Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

bende 8subatta yumurtladğımı düşünüyorum. Gec yumurtlama.Son adet tarihimden itibaren 38.gün oldu bir gelişme yok sizin durum nedir?
Yani son yumurtlamanın üzerine 14 gün koyuyorum tam emin olmak için. 20 sinden sonra da hala adet olmazsam ve gebelik yoksa da doktoruma görüncem hatta rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Evham yapıyorum biraz acaba bir sorun mu var fln diye. Kafamda belirgin olursa her şey belki daha rahat ederim bu süreçte

hakkımızda hayırlısı valla bilmiyorum hamile miyim değil miyim idrar testi negatif cıkıyor doğal olarak.. geç yumurtlama geç döllenmedir diye de umut ediyorum.. niye adet olamadım onu da bilmiyorum

Umarım bir sorun yoktur sadece bizim evhamımızdır. Ben doktora ocak ayında göründüm her şey normal dendi.rahim filmi falan o kadar detaylı bakılmadı tabi. Hormonlar yumurtalıklar vs..

Umarım bir sorun yoktur sadece bizim evhamımızdır. Ben doktora ocak ayında göründüm her şey normal dendi.rahim filmi falan o kadar detaylı bakılmadı tabi. Hormonlar yumurtalıklar vs..
Ben de rutin kontrollere gittim bir sorun yok dedi, denemeye başlayalı da bu 6. Ayımız... belki de acele ediyorum bilmiyorum En doğru zamanı Allah bilir, hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar bana da yardımcı olur mısnz. Geçen hafta pazartesi yumurtlama günümdü deneme oldu bugün 8. Günüm ovulasyon biraz koyu. Beklenen adetim önümüzdeki cumartesi yada pazar.. Bu şekilde çıkıpta hamile olan var mı acaba

bu sekılde cıkıp adet olan da oldugundan ^^ ben misal hatta bıraz daha koyuydu. :)) bunda pikten 2 gun kadar sonra erken gebelıkte cıktıgına gore bu 2 gune pik olmalı:)

Aynısını yenı yaşadımmm yap yap yap hep çift çizgi yada silikten de fazla çizgi çıkıyordu ovulasyonda anaaaa bı baktım hamıleyım baya da erken öğrendim bu sayede sımdı bekle bekle dur ultrason ıcın

Bir gelişme var mıdır sizde .. ben hala adet olmadım bekliyorum.
Ben de hala adet olmadım. Gebelik testi de negatif çıkıyor bende şu an. 21 inden sonra hala olmazsam pztesi doktor randevusu alıcam. Son yumurtlama 6 7 şubat, gebelik olmuyosa 21 i gibi adet olmam lazım diye hesaplıyorum. Dün akşam ovulasyon testim yine acayip koyu çıktı bi heves gebelik testi yaptım yine negatif.
Siz yumurtlama takibi yapmışmıydınız ? Üzerine 15 gün koyun

Eki Görüntüle 2593422
Bu da son ovulasyon testim. Artık bu ay beynim yandı gerçekten
Ovalüasyon ile takip yapmıştım. Ama gec yumurtladım 8subatta .adet olmayısımın 41.günü . Benimde idrar gebelik testim negatif. Ctesi doktora gideceğim. Her şeyden nem kapar oldum . Beklemek insanı geriyor. Bir şey yoksa da adet olalm bitsin diyorum. Hakkımızda hayırlısı umarıııımmm hamileyizdir

Ama ztn geç yumurtlayınca adet de ister istemez kayar döllenme olmadıysa bile. Ama sizin için de hala umut var bence. 23 ü gibi adet olursunuz bişey yoksa, ama umarım bebek vardır :)

kızlar merhaba. ben bu ayda pas geçiyorum galiba ortalama 24 gün 2 periyot arası. şubatın 5inde regle oldum 14 subat cuma günü ayin ovulasyon pozitifti. atın 12 14 ve 17 sinde birliktelik oldu. 13 u akşamı başlayan ve sabaha kadar devam eden kasik agrım ve şişkinliğin oldu. 13 u gece 14 u gece ve dün gece uyandığımda sağ kasigimda ama baya altta bacağa bağlanan yerde yürürken sanci oldu. başkada bi belittim yokbirde saman nezlesi gibi bişeyim hafif burun akıntısı ve hapşırık var ama geçen üşüttüm ondan herhalde.
busey sorucam erken gebelik testi yapsam olurmu acaba yoksa daha erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…