Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

tamam canım. inşallah hayırlısı olsun. hiç beklemiyordum aslında. yumurta takibi yaptım ama eşimle işi nedeniyle bu ay sadece yum zamanı 1 gün görüşebildik.ondada hemen ayağa kaçtım ve tuvalete gittim okadar beklemiyorum yanı. olduysa çok acayip süpriz olacak çünkü denemeye bu ay başlayacaktık

valla spermler ilk 2 3 saniyede gideceği yere gidiyormus ayaga kalkmak ve vajinal dus gebelik önlemiyormus ayy insallah güzel haberler gelir. ben de ovulasyondan beri devam ediyorum yani 8 gun oldu. basta cok silikti simdi boyle cıkıyo ama koyulasmak gıbı değil.sabıt boyle pembe cıkıyo 3 gundur. bakalım 11. 12. gundeeger koyulasma olursa test yapıcam yoksa ümitlenmiycem hiç gına gelio artık

valla bende ovulasyondam sonra silik çizgiyi görmeye devam ettim ama çok silikti sonra tek çizgi şimdi ise yine koyulaşacak gibi.

tamam canım. inşallah hayırlısı olur. ovulasyon günü sadece 1 kez birliktelik oldu aslında hiç umudum yoktu ama 2 gün önce tek cizgiyken bugün bu şekilde çıkmadı içgillendirdi beni.
spermler kadının rahmının durumuna göre yasıyormus. ovulasyondan 3 4 gun oncesınden bıle tutuyo tuttugunda kımısı sadece yumurtlama gunu olunca tutuyo rabbım bılıyo ıste naparsın ^^ ben de oyle okudum ınternette zaten. eger bhcg den dolayı artıs varsa renk koyulasmaya basladıysa ılk ıdrarda da cıkıyo LH Gıbı öglen ölcmuyomusuz. sabah normalde daha sılık cıkar ya ovulasyon testı hamıleyken sabah da koyu cıkıyormus .. yabancı bı sıtede yazmıslar da anladıgım kadarıyla soylıyım sana da :)) hadi hayırlısı

tamam canım. inşallah hayırlısı olur. ovulasyon günü sadece 1 kez birliktelik oldu aslında hiç umudum yoktu ama 2 gün önce tek cizgiyken bugün bu şekilde çıkmadı içgillendirdi beni.
Canım hamile olman için t c den daha koyu olması lazım normal yani bu test gebelikte değil yumurtlama da değil . Uzulmeni istemem . Benim gebelik testim pozitif çıktı kan verdik negatif . Üzülme umut etme die diyorum

ovulasyondan sonrakı 13. gun muydu bugun? normal gebelıklerın cogu 50 bhcg yı gorecek hassasıyette. bazısı 20. erken gebelık testlerı 10 gb az degerı bıle algılıyo. hayırlısı olsun::)
Evet canım 13. gün. son adet tarihinden sonrada 27. güne girdim bugün. evet hayırlısı. Bugün tekrar ovulasyon testi yapicam ona gore erken gebelik testi alırım belki. forumlardan okuyorum herkes ovulasyon testi yapıp öğrenmiş ama kaç günde bir adet olduklarını ve testi kaçıncı gün yaptıklarını yazmamışlar. genelde adet gecikince yaptım demişler ama 30 günde bir mi adet görüyorlar 25 günde bir mi belli değil

Ovülasyon testini baz alabilmek için t çizgisi c çizgisinden koyu olması gerekiyor. Gerçi bazen öyle olunca da olmayabiliyor karışık işler

Ovülasyon testini baz alabilmek için t çizgisi c çizgisinden koyu olması gerekiyor. Gerçi bazen öyle olunca da olmayabiliyor karışık işler
ben hamile olmayabilirim ama. o t çizgisi kaçıncı gün köyü çıkıyor acaba. o çizgiyi köyü giren arkadaşların son adet tarihlerinin üstünden kaç gün geçmiş ve ne zaman yumurtlamışlar bence bunlar önemli gibi.

Bana denk gelenler yumurtlamadan 13-14 gün sonra ovü testinde koyu görüyor hamilelik durumunda ve gittikçe koyulaşma yapıyor t çizgisi

benım kullandıgım ovulasyon uygulamasının sıtesınde boyle bı resım vardı dun ındırmıstım. ovulasyondan 1 hafta sonra falan koyulasmaya baslamıs. ovulasyonda pozıtıf gordukten 3 gun sonra ancak gebelık testınde cıkmıs. bunlar ovulasyon donemı pik gunu gıbı kopkoyu olmalıymıs.

Eklentiler

• example_of_three_fertility-01.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba, ben bugüne kadar hep uzaktan okumayı tercih edenlerdendim. Ta ki bugüne kadar. Adetime 2 gün kaldı ve ovulasyon testimde iki çizgi de çok koyu çıktı. 3 4 gün önce yaptıklarımda silikti bugün tekrar deneyince çok şaşırdım ve sevindim, bir umut doğdu içime. Acaba yarın gebelik testi yapmak için erken olur mu? Kendi kendime söz vermiştim sorunsuz hamile kalırsam normal doğum yapıcam kolaya kaçmıcam diye. Umarım artık benimledir bebeğim, yaklaşık 6 aydır deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…