Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

ovulasyonundan 11 12 gun gectıyse erken gebelık testınde kesın cıkar. ovulasyonda bı kez daha yumurtlama oldugunda da pozıtıf cıktıgını ve bı kac gune adet oldugunu yazmıs cok kısı. o yuzden en saglıklısı adete yakın bı donemde gebelık testi.

Adetlerim çok düzenli 8 şubatta adet olmam gerekiyor normalde, ama umarım adet olmam ve doğumgünümde güzel bir haber olmuş olurum. Bakınca ne kadar kısa bir süre gibi ama belirsizlikte ne uzun :) Allah benim gibi isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin

yoo ben sabah bı denemelık erken gebelık testi yapıcam 10 unda adet olmam lazım ne bıtmez gunmus dıyorum :)) o kadar ıyı anlıyorum kı ^^ rabbım tez zamanda bebişlerimize kavustursun hayırlısıyla ^^

Bence yapmalisin adetten 4 Veya 5 gun oncesinden ogrenenler var hem senin gunu zaten gelmis

Ben erken gebelik testi yaptım ama gölge bile çıkmadı
kuruma cızgısıne de razıydım bende de yok.. 26sı pikken 29 unda olan birliktelikten gebelik olusması ımkansız gıbı bısı sanırım .ama olabıldıyse ben yıne bı 5 gun sonra denıycem sansımı :)) belkı o tutmustur umut gercekten cok acaıp bısı tukenmemesi ne hoşş..

İlk kez bu kadar yaklaşmıştım, test yanıltmaz diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun, gününü bekliyor demekki pes etmek yok :)

Kızlar merhaba ,

Bata 3 var. Ovu testim böyle gebelik testim negatif. Umut var mı sizce ?

Eklentiler

• 281E0B24-279E-4C3D-922E-47E240D1D40F.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar merhaba ,

Bata 3 var. Ovu testim böyle gebelik testim negatif. Umut var mı sizce ?
ovulasyonun ustunden kac gun gectı? once ovulasyon testınde t cok koyulasacak 2 3 gun sonra gebelık testınde cıkıyo genelde kımın testıne baktıysam oyleydı. yaptıgın gebelık testın erken mı normal mıydı ? normal gebelık testlerı 50 bhcg algılayacak hassasıyette cogu. yumurtlama gununden 12 gun sonra normal gebelıkte cıkabılır. ovulasyonu sılık cıkıp erken gebelıkte sılık de olsa cızgı goren var. yada ovulasyonu pızıtıf olup adet olan da. dolayısıyla gebelık testı ne derse o. ovulasyona gore umutlanmamak lazım.

Bende de 4 gun var sozde. Hic ahim sahim koyulasma yok. Full silikti yumurtlama donemi sonrasi bu seviyeye yukseldi ayni duruyo

Eklentiler

• P_20200206_132307_p_1.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu da benim ovulasyon testim. Dünden daha koyu. Gebelik testi negatif çıktı, o zaman bariz yeniden yumurtluyorum öyle mi ?

Bu da benim ovulasyon testim. Dünden daha koyu. Gebelik testi negatif çıktı, o zaman bariz yeniden yumurtluyorum öyle mi ? Eki Görüntüle 2585905
yenıden yumurtlama olasılıgın var . benım arastırdıgım sıtede ovulasyon pik olarak kalıyo 2 3 gun sonra hamılelık testı ancak pozıtıf cıkıyo ^^ ama sabah ılk ıdrarda bı dene LH ı.. bhcg hep sabah ılk ıdrarda bakıyoruz ya bence sabah da boyle full cıkmalı^^ insallah hamılesındır hayırlısıyla ^^ bak bunu yukarda da paylasmıstım . ovulasyondan 5 6 gün sonra bebıs tutunduysa ondan sonra salgıladıgı her bhcg de artıs var renklerde . ama buna ragmen bı kac gun sonra bhcg testınde cıkmıs ^^ eger bebıs 10 gun de anca rahme tutunduysa ki mumkun adete yakın bıle pozıtıf verebılıyo. ama ıste bı kac pozıtıf goren kısı adet olduk yazınca yıne bhcg testlerıne kaldım acıkcası :))

Eklentiler

• example_of_three_fertility-01.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bugünki erken gebelik testinin tek çizgi çıkması tamamen tadımı kaçırdı, cumartesi günü adet günüm. Olmazsam tekrar gebelik testini denicem bakalım. Gebelik testinde tek çizgiyi görmek çok üzücü oluyor

Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ne olacak

Merhaba kizlar benim adetime 6 gun var bugun ovu testim pozitif cikti bakalim bu test gercekten hamileligi belirliyormu daha gebelik testi yapmadim erken oldugu icin ama yapar yapmaz sonucu sizede yazicam Burda bi paylasim gordum bi Arkadas ovulasyondan sonraki yapilan testelerin fotosunu yuklemis yani ovu testi pik yaptiktan 3 gun sonra gebelik pozitif cikmis kizlar benim adetim 28 gunde bi olur 27 ocak ovu testi pik yapmisti ve tekrar bugun oldu tekrar yumurtlama olmus olabilirmi acaba ? Yani nasil oluyor yumurtlama olduysa adetim daha bi 15 gun dahami gecikecek demek oluyor onceki adetten 40 gun mu gecmis olucak ? Benim adetim hic bu kadar gecikmemistir

Eklentiler

• 20200207_132558.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…