Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kan verdim sonuç bekliyorum doktor ovülasyon testi yanılır dedi ona itibar etmemem gerekiyormuş :) şuanda klinikteyim muayene olucam bekliyorum
Ben 2 hamileliğimi de oyle öğrendim canım bende sorun olmadı.
Hadi hayırlı olsun inşallah mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler yazarsin insallah.

Ben galiba riske atmak istemiyorum pazartesi gel dedi ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum tahminimce o zaman 7bini felan bulacak o zaman inşallah görürüm .
Alttan baktırmak istemiyorum

Son düzenleme:
Ben galiba riske atmak istemiyorum pazartesi gel dedi ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum tahminimce o zaman 7bini felan bulacak o zaman inşallah görürüm .
Alttan baktırmak istemiyorum
O zaman kese görünür canim bir ihtimalde kalp atiatışı inşallah.

Canım sonuç ne çıktı
İlginç birşey ben adetim gecikti dedim ama şuanda daha yumurtlamamışım bile. Doktor yumurtaları inceledi ve birsürü yumurta olduğunu söyledi. Sağ tarafta büyüyen bir yumurta varmış. Klomen diye bir ilaç verdi o yumurtayı kullanacak galiba gebelik için 5 gün kullanıp 5 gün bekleyecekmişim. Ve bu ay adet olmıcam demek buda anlamadığım noktada bu hormanal ve yapı olarak hiç bi sıkıntı yok ama adet atlıyor.

Kızlar adetim 3 gün gecikince bende evdeki ovülasyon testini yaptım. Sonuç resimde

Eklentiler

• _20190424_145410.JPG
    41,8 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bende yeni üyelerdenim benim de size bir sorum olacak adetim 10 gün gecikti bende normal de de düzensizdir diye önemsemedim fakat ovulasyon testi yaptım dün koyu çıktı bugün yine yaptım yine koyu çıktı ama gebelik testi negatif çıkıyor hiç böyle bişey yaşayan varmı aranızda?

Ikinci kez yumurtlama gerçekleşiyor olabilir canim

İyi akşamlar kızlar bat 4 gün var ovulasyon testim böyle koyulaşır mı sizce yaşayan varmı böyle bişey

Eklentiler

• 97833B24-55AF-49B9-A07D-6BC64EF44E57.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…