Resim yükle canım inşaallah vardır kan vermedinizmiArkadaşlar ben bugün gene ovulasyon testi yaptım ve t çok koyu çıktı bi bakarmısınız. Acaba geç döllenme olduğu için mi gebelik testinde çıkmıyor
Yükledim şimdi vermedim gebelik testi yaptım negatif geç döllenme olabilir miResim yükle canım inşaallah vardır kan vermedinizmi
Koyulasiyo yumurtluyoda olabilirsin gebelikte ama kan ver netlessin canım gönlünden geçen olsun benide haberdar etYükledim şimdi vermedim gebelik testi yaptım negatif geç döllenme olabilir mi
Ederim canım ama adetim 5 gün gecikti şu an yumutlama olabilir mi kiKoyulasiyo yumurtluyoda olabilirsin gebelikte ama kan ver netlessin canım gönlünden geçen olsun benide haberdar et
Bi doktora git canim en azından kan testi yaptır bende az önce ovu. Testi yaptım aynı cıktı hatta 1 tik koyulasiyo sankiEderim canım ama adetim 5 gün gecikti şu an yumutlama olabilir mi ki
Bende çok merak ediyorum ben dün yaptım çok çok silik çıktı bugünde böyle anlamadım beş gün öncesi kan verdim negatiftiAdetliyken yada adet gecikince yumurtlama olur mu sizce
Ederim canım ama adetim 5 gün gecikti şu an yumutlama olabilir mi ki
Birazdan doktorumu ariyip sorucam kan testi 2.0 çıkmıştı 2 gün önce hala adet olmadım diye durumu anlatıcam ne diycek bakalimAdetliyken yada adet gecikince yumurtlama olur mu sizce
Senin geç döllenme ye benziyor sen bekle birazBende sol kasığımda batma şeklinde sancı gibi ağrı oluyor ara ara gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyonu 3 gündür yapıyorm ve gittikçe koyulaşıyo
Bizede haber ver canımBirazdan doktorumu ariyip sorucam kan testi 2.0 çıkmıştı 2 gün önce hala adet olmadım diye durumu anlatıcam ne diycek bakalim
Erken gebelik testi alıcam yarın onda çıkar mı kiSenin geç döllenme ye benziyor sen bekle biraz
Tamam canimBizede haber ver canım
Cikabilir canım su 6 gün öncesi die gecwnler varya ondan al bakalimErken gebelik testi alıcam yarın onda çıkar mı ki
Ben gene gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testim gittikçe koyulaşıyo galiba geç döllenme oldu bendeKizlar 18 inde pik gordum ve o haftayi full degerlendirmistim. Dun 1. ve bugunku 2. Resim oglen ovulasyon testi 2. Idrarla yapildi ve yine sanirim pik gorucem.. Yani 2. Yumurtlama sansa bak ki kocam 2 gun sehir disindayumurtlama degilse 7 dpo dayim. 7 gun icinde hamileligin ovulasyonda cikma olasiligi dusuk sanirim. Ve eger boyle devam ederse size durumu bildiricem. Kasik agrisi kas agrisi karin agrisi disinda bisey yok. Bu da usutme belirtisi gibi zaten. hakkimizda hayirlisi olsunn insallah.
Benim daha cok erken oldugundan hevesleniyorum ister istemez de kendimi dizginlemeye calisiyorum. Baya bi kisi yapmaya devam etmis ve koyulasarak sonunda yine pik olmus meger hamilelermis.a ama simdi bende pko olunca ayda 2 yumurtlama yasayabildigimden 2 olasilik oluyo mecbur. Ya hamileyim ya yumurtlama. Ay bakalim insallah ikimiz de mutlu haber paylasiriz.Ben gene gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testim gittikçe koyulaşıyo galiba geç döllenme oldu bende