Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

negatif de hamilelik icin mi deniyosun?? Pik oldugunda umut vaad eder tatlim. Herzaman boyle cikabiliyo cunku. Hakkinda hayirlisi olsun. Bak bu bi ornek daha once paylasmistim
Canım bide bişey dicem az önce böyle resmen su gibi yumurtlama zamanında ki gibi akıntı geldi hafif beyaz renkli reglime 3 gün var neden acaba

Merhaba kizlar adetime 10 gün var ovulasyon testim böyle cikti , 10-11. gün ovulasyonum olmustu bugün 17. gün böyle cikiyo ama gecen ayda bu sekilde cikip 7 gün gec adet olmustumm ... bu ay sol kasigim sabaha kadar uyutmadi beni cok fazla agrim olduu simdi gecti ama bu testteki koyuluk hamilelik disinda bisiyin belirtisi olabilirmi? Daha önce hic kistim falan olmadi acaba hamilelik disinda baska neye dikkat etmem lazim test böyle koyu cikarsa ?

Eklentiler

• 953BFE9B-49D3-4309-96DD-93EAE7FE6894.jpeg
    953BFE9B-49D3-4309-96DD-93EAE7FE6894.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
Z
Merhaba kizlar adetime 10 gün var ovulasyon testim böyle cikti , 10-11. gün ovulasyonum olmustu bugün 17. gün böyle cikiyo ama gecen ayda bu sekilde cikip 7 gün gec adet olmustumm ... bu ay sol kasigim sabaha kadar uyutmadi beni cok fazla agrim olduu simdi gecti ama bu testteki koyuluk hamilelik disinda bisiyin belirtisi olabilirmi? Daha önce hic kistim falan olmadi acaba hamilelik disinda baska neye dikkat etmem lazim test böyle koyu cikarsa ?
Zaten o silik çizgi hep çıkarmış canım ama inşallah vardır

Yaa gecen ayda böyleydi adetim 7 gün gec geldi ama normalde hic yokken cok cok silik cikiyo benim korkum acaba hamilelik disinda herhangi bisiyin belirtisi olabilir mi? Kist falan hayatimda hic kist olmadi ama pek bilgim de yok normalde yaptiklarim cok cok silik cikiyo adete yakin böyle cikiyo anlam veremiyorim😔

Birde bu testte keisnlikle ikinci cizgi cok cok koyu olmuyo ama yumurtladigimi 10. gün gelen seffaf kati alintidan anladim kafam ilk defa karisti 2 aydir 😔

Eklentiler

• D22A99A6-4A9B-4A9D-B7A3-0E3268C9A26A.jpeg
    D22A99A6-4A9B-4A9D-B7A3-0E3268C9A26A.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 71
B
Yaa gecen ayda böyleydi adetim 7 gün gec geldi ama normalde hic yokken cok cok silik cikiyo benim korkum acaba hamilelik disinda herhangi bisiyin belirtisi olabilir mi? Kist falan hayatimda hic kist olmadi ama pek bilgim de yok normalde yaptiklarim cok cok silik cikiyo adete yakin böyle cikiyo anlam veremiyorim😔
Bak üstte bende paylaştım benimde adetime daha 3 gün var benimde böyle çıkıyor bana arkadaşın yazdığına göre adete yakın olabilirmiş bu

Yaa evet bu ay üzerine düsmedim cok yapmadim ama en net belirgin cizgi 10.günle 11. gündü daha sonrakiler acikti kuruyunca siliniyo biraz cizgiler birazdan yine yapicam ozaman 17. günde ovulasyon oluyorum

Yaa evet bu ay üzerine düsmedim cok yapmadim ama en net belirgin cizgi 10.günle 11. gündü daha sonrakiler acikti kuruyunca siliniyo biraz cizgiler birazdan yine yapicam ozaman 17. günde ovulasyon oluyorum

Bi yap bakalım inşallah bu ay tutar ama tutmazsa da bir daha ki ay regli biter bitmez başla burdan takip ederiz
bak benim ki böyleydi 16 yumurtlama 17 çatlama

Eklentiler

• 8EADEC4A-23B7-49EF-9338-8F3D0815C529.jpeg
    8EADEC4A-23B7-49EF-9338-8F3D0815C529.jpeg
    161,5 KB · Görüntüleme: 113
Bi yap bakalım inşallah bu ay tutar ama tutmazsa da bir daha ki ay regli biter bitmez başla burdan takip ederiz
bak benim ki böyleydi 16 yumurtlama 17 çatlama

Inanirmisin heray böyle takip ediyodum yani gecen ay basladim ovulasyon testine bu ay biraktim ucunu 🙈 gecen ay 33. günde adet oldum normalde 26-28 gün döngüm ve 3 gün sürdü bu ayda böyle yani 2 aydir dengesizlestim sen ne gühel takip etmissin bende 10. gün oldu diye düsündüm cünkü cizgi cok koyuydu ama simdi silinmis durdukca siliniyo ve seffaf ypiskan yogun akintim geldi yumurta aki gibi 11. gün bunuda öylesine yaptim bu sekil cikti adetime 10 gün var birde bu testi öglen yaptim ben birazdan yine yaparim yarinda takip ederim artik hayirlisi :) oglumda ilk ay ovulasyon testi kullaninca hamile kalmistim tesadüfen yine ovulasyon testiyöe ögrendim ama bu sefer bambaska seyler yasiyorum 😂

İnşallah rabbim cümlemize aratmadan nasip eder bende bu ay rahim filmi çektirdim normalde tüplerimde tıkanıklık vardı 2.5 senedir hamile kalamıyordum rabbim böyle istemiş demek ki ayın 10 unda rahim filmi çekildim açık çıktı veya açıldı rabbimin izniyle regliden 1 gün sonra çekildim 3 gün sonrada teste başladım yumurtlamayı 20 sinde gördüm görmeden önceki gün yani 19 -unda ve 21 -23 ünde değerlendirebildik inşallah olmuştur çok heycanlıyım günler geçmiyor gerçekten o kadar istiyorum ki inşallah rabbim nasip eder

İnşallah rabbim cümlemize aratmadan nasip eder bende bu ay rahim filmi çektirdim normalde tüplerimde tıkanıklık vardı 2.5 senedir hamile kalamıyordum rabbim böyle istemiş demek ki ayın 10 unda rahim filmi çekildim açık çıktı veya açıldı rabbimin izniyle regliden 1 gün sonra çekildim 3 gün sonrada teste başladım yumurtlamayı 20 sinde gördüm görmeden önceki gün yani 19 -unda ve 21 -23 ünde değerlendirebildik inşallah olmuştur çok heycanlıyım günler geçmiyor gerçekten o kadar istiyorum ki inşallah rabbim nasip eder

Insallahh canimmm insallah 🤲 benimde durumum ona yakindi 3 doktorun 3 üde tüp bebek demisti , oglumda son doktor randevusunda ovulasyon gününü degerlendirip 10 gün sonra gitmistik yine ayni seyi demisti meger hamileymisim simdi 4 yasinda oglum var allah saglik versin 🤲 darisi bana sana tüm isteyenlere olsun simdi 2. yi istiyoruz o yüzden korkuyorum yine olmazsa diye bak bunuda simdi yaptim ama bu ayin icinde 2. pik olacak sanirim bu testler anlamadim buay

Eklentiler

• 371666A5-8294-46C0-AB3F-CAC1182C43B6.jpeg
    371666A5-8294-46C0-AB3F-CAC1182C43B6.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 109
Cünkü seffaf yapiskan akinti 10. gündede gelmisti hatta bu ay erken oldu demistim simdide az bisi geldi yine seffaf yapiskan akinti bu sefer bekliyorum kafamada takmiyorum artik ben kist falan olabilir belki diye korkuyorum ama bu ayida beklim

Cünkü seffaf yapiskan akinti 10. gündede gelmisti hatta bu ay erken oldu demistim simdide az bisi geldi yine seffaf yapiskan akinti bu sefer bekliyorum kafamada takmiyorum artik ben kist falan olabilir belki diye korkuyorum ama bu ayida beklim

2. Olabilir bencede çünkü çıkıyor 2. Çizgi inşallah hayırlısı olsun sen yumurtlamadan ne kadar sonra öğrenmiştin hamile olduğunu ilk hamileliğinde hatırlıyormusun

2. Olabilir bencede çünkü çıkıyor 2. Çizgi inşallah hayırlısı olsun sen yumurtlamadan ne kadar sonra öğrenmiştin hamile olduğunu ilk hamileliğinde hatırlıyormusun

Cok tuhaf bi ay bakalim daha neler görcez ilk defa :) simdi eski konularima baktimda 14. gün yumurtlamis 26. gün hamile oldugumu ovulasyon testiyle ögrenmisim 🤗 canim 27. gündede kan testi yaptirmisim 159 cikmis degerim

X