Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Benim belirtim olmadi umudum da yoktu çünkü sadece alt karnimda kazan kaynıyordu sanki fokur fokur üşüttüm sanıyordum meğer mucizem hazırlık yapıyormuş. 🤗
Umarim hissettikleriniz mucizenizin belirtileridir ki muhtemelen öyledir Allah'ın izni ile 🤲🏼
1hafta sonra hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah 🤲🏼💕
Bugün iki kere ovu testi yaptım git gide çizgi belirsizlesiyor galiba bu ayda olmadi 😔😔

Keşke o günleri değerlendirseydin canim 2.kez yumurtladın demek ki.
Zaten afedersin 2 güne bir ilişki oluyor egerki ikinci kez yumurtladıysam yine denk gelmiştir .diye düşünüyorum . Bilmiyorum nasıl olacak ağrılarım hala var belimin sol tarafı ve sol kasığım şimdide dehşet büyüklükte koca bir sivilce çıkmış yüzümde bilmiyorum ya inşallah yinede bir umudum var

Bak sagdaki geçengunki yanindakide bugunun

Eklentiler

• 1554723015392648328731236030416.jpg
    1554723015392648328731236030416.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 96
Zaten afedersin 2 güne bir ilişki oluyor egerki ikinci kez yumurtladıysam yine denk gelmiştir .diye düşünüyorum . Bilmiyorum nasıl olacak ağrılarım hala var belimin sol tarafı ve sol kasığım şimdide dehşet büyüklükte koca bir sivilce çıkmış yüzümde bilmiyorum ya inşallah yinede bir umudum var

Bak sagdaki geçengunki yanindakide bugunun
2gune bir oluyorsa ilişki inşallah denk gelmiştir arkadasim.
Stres sıkıntı yapmadan beklemeye devam et inşallah Rabbim gönlünde ki muradı tsz vakitte nasip eder inşallah.

Kızlaaar adet sonrası yumurtlama hemen olur mu? benim bu ay 5 gün sürdü adetim normalde 7 gün sürer, 3 gün sonra yaptığım ovulasyon testi baya koyu çıktı değrlendirir misiniz :)

Hepsinde sıvı alımına dikkat ettim 🤗

Eklentiler

• 20190408_140505.jpg
    20190408_140505.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 114
Kızlaaar adet sonrası yumurtlama hemen olur mu? benim bu ay 5 gün sürdü adetim normalde 7 gün sürer, 3 gün sonra yaptığım ovulasyon testi baya koyu çıktı değrlendirir misiniz :)

Hepsinde sıvı alımına dikkat ettim 🤗
Canim benim bildiğim ovu testleri sabah 10 akşam 8 saatleri arasi daha net sonuç veriyor okudunmu prospektüsünü

Canım bugün test yaptım hafif yine belirginleşti ve gebelik testi yaptım çıkar yada çıkmaz diye bak testim böyle cikti
Varrmi sence 🤲🤲
Aaa cok silik cıkmış canım hadi inşallah doğrudur 😍
Bak bu benim Testlerim senin ki de gün geçtikçe koyulaşır inşallah 🤲🏼🤲🏼

Eklentiler

• 20190128-4.jpg
    20190128-4.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba . Bende ilk burada okumuştum bu konuyu . Adet günümde denemek için ovülasyon testini yaptım . Birde ne göreyim kopkoyu iki çizgi . Sonra gebelik testini yaptım oda silik çıktı . Hemen koştum hasteneye kan verdim . Hamileymişim ☺️ Hiç inanmazdım ama ovülasyon testi gebeliği gösteriyormuş

Benimde Böyle olmuştu adet tarihime yakın yeniden koyulaştı . Adet günüm de ise iki çizgide kopkoyu olmuştu . ❤
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım hepimize.
Gebeliği gösteriyor ama tabii ki direk çift cizgi çıktı hamileyim demeden hcg ile teyit etmek gerekiyor durumu.

Bugün kan verdim canım Allah'ım onu bize bagislasin pozitif çıktı sonucum 40 çıktı 🤲🤲
Canim cok sevindim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Bundan sonra sıkıntı stres yapma sakin hepniyi düşün iyi olsun herşey anın hep tadını çıkar 😍😍

KaSe18 KaSe18
Canım değerim çok mu düşük ki acaba çarşambaya kadar bir doktora görünemicem cumartesi sınavım var sınavdan önce yine kan vereceğim acil de en azından yükselmiş mi ona bakmak için .

X