Yani yumurtlamadan sonra 12. Günde görmüşsün gebelik testinde mi bakmıştın acaba canımCok tuhaf bi ay bakalim daha neler görcez ilk defa :) simdi eski konularima baktimda 14. gün yumurtlamis 26. gün hamile oldugumu ovulasyon testiyle ögrenmisimcanim 27. gündede kan testi yaptirmisim 159 cikmis degerim
Yani yumurtlamadan sonra 12. Günde görmüşsün gebelik testinde mi bakmıştın acaba canım
Canim yumurtlamanin 8. gününden itibaren kullanilan bi test yapmisim Viola ismi türkiye de varmi pek bilemiyorum ama ovulasYonun 8. gününden itibaren erken den gösteriyomus simdi farkettim
sağol canım teşekkürler acaba bende mi yine yumurtluyorum bi baksana yoksa regl e az kaldığıniçin mi böyle
Regline kac gün var canim senin ? Regle yakin bukadar koyu cikmaz cikarsada pozitif olurinsallah vardir
Allahım yarabbimmm inşalah inşallah 2 gün var bat a takvim o şekilde gösteriyor takvime göre bazen 1 gün oynuyor en fazla 3 işte ama gebelik testinde bişey çıkmadı onuda yaptım hayalet çizgide yok olabilir mi yinede
sağol canım teşekkürler acaba bende mi yine yumurtluyorum bi baksana yoksa regl e az kaldığıniçin mi böyle
Ne yaptin canim test yaptinmi
bı sıtede hamıle kaldıgında lh testını yapmaya devam eden kısılerın grafıklerı ornek paylasımları vardı. ben de ındırdım burda paylastım.Bu ne demek canim ?anlamadim
Olabilirmiş de olmayabilirmiste boyleykenMerhaba arkadaşlar benim doktor takibine göre bu ayın 11 de yumurtam çatladı ve hala adet olmadım evde ovulasyon testim vardı bu şekilde çıktı bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
Siz test yapsanız kesin çıkar ama sonuçMerhaba arkadaşlar benim doktor takibine göre bu ayın 11 de yumurtam çatladı ve hala adet olmadım evde ovulasyon testim vardı bu şekilde çıktı bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
İdrar testi de bu şekilde hatta sadece çizgi gözüküyordu pembelik yoktu insan çok isteyince herşeye umut bağlıyo çarşamba doktora gidicem hayırlısı artık teşekkür ederim cevabınız içinSiz test yapsanız kesin çıkar ama sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?