Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Lh dalgalanması yasayabılırız bazı aylarda yada surekli kişiye ozel hep hormonlar. adete dogru cogu ınsanın koyulasır. benımkı pıke cok yakın sekılde kaldı sabıtlendı koyu pembeydı yani. yapmadıgım gebelık testı cesıdı kalmadı adet oldum bugun :)) ben de 27 sınde pik gormustum ovulasyon gunumde... gebelık olsa sende sımdıye kadar cıkardı. gec yumurtlama / dollenme falan ımkansız cunku devamlı test yaptıgından dolayı gorurdun bı pik daha olsaydı.. ve normal gebelık testınden daha once piklendıgıne göre ovulasyondan sonra 14. gune kadar pik olmalıydı zaten. yuksek ıhtımal boyle kalır tekrar yumurtlama normal bısı degıl herangı bır problemı olmayan ınsanlar ıkı kez yumurtlamazlar.

Anladim canim ozaman en iyisi beklemek peki senin regl günün gecmismiydi?

Anladim canim ozaman en iyisi beklemek peki senin regl günün gecmismiydi?
bende duzensizlik var . regl gecıkmesıne gore hareket edemedıgımden ovulasyon testı yapıyorum. ovulasyondan10 gun kadar sonra koyu olarak kalmaya basladı o yuzden umıtlenmıstm. ama piklemedi. ovulasyonu bılıyorsan regl 50 gunde de olsan 21 gunde de farketmez. bebek ovulasyondan max 10 gun sonra yerleşir ama genelde 6dır ..4 5 gun sonra da erken gebelık testınde cıkar. ben buna gore test yaparım sonrasına bakmam hıc. cunku adete yakın yumurtlasam onu da lh testınden gorecegım ıcın yıne o gunden sayarım :)) adet gormesem de umudum dun bıtmıstı zaten :)

Anladim benim bir oglum var inanirmisin ilk defa böyle birsey yasiyorum reglm suan 4 gün geciyo testler gitgide koyulasiyo anlamadim oglumda bata 3 gün kala ovulasyonda ögrenmistimama her gebelik farkli tabi suan sanki ilk defa yasiyormusum gibi acemilik cekiyorum cogu seyi unutmusum 4 yil gecti aradan bakalim benim kafama takilan 29 yasindayim ama adetim birgün bile gecmedi hic yani oglumu bile adetim gevmeden ögrenmistim bu ik sefer oluyi bekleyelim belki aksama kan veririm cünkü yesil cay iciyorum eger bi durum varsa durdurmam lazim

Merhaba aranıza yeni katıldım. 6-7aydır cocuk sahibi olmak istiyoruz. Sağlıksal acıdan herhangi bir problemimiz yok. Adetim düzensiz ama bu ay ovalüasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum. En son 11ocakta adet oldum. (32gün sonra) bugün 33.gün adet olmadım. Ovalüasyon testim aynı ayda 2.kez koyu çıkmaya basladı. Kurallarına dikkat ederek yapıyorum. Gebelik testi negatif. Yorumlarınızı rica ediyorum

Eklentiler

• 5C8BE15A-9D80-4B0B-899D-035810DCAE41.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 63
^^ LH pko da kıstte falan yukselebılıyormus . dolayısıyla lh a gore hareket etmek yanlıs olur ama gebelık testınde hata payı da var. ovulasyonun ne zamandı?

^^ LH pko da kıstte falan yukselebılıyormus . dolayısıyla lh a gore hareket etmek yanlıs olur ama gebelık testınde hata payı da var. ovulasyonun ne zamandı?

Ovalüsyon 29-30ocak gibi idi. 18subatta doktor muayenem vardı. Kistim yoktu. Pko da yok. 6-7aydır farklı doktora göründüm olsa biri söylerdi diye düşünüyorum.

Ovalüsyon 29-30ocak gibi idi. 18subatta doktor muayenem vardı. Kistim yoktu. Pko da yok. 6-7aydır farklı doktora göründüm olsa biri söylerdi diye düşünüyorum.
pko tanısı ıcın kistik gorunum şart mı hormon a bakılmadan bısıy denıyor mu bılmıyorum . adet duzensızlıgı var dedın dıye dedım durduk yere olmaz ya hanı o yuzden :) kanda test yaptır varsa cıkar ıdrar testıyle ugrasma . 12 gun gecmıs ovulasyondan sonra. erken gebelıkte cıkardı da normalle yaptıysan cıkmayabılır.. hakkında hayırlısı olsun ^^

hayırlısı aynen teşekkürler yorumunuz için biraz daha bekleyeyim bakalım. Adet düzensizliğine bir sebep bulunamadı. 18 ocakta hormonlarıma da bakıldı. Hepsi normal seviyelerde her şey bu kadar normalken neden bende bunları yaşadığımı anlamlandıramıyorum

kıyamam ^^ insallah hayırlı bı haber verırsın bız de sevınırız ^^

Ben hala adet olamadım. Ovulasyonda en son 6 şubatta pik görmüştüm ya, hamilelik varsa kanda en erken ne zaman çıkar acaba

Yakın zamanda ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar? Adete kaç gün kala çift koyu çizgiyi gördünüz?

Ben ovulasyon testinden öğrendim hamile olduğumu şu an 15 haftalık adetim 3 gün geçmişti hepte düzenli değildi nolcak bir denesem dedim 3 test yaptım hepsinde 2 çizgide net çok koyu şekilde çıktı hatta yumurtluyomuyum tekrar diye düşündüm ee yıllarca onca tedavi falan inanmadim tam 1 hafta gecikince kan testi yaptım şok geçirdim değerimde çok yüksek değildi hatta şunu diyim ovulasyon testleri dahada hassas olduğu için daha erken bile gösteriyor he kesinmi tabiki değil normal gebelik testi bile (idrar testi olan) kesin değil ki zaten insan kanda görene kadar çok umutlanmamalı

sanırım yanlış kişiyi alıntıladım L LadyMaya_ . Siizn durumunuzu sormak istemiştim.
Merhaba. Ben 6 şubatta ovulasyon testinde pik görmüştüm. Hamilelik olsa bile sanırım kana geçmesi 12 gün sürüyormuş. Adet olmadım henüz. Ama Hamilelik yoksa da en erken 20 si gibi adet olurum diye düşünüyorum. Ovulasyon testlerime de dvm ediyorum ama silik çıkıyor şu an. Bence hamilelik olsa onlar da koyulaşırdı bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…