- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.121
Himm, hayırlısı olsun inşallah arkadaşım bir daha ko aya sağlıklı hayırlı evlat haberini okuruz inşallah.Yoğun kahverengi akıntı başladı sokulurum bugun içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm, hayırlısı olsun inşallah arkadaşım bir daha ko aya sağlıklı hayırlı evlat haberini okuruz inşallah.Yoğun kahverengi akıntı başladı sokulurum bugun içinde
Merhabalar, ovulasyon testlerim önce biraz belirgin gibiydi tam yumurtlicam derken doktora gittim yumurtlama olmus birmiş dedi hemen adet bitiminde yumurtlamısım, sonra ben yine devam ettim ama testlere git gide silikleşti. Sonra bi baktım ki bugün tekrar belirginlesmiş bu ne demek bilen varmı bide sağ kasığım carpmısımda morarmıa gibi agrıyo resmen
1 hafta gecti heralde bilmiyorum tam ne zaman yumurtladığım belli değil. Ovulasyon testi yapmaya basladığımda belirgindi cizgi sonra siliklesti bugun tekrar belirgin. Dün doktorum muayene etti ve yumurtlama olmus bitmiş dedi2. Kez yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz ve yumurta catlarken agri yapar o şekilde.
Ilk yumurtlamadan kac gun gecti?
2 şey olabilir ya 2.kere yumurtluyorsun ya da gebelik habercisidir.Merhabalar Adetim 2 gün gecikti ovülasyon testi yaptım sonuç böyle çıktı sizce bu ne demek ?Eki Görüntüle 2258989
Yarın ilk işim bu olacak2 şey olabilir ya 2.kere yumurtluyorsun ya da gebelik habercisidir.
Gebelik testi varsa birde onu yap canim pozitifse hamilesindir.
Hayirli haberler almak nasip etsin inşallah RabbimYarın ilk işim bu olacak
Canım tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsin eğer gebelik testi negatif çıktı ise.Biraz önce denedim testi Negatif çıktı . Erken olabilir mi acaba
Valla fasa fiso erken gebelik testi ben 8 yada 7 sinde erken gebelik testi yaptım negatifti ve ayın 9unda sabah idrarimla bile yapmadan normal testte pozitif gördümBende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktı iki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi
Canım ben ilk takiplerimi sağlık ocağında yaptım kan değerimi hesaplamıştım ortalama ona göre randevu almistim doktordan 3000e denk gelecek şekilde.KaSe18
Canım birşey söyleyeceğim 10unda 40 çıkmıştı 15inde 240 oldu hcg doktor pazartesi gel keseyi görürüz dedi. Tahminimce 2000 i bulacak değerim sence o gün gözükür mu sen kacken görmüştün keseyi
Bugün yaptığım testte çok silik bir çizgi çıktı olabilir mi buCanım tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsin eğer gebelik testi negatif çıktı ise.
Gebelik varsa negatif çıkması mümkün değil çünkü.
Canım demek ki 2 kere yumurtlama yaşadım bu ay bak silinmiş koyuluğuBugün yaptığım testte çok silik bir çizgi çıktı olabilir mi bu
Bu gebelik testiCanım demek ki 2 kere yumurtlama yaşadım bu ay bak silinmiş koyuluğu
Gebe olman yüksek muhtemel çünkü benim bundan daha silikccikmistiBu gebelik testi
Canım kac dk icinde çıktı bu cizgi?Bu gebelik testi
Kan verdim sonuç bekliyorum doktor ovülasyon testi yanılır dedi ona itibar etmemem gerekiyormuş :) şuanda klinikteyim muayene olucam bekliyorumCanım kac dk icinde çıktı bu cizgi?
Bur kan testi yaptır istersen kafan rahatlasin silik cizgi var çünkü. Bir de ovulasyon testin varsa onuyapsana bakalim ne cikacak.