Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhaba tekrar. Ovulasyon testim adete 2 gün kala 6 şubatta pik yapmıştı. Sonrasında baktığımda iki çizgi eşit koyulukta çıkmaya dvm ediyor. 8 şubatta erken gebelik testlerinden yaptım yine negatif çıktı. Demekki garanti yumurtlamaymış gebelik değil. Hala da adet olmadım. Şimdi şunu mrk ediyorum. Normalde ovulasyondan sonra yaklaşık 14 15 gün sonra adet olunuyor ya, döngüm değişti mi yani şimdi 2. Yumurtlamaya göre mi adet olcam o tarihi beklicem?

Ovülasyon testi tekrar koyu çıktığı zamanı değerlendirseydin canım bu arada halen koyu mu çıkıyor

Ovülasyon testi tekrar koyu çıktığı zamanı değerlendirseydin canım bu arada halen koyu mu çıkıyor
Aşırı koyu çıkmasından 1 gün öncesini ve o günü değerlendirdik koyu görünce. Kontrol çizgisi hala test çizgisiyle eşit koyulukta. O pik yaptığı gün gibi değil daha ince bir çizgi ama koyu. Ama hem 6 şubatta hem de adet günüm olan 8 şubatta erken gebelik testi yaptım gölge bile yok bariz negatif testler. Yani çoktan testlerde çıkması gerekirdi hamilelik olsa diye düşünüyorum. Eğer yumurtlamaysa inşallah pik yaptığı gün gebelik olmuştur diye umut etmekten başka çarem yok :)

Eğer yine ikinci çizgi aşırı koyu ise gebelik olabilir diyecektim hayırlısı

senin normal ovulasyon tarigin ne zamandi?? Ustunden 12 gun gectiyse teste cikar. Ovulasyonda cikma tarihiyle de bagdastirma. Ovulasyondan 1 hafta sonra goren de var 3 gun sonra pozitif goren de.:)) bebek rahme 5 gun ya da 10 gun araasinda tutunur. 5 . Gun tutunan cocugun 12dpo daki bhcg siyle 10. Gun tutunan cocugun 12 dpo bhcgsi bir mi,?? Adet geciktiyse ve hala pozitif devam ediyorsa ki ben pik in 3 den fazla surdugune sahit olmadim bi rahatsizlik yoksa bence hem degelendir hem de yarin tekrarla erken gebeligi.gebelik belki testin yanlis . Kac kisi erken gebelikte cikmadi ertesi gun normal gebelikte cikti diye yazmis burda. Olumlu dusunmek cok umitlenmesek umidi kesmemek lazim . Ama senin yerinde olsam doktora bi gidrdim yumurtlama varmi yokmu aninda goruyo zaten. Kanda da bakardi. Zaten gecti adetin:))

Az önce ovulasyon yaptım ikinci çizgi silik baya, bu ay iki kez yumurtladım demekki. Normal ovulasyonum 25 inde flndı. Şimdi tarihler karıştı 15 gün kadar opsiyonum var sanırım hala adet olmak için. Normalde lekelenme günü bile şaşmazdı şaşırdım ben de doğrusu. en geç Dün adet olmam gerekiyordu

^^aslında ıyı yonden bak. boyle durumlarda ay ıcınde cıfte sans. eger tutarsa mısal bı ay karda olcaksın ^^

Kizlar regl 4 gün geciyo sagdaki testi az önce soldakini dün yaptim Ovulasyon testi ... ovulasyondan önce ikinci cizgi yok gibiydi ovulasyondan sonra bu ikinci cizgi hic siliklesmedi yani ilk bikac gün silinir gibi oldu sonra tekrar belirdi hamilelik testleri negatif son yaptgim test düne göre daha koyu ve 1 haftadir regl agrim var 26 günde bir oluyorum bugün 30. gün anlamadim bu ne demek

Eklentiler

• 00EA8F1C-B2B3-4E53-8FE8-8F7EADB2A435.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 1671A156-575B-499D-A74D-C69BB90932BB.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 67
Canımla testinde ikinci çizgi hep var gebelik olması için birinci çizgi gibi olması lazım en azından . Bak mesela bende yaptım bu şekilde çıktı adete 7 gün var

Eklentiler

• 4383C6D8-D33D-497F-8B3A-3F44C4F1109E.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 71
Canımla testinde ikinci çizgi hep var gebelik olması için birinci çizgi gibi olması lazım en azından . Bak mesela bende yaptım bu şekilde çıktı adete 7 gün var

Evet canim ama cok silik olmasi lazim anlamadimki adette olmadim Ovulasyondan önce cok cok silikti ovulasyondan sonra bu cizgi hot gide koyulasti yani benimde ilk deda basima geliyo adetimde 4 gün gecti kanda veremiyorim almanyadayim doktorum uzak oyüzden eminde olamiyorum bak bu ayki testler böyle bak ilk resim ovulasyondan önce olan nerdeyse cizgi yok gibi digerleri ovulasyondan sonra olanlar yani 15. gün ovulasyon oldu adete 5 gün kala basladim yapmaya son fotoda bugüne ait

Eklentiler

• 275D94E9-3582-4843-B4DD-048A76751505.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 8572CB25-C95A-45C7-8D0D-76BE796B1289.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 41
  • DA264379-7150-454B-97AF-CA47E6CC00B6.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 3DAD81CA-F153-462B-B230-59C124301AE6.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…