12 14 ve 17 sinde birliktelik oldu. 13 u akşamı başlayan ve sabaha kadar devam eden kasik agrım ve şişkinliğin oldu. 13 u gece 14 u gece ve dün gece uyandığımda sağ kasigimda ama baya altta bacağa bağlanan yerde yürürken sanci oldu. başkada bi belittim yokbirde saman nezlesi gibi bişeyim hafif burun akıntısı ve hapşırık var ama geçen üşüttüm ondan herhalde.
busey sorucam erken gebelik testi yapsam olurmu acaba yoksa daha erken mi
Merhaba. Benim de ovulasyon 6 şubattı. Tam 21 ocakta regl oldum. Normalde adetimin 8 şubatta olması gerekiyodu, 13 gün ileri atmış oldu. 23 24ü gibi adet olursunuz bence gebelik yoksa ...Bugünkü kan testim de negatif cıktı benim. Fakat perşembe gününe kadar bekleyip tekrar test yapmamı istedi doktor. Yine negatifse adetim gelmesini sağlayıcı bi ilac içmem gerekirmiş.
böyle bi durum ile karsılasan oldu mu ? Son adet tarihim 11ocak. Ovalüasyon 8subat idi.
bu pozıtıf degıl ki tatlım silik hala t cızgısı . c kadar koyu yada daha koyu olmalıydı. adete yakın bıraz boyle koyu cıkabılıyo zaten herkeste. amaannn bu testlerı zaten ben ıkı cızgıyı burda barı gorem dıye yapıyorumoy derken ovulasyon demek istemiştim.durumunda bir gelişme olan yok mu kızlar merakla bakıyorum ama kimse birşey yazmıyor.
evet canim bende çift çizgi görme hevesiyle aldım dün bitmişti ovu testlerim. erken gebelikte bile birşey yok. ama feci kasik batması var sanci gibi giriyor.. zaten bugün olmadi yarın bat.bu pozıtıf degıl ki tatlım silik hala t cızgısı . c kadar koyu yada daha koyu olmalıydı. adete yakın bıraz boyle koyu cıkabılıyo zaten herkeste. amaannn bu testlerı zaten ben ıkı cızgıyı burda barı gorem dıye yapıyorumcızgı askından burda bı kac kısıde okumustum . ovulasyonda negatıf olmasına ragmen hamıle olanı. o yuzden umutlarımı sabıt tutuyorum
rabbım hayırlısını versın . duzensız adette ck zor. ben 45 50 gunde olunca bı ay sansım bıtınce 2 adet dongusu gb ınsanların zamn kaybetmıs gıbı oluyorum :)) o yuzden aslında ovulasyon testı kullanmaya baslamıstım. en azından o ay umutlanıp umutlanmama zamanım son donemlere denk gelsın dıye :))evet canim bende çift çizgi görme hevesiyle aldım dün bitmişti ovu testlerim. erken gebelikte bile birşey yok. ama feci kasik batması var sanci gibi giriyor.. zaten bugün olmadi yarın bat.
rabbım hayırlısını versın . duzensız adette ck zor. ben 45 50 gunde olunca bı ay sansım bıtınce 2 adet dongusu gb ınsanların zamn kaybetmıs gıbı oluyorum :)) o yuzden aslında ovulasyon testı kullanmaya baslamıstım. en azından o ay umutlanıp umutlanmama zamanım son donemlere denk gelsın dıye :))
rabbım hayırlısını versın . duzensız adette ck zor. ben 45 50 gunde olunca bı ay sansım bıtınce 2 adet dongusu gb ınsanların zamn kaybetmıs gıbı oluyorum :)) o yuzden aslında ovulasyon testı kullanmaya baslamıstım. en azından o ay umutlanıp umutlanmama zamanım son donemlere denk gelsın dıye :))
Bende regl oldummmmMerhaba. Benim de ovulasyon 6 şubattı. Tam 21 ocakta regl oldum. Normalde adetimin 8 şubatta olması gerekiyodu, 13 gün ileri atmış oldu. 23 24ü gibi adet olursunuz bence gebelik yoksa ...
Evet canım ovulasyon testi senin için çok kullanışlı birşey. acaba 2 döngü arasında 2 kez yumurtluyor olabilirmisin.rabbım hayırlısını versın . duzensız adette ck zor. ben 45 50 gunde olunca bı ay sansım bıtınce 2 adet dongusu gb ınsanların zamn kaybetmıs gıbı oluyorum :)) o yuzden aslında ovulasyon testı kullanmaya baslamıstım. en azından o ay umutlanıp umutlanmama zamanım son donemlere denk gelsın dıye :))
genelde pik goremeden 20. Gunu geciriyorum diye dusun yukseliyor lh ama cok degil. Pko oldugundan o buyuyemeyen yumurtalarim kistik yapida orda kaliyo catlama yumurtlama olmuyo bi kac haftaya yumurtlamayi ve piki goruyorum..o yuzden gec adet oluyo Bazen 2 kez yumurtlama da oluyo .:)) karisik. Bugun 17. Gun ama pik gordum misal. Belki bidaha olur diye devam edicem adete kadar:))Evet canım ovulasyon testi senin için çok kullanışlı birşey. acaba 2 döngü arasında 2 kez yumurtluyor olabilirmisin.
20 si pikse 20 21 cok onemli. Degerlendirmissiniz. Yumurtlamadan 10 gun sonra erken gebelikte zar zor cikiyo. Normal testte 8. Gun hic cikamaz ki =)) ovulasyon gununden 14 gun sonra adet olunurMerhaba arkadaşlar benim de ayın 20 sinde yumurtlamam göründü testte ertesi gün çatlama oldu ayın 19-21-23 ünde değerlendirdik bu değerlendirme yeter mi bilmiyorum ben bu ay regliden 1 gün sonra rahim filmi çekildim hiç bir sorun çıkmadı Allah’a bin şükür yumurtlamadan sonra bu gün test yaptım normal gebelik testi yani 8 gün sonra hiç ikinci çizginin ç si yok 4-5 güne regl olacağım gösteriyor takvimde ama bilmiyorum oldu mu olmadı mı inşallah olur günler geçmek bilmiyor
negatif de hamilelik icin mi deniyosun?? Pik oldugunda umut vaad eder tatlim. Herzaman boyle cikabiliyo cunku. Hakkinda hayirlisi olsun. Bak bu bi ornek daha once paylasmistimŞimdi ovülasyon testi yaptım bu şekildeyumurtlamadan sonra ki 8. Gün bugün lütfen yardımcı olun arkadaşlar
negatif de hamilelik icin mi deniyosun?? Pik oldugunda umut vaad eder tatlim. Herzaman boyle cikabiliyo cunku. Hakkinda hayirlisi olsun. Bak bu bi ornek daha once paylasmistim
8. gunde gebelık testınde cıkmaz . ancak kanda az da olsa deger saptanır. daha olsa 3 4 degerde bhcg olur. hem hep derım bebıs 6 gunde de yerlesebılır 9 10 gunde de . o yuzdn adet olmadan umıt kesme.^^evet bu ay yumurtalama günümde değerlendirdik günleri şuan 8 . Gün yumurtlamadan sonrası gebelik testindehiç bişey yok bide ovulasyon testiyle denedim akşam saatlerinde böyle çıktı fikir almak istedim inşallah vardır