Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhabalar, ovulasyon testlerim önce biraz belirgin gibiydi tam yumurtlicam derken doktora gittim yumurtlama olmus birmiş dedi hemen adet bitiminde yumurtlamısım, sonra ben yine devam ettim ama testlere git gide silikleşti. Sonra bi baktım ki bugün tekrar belirginlesmiş bu ne demek bilen varmı :KK43: bide sağ kasığım carpmısımda morarmıa gibi agrıyo resmen

2. Kez yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz ve yumurta catlarken agri yapar o şekilde.
Ilk yumurtlamadan kac gun gecti?
Merhabalar, ovulasyon testlerim önce biraz belirgin gibiydi tam yumurtlicam derken doktora gittim yumurtlama olmus birmiş dedi hemen adet bitiminde yumurtlamısım, sonra ben yine devam ettim ama testlere git gide silikleşti. Sonra bi baktım ki bugün tekrar belirginlesmiş bu ne demek bilen varmı :KK43: bide sağ kasığım carpmısımda morarmıa gibi agrıyo resmen

2. Kez yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz ve yumurta catlarken agri yapar o şekilde.
Ilk yumurtlamadan kac gun gecti?
1 hafta gecti heralde bilmiyorum tam ne zaman yumurtladığım belli değil. Ovulasyon testi yapmaya basladığımda belirgindi cizgi sonra siliklesti bugun tekrar belirgin. Dün doktorum muayene etti ve yumurtlama olmus bitmiş dedi

Merhabalar Adetim 2 gün gecikti ovülasyon testi yaptım sonuç böyle çıktı sizce bu ne demek ?:KK3:
2258989

Bende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktı :KK43: iki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi

Bende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktı :KK43: iki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi
Valla fasa fiso erken gebelik testi ben 8 yada 7 sinde erken gebelik testi yaptım negatifti ve ayın 9unda sabah idrarimla bile yapmadan normal testte pozitif gördüm

KaSe18 KaSe18
Canım birşey söyleyeceğim 10unda 40 çıkmıştı 15inde 240 oldu hcg doktor pazartesi gel keseyi görürüz dedi. Tahminimce 2000 i bulacak değerim sence o gün gözükür mu sen kacken görmüştün keseyi

KaSe18 KaSe18
Canım birşey söyleyeceğim 10unda 40 çıkmıştı 15inde 240 oldu hcg doktor pazartesi gel keseyi görürüz dedi. Tahminimce 2000 i bulacak değerim sence o gün gözükür mu sen kacken görmüştün keseyi
Canım ben ilk takiplerimi sağlık ocağında yaptım kan değerimi hesaplamıştım ortalama ona göre randevu almistim doktordan 3000e denk gelecek şekilde.
Ama gittiğimde degerim 9209u geciyordu randevu ancak bulmuştum, karindan baktı vajinal bakmak istemedi kese gözüktü şükür.

Vajinal yoldan 1500-2000 lerde görünüyor diye biliyorum. Karindan gobek yag dokusuna göre değişiyor değerler ama o da 5000lerde gözükür sanirim.

Canım tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsin eğer gebelik testi negatif çıktı ise.
Gebelik varsa negatif çıkması mümkün değil çünkü.
Bugün yaptığım testte çok silik bir çizgi çıktı olabilir mi bu

Eklentiler

• BA6BE9AC-9A24-456F-95A8-9324C7959A4A.png
    BA6BE9AC-9A24-456F-95A8-9324C7959A4A.png
    835,1 KB · Görüntüleme: 76
Canım kac dk icinde çıktı bu cizgi?
Bur kan testi yaptır istersen kafan rahatlasin silik cizgi var çünkü. Bir de ovulasyon testin varsa onuyapsana bakalim ne cikacak.
Kan verdim sonuç bekliyorum doktor ovülasyon testi yanılır dedi ona itibar etmemem gerekiyormuş :) şuanda klinikteyim muayene olucam bekliyorum 😊

X