İnşallah sağlıklı geçer gebeliğinz.3 gün gecınce ovulasyon 4.gün gebelık ama gec dollenme olmuş sanırım degerım düşüktü kan verdgmde
T. Çizgisi çok silik daha koyu olması lazımmış gebelikten şüphelenmek için. Benmki adet olacağım gün yaptım ikiside koyuydu, adetim geçince hcg yaptım negatif.İyi akşamlar arkadaşlar . İlk defa ovülasyon testi yaptım adetime 5 gün var dün ve bugün yaptım testleri. Ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz lütfenn? 4-5 gündür göğüs uçlarımda aşırı ağrı ve kasıklarımda ağrı vardı kasıklarım geçti şu an göğüslerimde şişlik ve uçlarındaki ağrı devam ediyor. Ateşim bugünlerde 36.9 37 civarında sizce yeni mi yumurtlama oluyor yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?
Anladım teşekkür ederimmT. Çizgisi çok silik daha koyu olması lazımmış gebelikten şüphelenmek için. Benmki adet olacağım gün yaptım ikiside koyuydu, adetim geçince hcg yaptım negatif.
Bence her ihtimale karşı adetinize daha varmış adet olmazsanız tekrar yapın Ovulasyon testi
Hayırlı saglıklı gelsin o igneler dogana kadar dimi çok geçmiş olsun herşey bebek için saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallahAh ah inşallah daha pazartsı gttım bebegı bıle goremedk doktr kucuk daha dedı haftaya tekrar cagrdı ama inşallah görürüm bebegımı.bide hergun kendıme iğne yapıorum kan pıhtılaşması cıktı
Yarında adet olmazsanız saglık ocagına saat 9 gidin birde kanda baktırın inşallah bebeginlesin üzülmeyinİnşallah sağlıklı geçer gebeliğinz.
İdrarda negatif çıkınca bidaha yapmadım test ben
Hakknda hayrlısı olsun bakalım belkı senınde degerın dusuktr bıraz daha gcnce tekrrla bakalımİnşallah sağlıklı geçer gebeliğinz.
Aynen canım doğana kadar dıe bılıyorum bakalımHayırlı saglıklı gelsin o igneler dogana kadar dimi çok geçmiş olsun herşey bebek için saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah
merhaba sizin yumurtlamanız yeni olmuş olabilir. Zaten o zamanda döllenince geç döllenme deniyor. Keşke değerlendirseydiniz o günü. Benm tavsiyem ovulasyonla gebelik testi yapmayın. Çünkü aslında yumurtlama olduğu günü koyu çıkınca adete yakın diye gebelik var sanılabiliyor. Ozamanda o ayki yumurtlama kaçırılıyor. Brnde çünkü hamile kaldığım ay böyle bişiy oldu.İnşallah sağlıklı geçer gebeliğinz.
Kafam o kadar karıştı ki, adete yakın mı yumurtalarım ama daha öncede 11 ve 12.günler yumurtlamayı gördük ertesi günde çatlama oldumerhaba sizin yumurtlamanız yeni olmuş olabilir. Zaten o zamanda döllenince geç döllenme deniyor. Keşke değerlendirseydiniz o günü. Benm tavsiyem ovulasyonla gebelik testi yapmayın. Çünkü aslında yumurtlama olduğu günü koyu çıkınca adete yakın diye gebelik var sanılabiliyor. Ozamanda o ayki yumurtlama kaçırılıyor. Brnde çünkü hamile kaldığım ay böyle bişiy oldu.
Gittinizmi kan vermeye yada tekrar test yaptınızmı lh varsa yapın tekrarKafam o kadar karıştı ki, adete yakın mı yumurtalarım ama daha öncede 11 ve 12.günler yumurtlamayı gördük ertesi günde çatlama oldu
Vallahi anlamadım gitti
Lh testlerim var daha ama yapmadım. Yarın yaparım belkiGittinizmi kan vermeye yada tekrar test yaptınızmı lh varsa yapın tekrar
Bende pko yok vede ilk kez kullandım Ovulasyon testini o yüzden hem acemi hemde tecrübesizimZaman zaman adetinizde 1 hafta 10 gün gecikme oluyorsa o ay geç yumurtlama olduğundan olabilir. Siz şartlanmışsınız 11 12 de yumurtlamam olcak diye. Ama yumurtlama adet olması gereken günde olabilir. Hatta pkolarda adet olması gerekn günden 15 20 gün sonrada olabiliyor.
yani mesela o şekildede geç olabiliyo demek istedim. Doğrudur bir sonrakine istediğiniz şekilde sonuçlanır inşallahBende pko yok vede ilk kez kullandım Ovulasyon testini o yüzden hem acemi hemde tecrübesizim
Tekrarladınmı testiBende pko yok vede ilk kez kullandım Ovulasyon testini o yüzden hem acemi hemde tecrübesizim
Degerlendirin belki yumunuz catlıyordur madem gebelik cıkmadıbata 5 var ovulasyon testım gebelık yaptım cıkmadı