Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Adet tarihin ne zamandı canim?
Ayrica herkesin değeri yüksek olacak diye birsey yok.
Önemli olan 2 günde bir değerinin 2kati artmış olması.

ben de ilk önce ovülasyon testiyle öğrenenlerdenim. Daha öncesinde bu konuyu duyduğum için ve evde de lh testi olduğu için gebelik beklediğim aylarda lh testini denerdim. Adetime 2 gün kala, 1 gün kala ya da beklediğim tarihlerde yapardım ve çok silik çizgi çıkardı.
Fakat bu sefer adetime 3 gün kala testi yaptığımda baya koyu bir çizgi oluştu. ertesi gün de bhcg testi aldım ve çift çizgiyi gördüm. Akşamına da kan verdim değerim 95 çıktı. Üstelik adetime 2 gün vardı tüm bunları öğrendiğimde.

Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı bende bugun ovulasyon deneyeyim dedim sizce umut var midir yarin kan vermeye gidicem . Yumurtlama haricinde hiç bu kadar koyu olmamıştı lh testim

Eklentiler

• 2193C1A7-5496-469E-AE67-1C16AB2452EC.jpeg
    174,1 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı bende bugun ovulasyon deneyeyim dedim sizce umut var midir yarin kan vermeye gidicem . Yumurtlama haricinde hiç bu kadar koyu olmamıştı lh testim
Gebelik testini de bugun mu yaptiniz negatif cikti?

Merhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?
Bide zaten ovulasyon testlerimde de hemen adet bitimi suana göre daha belirgindi demek ki gervekten yumurtlamam olmus bitmiş.

Evet canim dünde yaptım bugünde . Adet günümde çok az kahverengi lekelenme yaşadım tamam oluyorum dedim adet sancısıda cektim ama yok 4 gün oldu
Canim bence gidip direk kan ver derim net sonuc almak icin.
Bende hamileligimi ovulasyon testinde öğrendim ama ikisede belliydi cizgilerin hem lh da hem hcg testimde.
Senin lh pozitif hcg negatif.
Aklima acaba 2. Kere mi yumurtluyorsun diye geldi ya da idrarda gözükmedi mi gebelik acaba dedim

Ya bugun sağlık ocağında ebeyi aradım idrara geçmemiştir gel kan ver yarin dedi . Lh pozitif mi simdi çok heycanlandim ya

Ya bugun sağlık ocağında ebeyi aradım idrara geçmemiştir gel kan ver yarin dedi . Lh pozitif mi simdi çok heycanlandim ya
Inşallah idrara geçmemiştir canim yani cizgiler net gözüküyor. Bak benim hcg ve idrar testlerim boyleydi canim.

Eklentiler

• 20190128-4.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 83
Ay masallah seni takip ediyodum hikayeni biliyorum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah Yarin ak koyun kara koyun belli olucak çok dua ediyorum insallah bu kez basarmisimdir

Ay masallah seni takip ediyodum hikayeni biliyorum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah ♥ Yarin ak koyun kara koyun belli olucak çok dua ediyorum insallah bu kez basarmisimdir
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Dilerim seninde mucizen icindedir canım. Guzel haberlerini yazarsın inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Dilerim seninde mucizen icindedir canım. Guzel haberlerini yazarsın inşallah
İnnnsallah canim benim yarin 3 buçuk gibi sonuç çıkar haber veririm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…