- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 26
Bugün iki kere ovu testi yaptım git gide çizgi belirsizlesiyor galiba bu ayda olmadiBenim belirtim olmadi umudum da yoktu çünkü sadece alt karnimda kazan kaynıyordu sanki fokur fokur üşüttüm sanıyordum meğer mucizem hazırlık yapıyormuş.
Umarim hissettikleriniz mucizenizin belirtileridir ki muhtemelen öyledir Allah'ın izni ile
1hafta sonra hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Keşke o günleri değerlendirseydin canim 2.kez yumurtladın demek ki.Bugün iki kere ovu testi yaptım git gide çizgi belirsizlesiyor galiba bu ayda olmadi
Zaten afedersin 2 güne bir ilişki oluyor egerki ikinci kez yumurtladıysam yine denk gelmiştir .diye düşünüyorum . Bilmiyorum nasıl olacak ağrılarım hala var belimin sol tarafı ve sol kasığım şimdide dehşet büyüklükte koca bir sivilce çıkmış yüzümde bilmiyorum ya inşallah yinede bir umudum varKeşke o günleri değerlendirseydin canim 2.kez yumurtladın demek ki.
2gune bir oluyorsa ilişki inşallah denk gelmiştir arkadasim.Zaten afedersin 2 güne bir ilişki oluyor egerki ikinci kez yumurtladıysam yine denk gelmiştir .diye düşünüyorum . Bilmiyorum nasıl olacak ağrılarım hala var belimin sol tarafı ve sol kasığım şimdide dehşet büyüklükte koca bir sivilce çıkmış yüzümde bilmiyorum ya inşallah yinede bir umudum var
Bak sagdaki geçengunki yanindakide bugunun
Amiin insallah .2gune bir oluyorsa ilişki inşallah denk gelmiştir arkadasim.
Stres sıkıntı yapmadan beklemeye devam et inşallah Rabbim gönlünde ki muradı tsz vakitte nasip eder inşallah.
Canim benim bildiğim ovu testleri sabah 10 akşam 8 saatleri arasi daha net sonuç veriyor okudunmu prospektüsünüKızlaaar adet sonrası yumurtlama hemen olur mu? benim bu ay 5 gün sürdü adetim normalde 7 gün sürer, 3 gün sonra yaptığım ovulasyon testi baya koyu çıktı değrlendirir misiniz :)
Hepsinde sıvı alımına dikkat ettim
Canim benim bildiğim ovu testleri sabah 10 akşam 8 saatleri arasi daha net sonuç veriyor okudunmu prospektüsünü
Evet canim silikleşmiş.Amiin insallah .Koyulaşma gitmiiş değil mi
Canım bugün test yaptım hafif yine belirginleşti ve gebelik testi yaptım çıkar yada çıkmaz diye bak testim böyle ciktiEvet canim silikleşmiş.
Aaa cok silik cıkmış canım hadi inşallah doğrudurCanım bugün test yaptım hafif yine belirginleşti ve gebelik testi yaptım çıkar yada çıkmaz diye bak testim böyle cikti
Varrmi sence
Inşallah canım inşallah 4 gün daha bekleyip tekrar yapacağım test umarım gebelik testim iyice belirginleşir inşallah bebeğim benimledirAaa cok silik cıkmış canım hadi inşallah doğrudur
Bak bu benim Testlerim senin ki de gün geçtikçe koyulaşır inşallah
Amin canim aminn inşallah 4gun sonra mucizenin haberink bekliyorum inşallahInşallah canım inşallah 4 gün daha bekleyip tekrar yapacağım test umarım gebelik testim iyice belirginleşir inşallah bebeğim benimledir
Benimde Böyle olmuştu adet tarihime yakın yeniden koyulaştı . Adet günüm de ise iki çizgide kopkoyu olmuştu .Aaa cok silik cıkmış canım hadi inşallah doğrudur
Bak bu benim Testlerim senin ki de gün geçtikçe koyulaşır inşallah
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım hepimize.Benimde Böyle olmuştu adet tarihime yakın yeniden koyulaştı . Adet günüm de ise iki çizgide kopkoyu olmuştu . ❤
Bugün kan verdim canım Allah'ım onu bize bagislasin pozitif çıktı sonucum 40 çıktıAmin canim aminn inşallah 4gun sonra mucizenin haberink bekliyorum inşallah
Canim cok sevindim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.Bugün kan verdim canım Allah'ım onu bize bagislasin pozitif çıktı sonucum 40 çıktı
Inşallah canım inşallah rabbim daim etsinCanim cok sevindim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Bundan sonra sıkıntı stres yapma sakin hepniyi düşün iyi olsun herşey anın hep tadını çıkar