Adet tarihin ne zamandı canim?KaSe18
Canım değerim çok mu düşük ki acaba çarşambaya kadar bir doktora görünemicem cumartesi sınavım var sınavdan önce yine kan vereceğim acil de en azından yükselmiş mi ona bakmak için .
Adet tarihim 13 nisan ben dün verdim kano dün öğrendimAdet tarihin ne zamandı canim?
Ayrica herkesin değeri yüksek olacak diye birsey yok.
Önemli olan 2 günde bir değerinin 2kati artmış olması.
Geç döllenme olduğu icin oyle cıkmış olabilir canım sıkıntı stres yapma sakin dua ile sabırla bekle, herseycok güzel olacak Allahin izni ile insallahAdet tarihim 13 nisan ben dün verdim kano dün öğrendim
Gebelik testini de bugun mu yaptiniz negatif cikti?Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı bende bugun ovulasyon deneyeyim dedim sizce umut var midir yarin kan vermeye gidicem . Yumurtlama haricinde hiç bu kadar koyu olmamıştı lh testim
Evet canim dünde yaptım bugünde . Adet günümde çok az kahverengi lekelenme yaşadım tamam oluyorum dedim adet sancısıda cektim ama yok 4 gün olduGebelik testini de bugun mu yaptiniz negatif cikti?
Canim bide 2 saat sıvı almadan yaptımGebelik testini de bugun mu yaptiniz negatif cikti?
Canim bence gidip direk kan ver derim net sonuc almak icin.Evet canim dünde yaptım bugünde . Adet günümde çok az kahverengi lekelenme yaşadım tamam oluyorum dedim adet sancısıda cektim ama yok 4 gün oldu
Ya bugun sağlık ocağında ebeyi aradım idrara geçmemiştir gel kan ver yarin dedi . Lh pozitif mi simdi çok heycanlandim yaCanim bence gidip direk kan ver derim net sonuc almak icin.
Bende hamileligimi ovulasyon testinde öğrendim ama ikisede belliydi cizgilerin hem lh da hem hcg testimde.
Senin lh pozitif hcg negatif.
Aklima acaba 2. Kere mi yumurtluyorsun diye geldi ya da idrarda gözükmedi mi gebelik acaba dedim
Inşallah idrara geçmemiştir canim yani cizgiler net gözüküyor. Bak benim hcg ve idrar testlerim boyleydi canim.Ya bugun sağlık ocağında ebeyi aradım idrara geçmemiştir gel kan ver yarin dedi . Lh pozitif mi simdi çok heycanlandim ya
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.Ay masallah seni takip ediyodum hikayeni biliyorum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah ♥Yarin ak koyun kara koyun belli olucak çok dua ediyorum insallah bu kez basarmisimdir
İnnnsallah canim benim yarin 3 buçuk gibi sonuç çıkar haber veririm mutlakaSağol canım Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Dilerim seninde mucizen icindedir canım. Guzel haberlerini yazarsın inşallah
Güzel haberini bekliyor olacağım canım.İnnnsallah canim benim yarin 3 buçuk gibi sonuç çıkar haber veririm mutlaka ♥
Amiin Allah razı olsunGüzel haberini bekliyor olacağım canım.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
SONuc Negatif canimGüzel haberini bekliyor olacağım canım.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
SONuc Negatif canim
Yoğun kahverengi akıntı başladı sokulurum bugun içindeCanım o zaman 2.kere yumurtlama yaşıyor olabilirsin değerlendir derim ovulasyon testlerine devam edip.