- 7 Kasım 2019
- 5.372
- 5.086
Lh dalgalanması yasayabılırız bazı aylarda yada surekli kişiye ozel hep hormonlar. adete dogru cogu ınsanın koyulasır. benımkı pıke cok yakın sekılde kaldı sabıtlendı koyu pembeydı yani. yapmadıgım gebelık testı cesıdı kalmadı adet oldum bugun :)) ben de 27 sınde pik gormustum ovulasyon gunumde... gebelık olsa sende sımdıye kadar cıkardı. gec yumurtlama / dollenme falan ımkansız cunku devamlı test yaptıgından dolayı gorurdun bı pik daha olsaydı.. ve normal gebelık testınden daha once piklendıgıne göre ovulasyondan sonra 14. gune kadar pik olmalıydı zaten. yuksek ıhtımal boyle kalır tekrar yumurtlama normal bısı degıl herangı bır problemı olmayan ınsanlar ıkı kez yumurtlamazlar.Evet canim ama cok silik olmasi lazim anlamadimki adette olmadim Ovulasyondan önce cok cok silikti ovulasyondan sonra bu cizgi hot gide koyulasti yani benimde ilk deda basima geliyo adetimde 4 gün gecti kanda veremiyorim almanyadayim doktorum uzak oyüzden eminde olamiyorum bak bu ayki testler böyle bak ilk resim ovulasyondan önce olan nerdeyse cizgi yok gibi digerleri ovulasyondan sonra olanlar yani 15. gün ovulasyon oldu adete 5 gün kala basladim yapmaya son fotoda bugüne ait
Lh dalgalanması yasayabılırız bazı aylarda yada surekli kişiye ozel hep hormonlar. adete dogru cogu ınsanın koyulasır. benımkı pıke cok yakın sekılde kaldı sabıtlendı koyu pembeydı yani. yapmadıgım gebelık testı cesıdı kalmadı adet oldum bugun :)) ben de 27 sınde pik gormustum ovulasyon gunumde... gebelık olsa sende sımdıye kadar cıkardı. gec yumurtlama / dollenme falan ımkansız cunku devamlı test yaptıgından dolayı gorurdun bı pik daha olsaydı.. ve normal gebelık testınden daha once piklendıgıne göre ovulasyondan sonra 14. gune kadar pik olmalıydı zaten. yuksek ıhtımal boyle kalır tekrar yumurtlama normal bısı degıl herangı bır problemı olmayan ınsanlar ıkı kez yumurtlamazlar.
bende duzensizlik var . regl gecıkmesıne gore hareket edemedıgımden ovulasyon testı yapıyorum. ovulasyondan10 gun kadar sonra koyu olarak kalmaya basladı o yuzden umıtlenmıstm. ama piklemedi. ovulasyonu bılıyorsan regl 50 gunde de olsan 21 gunde de farketmez. bebek ovulasyondan max 10 gun sonra yerleşir ama genelde 6dır ..4 5 gun sonra da erken gebelık testınde cıkar. ben buna gore test yaparım sonrasına bakmam hıc. cunku adete yakın yumurtlasam onu da lh testınden gorecegım ıcın yıne o gunden sayarım :)) adet gormesem de umudum dun bıtmıstı zaten :)Anladim canim ozaman en iyisi beklemek peki senin regl günün gecmismiydi?
bende duzensizlik var . regl gecıkmesıne gore hareket edemedıgımden ovulasyon testı yapıyorum. ovulasyondan10 gun kadar sonra koyu olarak kalmaya basladı o yuzden umıtlenmıstm. ama piklemedi. ovulasyonu bılıyorsan regl 50 gunde de olsan 21 gunde de farketmez. bebek ovulasyondan max 10 gun sonra yerleşir ama genelde 6dır ..4 5 gun sonra da erken gebelık testınde cıkar. ben buna gore test yaparım sonrasına bakmam hıc. cunku adete yakın yumurtlasam onu da lh testınden gorecegım ıcın yıne o gunden sayarım :)) adet gormesem de umudum dun bıtmıstı zaten :)
^^ LH pko da kıstte falan yukselebılıyormus . dolayısıyla lh a gore hareket etmek yanlıs olur ama gebelık testınde hata payı da var. ovulasyonun ne zamandı?Merhaba aranıza yeni katıldım. 6-7aydır cocuk sahibi olmak istiyoruz. Sağlıksal acıdan herhangi bir problemimiz yok. Adetim düzensiz amabu ay ovalüasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum. En son 11ocakta adet oldum. (32gün sonra) bugün 33.gün adet olmadım. Ovalüasyon testim aynı ayda 2.kez koyu çıkmaya basladı. Kurallarına dikkat ederek yapıyorum. Gebelik testi negatif. Yorumlarınızı rica ediyorum
^^ LH pko da kıstte falan yukselebılıyormus . dolayısıyla lh a gore hareket etmek yanlıs olur ama gebelık testınde hata payı da var. ovulasyonun ne zamandı?
18 subat değil 18 ocakta doktor muayenem vardı.Ovalüsyon 29-30ocak gibi idi. 18subatta doktor muayenem vardı. Kistim yoktu. Pko da yok. 6-7aydır farklı doktora göründüm olsa biri söylerdi diye düşünüyorum.
pko tanısı ıcın kistik gorunum şart mı hormon a bakılmadan bısıy denıyor mu bılmıyorum . adet duzensızlıgı var dedın dıye dedım durduk yere olmaz ya hanı o yuzden :) kanda test yaptır varsa cıkar ıdrar testıyle ugrasma . 12 gun gecmıs ovulasyondan sonra. erken gebelıkte cıkardı da normalle yaptıysan cıkmayabılır.. hakkında hayırlısı olsun ^^Ovalüsyon 29-30ocak gibi idi. 18subatta doktor muayenem vardı. Kistim yoktu. Pko da yok. 6-7aydır farklı doktora göründüm olsa biri söylerdi diye düşünüyorum.
pko tanısı ıcın kistik gorunum şart mı hormon a bakılmadan bısıy denıyor mu bılmıyorum . adet duzensızlıgı var dedın dıye dedım durduk yere olmaz ya hanı o yuzden :) kanda test yaptır varsa cıkar ıdrar testıyle ugrasma . 12 gun gecmıs ovulasyondan sonra. erken gebelıkte cıkardı da normalle yaptıysan cıkmayabılır.. hakkında hayırlısı olsun ^^
kıyamam ^^ insallah hayırlı bı haber verırsın bız de sevınırız ^^hayırlısı aynen teşekkürler yorumunuz içinbiraz daha bekleyeyim bakalım. Adet düzensizliğine bir sebep bulunamadı. 18 ocakta hormonlarıma da bakıldı. Hepsi normal seviyelerde her şey bu kadar normalken neden bende bunları yaşadığımı anlamlandıramıyorum☹
Ben hala adet olamadım. Ovulasyonda en son 6 şubatta pik görmüştüm ya, hamilelik varsa kanda en erken ne zaman çıkar acaba
canım slm sen ne durumdasın. kırmızılar mi bebiş mi geldi.kıyamam ^^ insallah hayırlı bı haber verırsın bız de sevınırız ^^
11inde kırmızıyı gorduk :)) ınsallah bu ay olucak^^ umıtler tukenmedi:))canım slm sen ne durumdasın. kırmızılar mi bebiş mi geldi.
Benim bildiğim döllenme olduysa 12 gün sonra çıkar
Merhaba. Ben 6 şubatta ovulasyon testinde pik görmüştüm. Hamilelik olsa bile sanırım kana geçmesi 12 gün sürüyormuş. Adet olmadım henüz. Ama Hamilelik yoksa da en erken 20 si gibi adet olurum diye düşünüyorum. Ovulasyon testlerime de dvm ediyorum ama silik çıkıyor şu an. Bence hamilelik olsa onlar da koyulaşırdı bu süreçte