Benim de bu şekildeydi 2gün sonra yaptım c yi geçmişti t bin kırmızılığı dün test yaptım gebelik testinde 2 çizgiyi gördüm çok şükür Pazartesi kan vermeye gideceğimKızlar merhaba bugün adet günüm ama hala olmadım günüm hiç şaşmadı bende bir bakayım diye ovülasyon testi yaptım bilen birisi değerlendire bilirmi.?
Ayyyy şuan çok sevindim adınıza sonucu bildirin bana bende şimdi gebelik testi aldım bakalım çıkcakmıBenim de bu şekildeydi 2gün sonra yaptım c yi geçmişti t bin kırmızılığı dün test yaptım gebelik testinde 2 çizgiyi gördüm çok şükür Pazartesi kan vermeye gideceğim
Evet çok çok inçe bir çizgi gözüküyor ben adetimi 5gün geçmiş ti öyle yapmıştım baya çıkmıştı rengi birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapabilirsiniz emin olmak için yada kan da verebilirsiniz inşallah hamilesinizdirGebelik testi yaptım bakarmısınız çok ince çizgi
Teşekkür ederimAyyyy şuan çok sevindim adınıza sonucu bildirin bana bende şimdi gebelik testi aldım bakalım çıkcakmı
İnşallah birazdan gidecem kan vermeyeEvet çok çok inçe bir çizgi gözüküyor ben adetimi 5gün geçmiş ti öyle yapmıştım baya çıkmıştı rengi birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapabilirsiniz emin olmak için yada kan da verebilirsiniz inşallah hamilesinizdir
İnşallah hayırlısı olsun bende mi şimdi gitsem acabaİnşallah birazdan gidecem kan vermeyeİnşallah sağlıklı ilerler
Valla ben geldim sende git sonuçları paylaşalımİnşallah hayırlısı olsun bende mi şimdi gitsem acaba
Şimdi sordum da gebelik var mı diye test yapıyolarlarmış Pazartesi kaç haftalık olduğunu öğrenmek için yapılan test varmış onu yaptıracağımValla ben geldim sende git sonuçları paylaşalım
Benim değerim güzel çıktı çok şükürŞimdi sordum da gebelik var mı diye test yapıyolarlarmış Pazartesi kaç haftalık olduğunu öğrenmek için yapılan test varmış onu yaptıracağım
Benim değerim güzel çıktıŞimdi sordum da gebelik var mı diye test yapıyolarlarmış Pazartesi kaç haftalık olduğunu öğrenmek için yapılan test varmış onu yaptıracağım
Ayy çok sevindim bakarım darısı banaBenim değerim güzel çıktı
Aminnn inşallahAyy çok sevindim bakarım darısı bana
Aminnn inşallah
9gün geçtiYaaaaaa çok mutlu oldumAdetten sonra kaçıncı gün