- 7 Kasım 2019
- 5.372
- 5.086
yumurtlamadan yaklasık 1 hafta 10 gun sonra pozıtıf goruyolar hamıleyse yanı dolllenme sonrası embrıyo rahme yerlestıgı gıbı yanı 5 ıle max 10 gun arası sanırım bhcg salgılamaya baslıyo ya o da dırek basladıgı gıbı koyulasmaya baslıyo o t kopkoyu olcak skılde kalıyo bu dijital kafadan anlamıyorum ama yuksek ıhtımal aynı mantıktır. ne kadar gec yumurtlarsan o kadar gec adet oluyosun evet ama mesela 35 40 gunde adet olsam 14. gun yumurtlasam da ben gene 35 de oldum . ılla 14 gun dıye bı kanun işler mı bılemedım dogrusu . ama ortalama yumurtlamadan 14 gun sonra adet goruluyr dıyo :)) ovulasyonundan kac gun gectı? 8 mı? ya 3 gun sabret erken gebelık testı yap ya da 2 gun daha devam et ovulasyona :)) yada sakin bı sekılde gununu bekle:)) nasıl olsa 6 gun oncesınde bı pozıtıf almıssın artık kesın delılın var ^^Merhaba kizlar benim adetime 6 gun var bugun ovu testim pozitif cikti bakalim bu test gercekten hamileligi belirliyormu daha gebelik testi yapmadim erken oldugu icin ama yapar yapmaz sonucu sizede yazicam Burda bi paylasim gordum bi Arkadas ovulasyondan sonraki yapilan testelerin fotosunu yuklemis yani ovu testi pik yaptiktan 3 gun sonra gebelik pozitif cikmis kizlar benim adetim 28 gunde bi olur 27 ocak ovu testi pik yapmisti ve tekrar bugun oldu tekrar yumurtlama olmus olabilirmi acaba ? Yani nasil oluyor yumurtlama olduysa adetim daha bi 15 gun dahami gecikecek demek oluyor onceki adetten 40 gun mu gecmis olucak ? Benim adetim hic bu kadar gecikmemistir