- 7 Kasım 2019
- 5.372
- 5.086
Lh dalgalanması yasayabılırız bazı aylarda yada surekli kişiye ozel hep hormonlar. adete dogru cogu ınsanın koyulasır. benımkı pıke cok yakın sekılde kaldı sabıtlendı koyu pembeydı yani. yapmadıgım gebelık testı cesıdı kalmadı adet oldum bugun :)) ben de 27 sınde pik gormustum ovulasyon gunumde... gebelık olsa sende sımdıye kadar cıkardı. gec yumurtlama / dollenme falan ımkansız cunku devamlı test yaptıgından dolayı gorurdun bı pik daha olsaydı.. ve normal gebelık testınden daha once piklendıgıne göre ovulasyondan sonra 14. gune kadar pik olmalıydı zaten. yuksek ıhtımal boyle kalır tekrar yumurtlama normal bısı degıl herangı bır problemı olmayan ınsanlar ıkı kez yumurtlamazlar.Evet canim ama cok silik olmasi lazim anlamadimki adette olmadim Ovulasyondan önce cok cok silikti ovulasyondan sonra bu cizgi hot gide koyulasti yani benimde ilk deda basima geliyo adetimde 4 gün gecti kanda veremiyorim almanyadayim doktorum uzak oyüzden eminde olamiyorum bak bu ayki testler böyle bak ilk resim ovulasyondan önce olan nerdeyse cizgi yok gibi digerleri ovulasyondan sonra olanlar yani 15. gün ovulasyon oldu adete 5 gün kala basladim yapmaya son fotoda bugüne ait