Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

yumurtlamadan yaklasık 1 hafta 10 gun sonra pozıtıf goruyolar hamıleyse yanı dolllenme sonrası embrıyo rahme yerlestıgı gıbı yanı 5 ıle max 10 gun arası sanırım bhcg salgılamaya baslıyo ya o da dırek basladıgı gıbı koyulasmaya baslıyo o t kopkoyu olcak skılde kalıyo bu dijital kafadan anlamıyorum ama yuksek ıhtımal aynı mantıktır. ne kadar gec yumurtlarsan o kadar gec adet oluyosun evet ama mesela 35 40 gunde adet olsam 14. gun yumurtlasam da ben gene 35 de oldum . ılla 14 gun dıye bı kanun işler mı bılemedım dogrusu . ama ortalama yumurtlamadan 14 gun sonra adet goruluyr dıyo :)) ovulasyonundan kac gun gectı? 8 mı? ya 3 gun sabret erken gebelık testı yap ya da 2 gun daha devam et ovulasyona :)) yada sakin bı sekılde gununu bekle:)) nasıl olsa 6 gun oncesınde bı pozıtıf almıssın artık kesın delılın var ^^

Cok tessekkur ederim canim cevabin icin benim son adetim 15 ocak ta oldu 27 ocak ovu testim pik yapti bende 28 ocakta korunmasiz iliski oldu son 3 gundur basladim ovu testini denemeye ilk gun cizgi cok silikti ikinci gun yani dun cizgiler belirgindi ama smiley ifade cikmadi bugun denedigimde ise boyle cikti attigim fotograflardaki gibi bu arada ben hep digital kullandim daha rahat buldugum icin cunki bazen cizgilere kendim bakmaya guvenmiyorum smiley ifade olunca normalde digitalde kesin sonuc vermis oluyo simdilik ovulasyon testine devam edicem bir kac gun daha sonuc bugunki gibi cikmaya devam eder insallah her yaptigim testin sonucunu yazicam buraya

Benimde Ovülasyon testlerim bu şekilde canım bu ay

Eklentiler

• E01F2EF4-A6D4-4689-B9D5-9DA8BF498D39.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 57
Benimde Ovülasyon testlerim bu şekilde canım bu ay
senın testler az solgun olunca gozum secmedı ama 16 sı en koyusu gıbı. ondan sonra bırden azalmıs ya hanı degerlendırdın mı o gunu? adet duzenin nasıl? eger devam edebılırsen belkı bı kac gune pik olur varsa testın yapmaya devam etmelısın bence. degerlendır ama devam et:))

Adetim düzenli canım 27 günde bir oluyorum genelde . Genel olarak günlük ya da gün aşırı oldu 16 dündü ve değerlendirdim ama bu ay klomen kullandım ben canım . Doktor yumurtlama oldu dedi ama testlerde daha göremedim bugün adetin 17. Günü idi

bazen cok pik durmasa da yumurtlama olmus oluyo burda bı suru kız yazmıstı hamılelıklerınde pik olmayınca anlamamıslar ıhtımal vermemısler falan. demek boyle olabılıyo demıstım ben de . aldıgımız sıvı falan o ka etkılıyo ki. sen oyle bısey oldugunda bence es gecme :)) nolur nolmaz ^^ rabbım gonlumuze gore versın ^^ ılk yaptıgım boyle strip testtı resmen ovulasyon oncesı cızgı yok gıbıydı 10 tane falan arkadasla bölusmustuk ilk denememdi^^ sadece ovulasyonda artmıstı koyu pembe oldu ıkı cızgı de boyle bordoymus kan kırmızıymıs gormedım. ama bu sefer loboquik kullanıyorum mısal kac aydır her zaman pembe cızgı var pik oldugunda da acaip koyu oluyo . belkı boyle bı fark vardır :S test cınsınden kaynaklı bılemedım . 3 4 gun ılerı gerı cekebılıyo cok saglıklı yumurtlaman da olsa . bence mumkun ılla 13 14 de olcak dıye bısey yok ^^ benım ayın 18 ınde pik kadar koyu oldu zayıfladı cızgı 1 hafta sonra aacaıp koyu bı pik gordum. dıgerı yumurtlama mıydı bılmıyorum mısal. ama bende pko var arada keyfı yumurtlayabılıyorum doktor yumurtlama oldu dıyosa kesın bılgıdır ^^

Adetin 21. Günü progesterona bakacağım o zaman yumurtlama oldu mu olmadı mı belli olacak canım

Senin ilk gebelik mi olacak bu yani ilk mi düşünüyorsun

canım ne durumdasın merak ettim. varmi pozitif bir gelişme
bugun oncomed dıye 20 bhcg algıladıgı soylenılen bı test denedım. gozumun koku döndu şaşı bakmaya basladım telefonun flashıyla hatta sankı bı ız vardı da halusinasyon gb bellı belırsız gordum de pek cızgı gıbı değildı . var ya boyle sankı testın kendısınde olan cızgı ona da benzıyodu o yuzden yarın normal yıne denıycem ve pazar da ^^ ınsallah varsa bısıler cıkması lazım artık yok cıkmazsa adet beklıcem :))

Senin ilk gebelik mi olacak bu yani ilk mi düşünüyorsun
daha bebişim yok benım dusukle sonuclandı tek hamılelıgım :)) ınsallah olması ıcın duayla elımızden gelenı yapıyoruz test telasesı zamanım geldı :)) 3 4 gun boyle test yaparım sonra adet beklerım genelde ^^ 11 ı yada 12 dı gıbı tahmınen adet olmam gerek

Hadi bakalım inşAllah bebeğin şeninledir bende ilk bebeğimi kaybettim yaşayan bebeğim yok yeniden istiyorum benimde son 10 gün kaldı ortalama 17 gün bitti bugünle bakalım son on ama testlerde yumurtlamayı göremedim henüz

Peki Ovülasyon testi denedin mi canım sen

9
insanın aklında bebek olunca öyle sabırsızlanıyor işte benim bile 1 geceden umudum oldu. 3 gün test yaptım en son kan tahlilinden 1gun sonra kırmızılar geldi. kafam rahatladı ama bana bi 100 tl ye mal oldu ekstra tabi testleri saymıyorum ovulasyon testi almayayım dedim ama dayanamıyorum. hayırlısı olsun canım hakkında hiç olmucakmis gibi düşünmek gerekiyor herhalde. çünkü herkes ne zaman kafayı boşaltmışsa o ay hamile kalmışlar. darısı bize inşallah.
ama ayın 12 sine kadar senin hala umudun var

Peki Ovülasyon testi denedin mi canım sen
evet uzun suredır yapıyorum pko var bazen esım yanımda olmadı bazen benım hasta olasım tuttu bazen yumurtlama 2. aya sartkı .. su an bı sorun yok hormonal olarak da ınsallah tutucak kısmetse. olmadı mı cok mukemmel zamanlama da yapsan olmuyo :)

Yok şunu sormak istedim canım Ovülasyon testi ile gebelik belli oluyor ya bugün yaptın mı mesela

ovulasyonu sadece o ay yumurtlama olmus mu bosa umıtlenıp umutlenmemek ıcın adet duzensız oluyo ya sırf ne zaman test yapmam gerektıgını gormek ıcın yaptım. yoksa ılıskıyı dogru durust ayarlayamadık kı oyle planlamaya gore donmuyor hayat malesef kı ^^ ama olsun bıdahakı ay ovulasyonsuz bı deneme yapayım bakalım. zaten yumurtlama donemı acaıp kasık sancısı cekıyorum hıssedebılıyorum o haftayı. ay ınsallah guzel hayırlı haberler verırız. benım hala umudum var zamanı tutturamadık bıle ama ıste belkı 3 gun yasar da yok yumurta hemen salınmamıstır 3un 5 ın hesabını yapıyorum bı gorsen ordan cekele burdan ıttır zorla dolluycem yoksa tam pık gunu kocam yoktu guzel telaseler bunlar ya :)) husran bıle olsa bı umudunun olması guzel bısey. allahım saglık sıhhat versın ben hayırlı olanı beklemekten bıkıp yorulmıycam ınsallah ^^

Yok şunu sormak istedim canım Ovülasyon testi ile gebelik belli oluyor ya bugün yaptın mı mesela
elımde su an bı tane bıle ovulasyon testı kalmadı. dun yaptıgım bıraz koyuydu da yle pık mık gormedım . halbukı 1 haftayı gecelı hanı oldu. cıksa cıkardı dedım ^^ zaten bu dk dan sonra sadece gebelık testı yapsam da kafı :F

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…