Ben 2 hamileliğimi de oyle öğrendim canım bende sorun olmadı.Kan verdim sonuç bekliyorum doktor ovülasyon testi yanılır dedi ona itibar etmemem gerekiyormuş :) şuanda klinikteyim muayene olucam bekliyorum
Canım sonuç ne çıktıKan verdim sonuç bekliyorum doktor ovülasyon testi yanılır dedi ona itibar etmemem gerekiyormuş :) şuanda klinikteyim muayene olucam bekliyorum
Ben galiba riske atmak istemiyorum pazartesi gel dedi ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum tahminimce o zaman 7bini felan bulacak o zaman inşallah görürüm .Canım ben ilk takiplerimi sağlık ocağında yaptım kan değerimi hesaplamıştım ortalama ona göre randevu almistim doktordan 3000e denk gelecek şekilde.
Ama gittiğimde degerim 9209u geciyordu randevu ancak bulmuştum, karindan baktı vajinal bakmak istemedi kese gözüktü şükür.
Vajinal yoldan 1500-2000 lerde görünüyor diye biliyorum. Karindan gobek yag dokusuna göre değişiyor değerler ama o da 5000lerde gözükür sanirim.
O zaman kese görünür canim bir ihtimalde kalp atiatışı inşallah.Ben galiba riske atmak istemiyorum pazartesi gel dedi ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum tahminimce o zaman 7bini felan bulacak o zaman inşallah görürüm .
Alttan baktırmak istemiyorum
Inşallah canım inşallahO zaman kese görünür canim bir ihtimalde kalp atiatışı inşallah.
İlginç birşeyCanım sonuç ne çıktı
Canım bilmiyorum var gibi de olabilir bence sen en iyisi gebelik yap gebelik yapmak istemiyorsan 1 2 gün daha ovu testini takip etKızlar adetim 3 gün gecikince bende evdeki ovülasyon testini yaptım. Sonuç resimde
Canım bilmiyorum var gibi de olabilir bence sen en iyisi gebelik yap gebelik yapmak istemiyorsan 1 2 gün daha ovu testini takip et
Canım kesinlikle bir gebelik testi yapmalısın var bence ❤ benimde ilk ögrendigin zaman ilk günü böyle koyu bile değildiBu da az önce yaptığım ovulasyon testi
Daha 4.günüm gecikmede, çıkmayanlarda var gebelik testinde.Canım kesinlikle bir gebelik testi yapmalısın var bence ❤ benimde ilk ögrendigin zaman ilk günü böyle koyu bile değildi
Ikinci kez yumurtlama gerçekleşiyor olabilir canimKızlar bende yeni üyelerdenim benim de size bir sorum olacak adetim 10 gün gecikti bende normal de de düzensizdir diye önemsemedim fakat ovulasyon testi yaptım dün koyu çıktı bugün yine yaptım yine koyu çıktı ama gebelik testi negatif çıkıyor hiç böyle bişey yaşayan varmı aranızda?
Ben adetimden 4 gün önce gördüm pozitifi canım hemde senin ovu testinden daha açık renkteydi ama tabiki sen bilirsin yine ne zaman yapmak istersenDaha 4.günüm gecikmede, çıkmayanlarda var gebelik testinde.
Ikinci kez yumurtlama gerçekleşiyor olabilir canim
Canım doğruymuş. Gebelik testim resimdeBen adetimden 4 gün önce gördüm pozitifi canım hemde senin ovu testinden daha açık renkteydi ama tabiki sen bilirsin yine ne zaman yapmak istersen
Maşallah çok güzel çıkmış kan ver sonucunu bekliyorumCanım doğruymuş. Gebelik testim resimde
Olabilir tabiki neden olmasınİlk defa duydum olabilir mi acaba 2 kere yumurtlamak?