Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Ben gene gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testim gittikçe koyulaşıyo galiba geç döllenme oldu bende
sanirim ovulasyondan 11 gun sonra yapmak erken gebelik testiyle daha mantikli. Ben 1 inde kadin dogum randevum vardi 30 unda test yaparim cikmazsa 1 inde kan tahlili sonra zorlamam.🤗 kismetten ote yol yok. Bidahaki aya insallah derim.

IMG_20200125_130250.jpg

Merhabalar benim adetim 16 gün gecikti 11 inde gebelik testi negatif çıktı ama göğüs ağrısı kasık ağrısı belirtileri var 14 ünde felan kahverengi leke geldi bugün 16 su ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik yapmaya da korkuyorum negatif görücem diye uff salı randevum var sabırsızlanıyorum

Ben hamile olmayan ve Adeti gecikmiş birine ovulasyon testi yaptırdım ve ikici çizgi çok silik çıktı kendim yaptım çok koyu hatta c den bile koyu çıktı yarın erken gebelik testi yapıcam ümitlendim biraz ama ne bileyim

Eki Görüntüle 2580927
Merhabalar benim adetim 16 gün gecikti 11 inde gebelik testi negatif çıktı ama göğüs ağrısı kasık ağrısı belirtileri var 14 ünde felan kahverengi leke geldi bugün 16 su ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik yapmaya da korkuyorum negatif görücem diye uff salı randevum var sabırsızlanıyorum
3 damladan fazla damlatmayın boyle dagılıyo o zaman hamılelık varken t daha da koyulasıyomus gun gun hıc azalmadan artıp sabıt kalcak

Kızlar meraba henüz olmadım adet acaba geçmi dolleniyo yarın kan vericem tekrar ovu. Ve gebelik testi yaptım yine

Eklentiler

• 15800322718131156045832.jpg
    15800322718131156045832.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar meraba henüz olmadım adet acaba geçmi dolleniyo yarın kan vericem tekrar ovu. Ve gebelik testi yaptım yine
o kadar cızgı gormek ısteyerek baktım kı sanırım zorla saga kaymıs t altında cızgı cıktı : :olamaz: erken gebelık testı alma sansın var mı
?

merhaba arkadaşlar. tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum lutfennnnn.... Bugün 26. günüm ekte ovulasyon testim var. aksam 9 bucuk idrariyla yaptim testi. 2 saat falan tutmustum idrari zaten çok azdi🤗 hamilelik icin umutlanmamalıyım. 2 gün önce tek çizgiydi. 14. günde yumurta çatlamıştı.
20200204_221134.jpg
20200204_221134.jpg

X