- 7 Kasım 2019
- 5.372
- 5.087
sanirim ovulasyondan 11 gun sonra yapmak erken gebelik testiyle daha mantikli. Ben 1 inde kadin dogum randevum vardi 30 unda test yaparim cikmazsa 1 inde kan tahlili sonra zorlamam.Ben gene gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testim gittikçe koyulaşıyo galiba geç döllenme oldu bende
bende erken gebelik yapıcam internetten siparişi verdimsanirim ovulasyondan 11 gun sonra yapmak erken gebelik testiyle daha mantikli. Ben 1 inde kadin dogum randevum vardi 30 unda test yaparim cikmazsa 1 inde kan tahlili sonra zorlamam.kismetten ote yol yok. Bidahaki aya insallah derim.
3 damladan fazla damlatmayın boyle dagılıyo o zaman hamılelık varken t daha da koyulasıyomus gun gun hıc azalmadan artıp sabıt kalcakEki Görüntüle 2580927
Merhabalar benim adetim 16 gün gecikti 11 inde gebelik testi negatif çıktı ama göğüs ağrısı kasık ağrısı belirtileri var 14 ünde felan kahverengi leke geldi bugün 16 su ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik yapmaya da korkuyorum negatif görücem diye uff salı randevum var sabırsızlanıyorum
sabaha ılk ıdrara sabredemez mısınKızlar birazdan gebelik testi yapicam dua edin ciksin
Neden...gunum geçti ve 4 5 saattirde yapmadım beklettimsabaha ılk ıdrara sabredemez mısın
gunun gectıyse sorun yok ^^adet oncesı daha net oluyo da ılk ıdrarda. sımdı yapsan da cıkar. rabbım hayırlısını versın ^^Neden...gunum geçti ve 4 5 saattirde yapmadım beklettim
hayırlısı olsunMalesef negatif
belkı yumurtlama donemıdır tekrardan belkı baska sebebten yukselıyodur o hormon . bı kan tahlılı versen ya adetın de gecmıs zatenKızlar meraba henüz olmadım adet acaba geçmi dolleniyo yarın kan vericem tekrar ovu. Ve gebelik testi yaptım yine
o kadar cızgı gormek ısteyerek baktım kı sanırım zorla saga kaymıs t altında cızgı cıktı :Kızlar meraba henüz olmadım adet acaba geçmi dolleniyo yarın kan vericem tekrar ovu. Ve gebelik testi yaptım yine
Normal gözle çizgi var canım yarın kan vericem inşaallah iyi çıkaro kadar cızgı gormek ısteyerek baktım kı sanırım zorla saga kaymıs t altında cızgı cıktı :erken gebelık testı alma sansın var mı
?
ayyy ınsallahh ^^ cok mutlu olurum adınaNormal gözle çizgi var canım yarın kan vericem inşaallah iyi çıkar
Olabilirsin sabah ilk idrarla gebelik testi yapmerhaba arkadaşlar. tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum lutfennnnn.... Bugün 26. günüm ekte ovulasyon testim var. aksam 9 bucuk idrariyla yaptim testi. 2 saat falan tutmustum idrari zaten çok azdihamilelik icin umutlanmamalıyım. 2 gün önce tek çizgiydi. 14. günde yumurta çatlamıştı. Eki Görüntüle 2585092 Eki Görüntüle 2585092
ayyy heyecan yaptım. çok saol canım umut oldun. aynı koyulukta değil ama insan merak ediyor işte....Olabilirsin sabah ilk idrarla gebelik testi yap
yarın sonuc ne olursa olsun bızı de bılgılendır:)) hakkında hayırlısı olsun ^^ayyy heyecan yaptım. çok saol canım umut oldun. aynı koyulukta değil ama insan merak ediyor işte....